tiistaina, tammikuuta 28, 2014

Vara naida

Kenellä on varaa naida rakkaudesta?

He used to love the MRA, but not anymore... A former Men's Rights Activist describes his experiences


Pullukkatyttöystävät ja rikkinäinen radio

Syria agrees to allow women, children to leave Homs, but peace talks yield slow progress

Rand Paul: ‘If There Was A War On Women, I Think They Won’

Editorial: The war on young boys

Sukupuoli anarkistiliikkeessä

Jack Donovanin haastattelu

174 kommenttia:

  1. Juho Antikaisen esittämien myyttien purkaminen alkaa <a href="http://paulisumanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/159377-juho-antikaisen-esittamien-myyttien-murtaminen-alkaa> Pauli Sumasen blogi </a>

    VastaaPoista
  2. "Olisikin tärkeää, että poliittiset ryhmät pyrkisivät luomaan sellaista toimintakulttuuria, joka kannustaa sukupuolen, luokan ja etnisyyden kaltaisten tekijöiden vaikutuksen rakentavaan reflektointiin käsillä olevissa konkreettisissa tilanteissa."

    Tämäkö on anarkiaa? Eli meiltä ei löydy edes kunnon anarkisteja.

    VastaaPoista
  3. Juho Antikaisen esittämien myyttien purkaminen alkaa Pauli Sumasen blogi

    Jos tämäkään linkin teko ei onnistu, tehkää se vanha copy-paste ositepalkkiin, olkaa hyvä.
    Kolmatta kertaa en yritä, vaan testaan muualla.

    VastaaPoista
  4. Siis nää puppelit kuvittelee ihan tosissaan, että poliisihevosen piekseminen jääkiekkomailalla on miehekästä ja että sukupuolen vaikutuksen reflektoiminen käsillä olevissa konkreettisissa tilanteissa on anarkistista?

    VastaaPoista
  5. Kaarina Hazardille "kenkää" Iltalehdestä

    Sen sijaan, että yritettäisiin säästää vaikeassa taloudellisessa tilanteessa, synnytetään entistä enemmän ja hyödyiltään kyseenalaisia julkisia palveluita ja tarjotaan käytännössä naisille töitä, kun muuten ei ilmeisesti olisi tarpeeksi töitä:

    Turvapaikkaa hakevia perheitä autetaan kohti normaalia arkea

    Tukihenkilön eli doulan läsnäolo synnytyksessä ja säännöllinen päivärytmi vauvan kanssa vievät turvapaikanhakijan elämän lähemmäksi kohti normaalia perhe-elämää. Ensi- ja turvakodit tarjoavat apua ja ohjausta niille, joiden omat voimat eivät enää riitä.
    ...

    The Guardian: Suuri vyyhti tutkinnassa – Lapset pakotettiin syömään oksennusta?

    ...
    Tutkintatilaisuudessa kuultiin myös, että nunnat olisivat hakanneet lapsia yökastelun takia. Nunnia syytetään myös muun muassa siitä, että he laittoivat likaantuneet lakanat lasten päiden ympärille, jotta he häpeäisivät.
    ...
    Sisters of Nazareth -järjestön edustajia syytetään myös siitä, että lapsia ei suinkaan aina lähetetty kouluun, vaan töihin pelloille. Syytöksissä on myös puhuttu seksuaalisesta hyväksikäytöstä.
    ...

    VastaaPoista
  6. Palkkaeromyytin purku: Osa 1 Pauli Sumasen blogi

    VastaaPoista
  7. Grafeenikondomista tuli mieleen, että milloinkahan sellaisen voi tehdä kotona 3D-tulostimella. Varmaan piankin, sillä nythän aletaan tulostaa jo ensimmäistä omakotitaloa 3D-tulostimella. Ja siihenkin aiotaan "taikinan" koostumusta muuttaa asumisystävällisempään suuntaan. Mikään ei ole mahdotonta, sanoi IT-insinööri.

    VastaaPoista
  8. Hyvä blokkaus Henryllä Uudessa Suomesa.

    Tämä vihervasemmistolaisten epäloogisuus on pitkään ihmetyttänyt itseänikin.

    Mistä ihmeestä tämä kumpuaa? Ovatko nämä ihmiset järjissään vaiko ovat niin yksinkertaisia, että eivät kykene havaisemaan omia tuplastandarteja?

    Vihervasemmistoilainen media ajaa kaksilla naisvankkureilla sen mukaan, sopiiko tytöttelyn kohde vihervasemmistoilaiseen ideologiaan vai ei

    VastaaPoista
  9. Nyt se on julkaistu, Sukupuolentutkimus -lehti!Sukupuolentutkimus -lehti!

    Numerossa mm. odotettu artikkeli "Sukupuoli liikkeessä – Miesjärjestöjen tasa
    arvopuheissa rakentuvat sukupuolen merkitykset
    "

    VastaaPoista
  10. Sukupuoli liikkeessä
    MIESJÄRJESTÖJEN TASA-ARVOPUHEISSA RAKENTUVAT SUKUPUOLEN
    MERKITYKSET

    Suvi Lyytinen analysoinnin kohteena ovat:
    - Miessakit ry
    - Profeministimiehet ry
    - Miesten tasa-arvo ry

    VastaaPoista
  11. Mustan koomikon kohtalo-Viihdyttäjästä rasistiksi

    Jutussa on huomionarvoinen havainto nykyisestä vihervasemmistofeminismin hallitseman median vallasta. Vääriä asioita sanoneet saavat vihervasemmistofeministimedialta "Fatwan" ja tätä Fatwaahan myös poliitikot pelkäävät enemmän kuin kuolemaa. Suurin osa poliitikoista on valmis vaikka matelemaan minkätahansa asian puolesta kunhan se suojaa häntä jotenkin kokoajan uhkaavalta vihervasemmistofeministi median "fatwalta".

    Tämä oikeastaan tarkoittaa jo sitä että ollaan luisuttu fasistiseen vihervasemmistofeministiseen diktatuuriin.

    Poliitikot eivät enää edusta muissa puolueissa äänestäjiään vaan nöyristelevät näitä epädemokraattisia diktaattoreita.

    Kaikki tv tuotannotkin on valjastettu näiden vihervasemistolaisten fasistien valtaan ja siellä onkin mukavaa pilkata perussuomalaisia rasistifasisteiksi vaikka itse ollaan jo upottu täysin fasistisen diktatuurin pauloihin.

    Persuissa on vielä uskallusta puhua vääristä asioista ja äänestää 'väärin' eduskunnassa. Muut ovat jo alistuneet feministis vihervasemmistolaisen "Fatwan" määräyksiin.

    VastaaPoista
  12. Palkkaeromyytin purku: Osa 2 Pauli Sumasen blogi

    VastaaPoista
  13. Miesten ja naisten työaikojen eron myytin purku: Osa 1 Pauli Sumasen blogi

    VastaaPoista
  14. Seuraavasti on muut automaattisesti riisuuntuvat vaatteet?

    CNET: Bust lock-down: Bra only unhooks for love, true love
    A high-tech bra with a built-in heart rate sensor will only release upon detecting some serious love vibes.



    When the app calculates a change that correlates with a true-love rate, the bra unhooks automatically from the front. Yes, we have just discovered the flaw in the plan. What if you're out in public, strolling down the street, and the object of your affection comes into sight? Spring. There goes your bra. Inconvenient? Yes. Funny? Maybe a long time after the fact.

    (via MarcusD)

    VastaaPoista
  15. Vastaukset
    1. Wumo 21.1.2014

      varaisä: Kaikessa hauskuudessaan tässä on myös vinha perä. Exäni suuttui kun en ollut keittänyt aamupuuroa, jota "syödään joka aamu". Seuraavana aamuna exäni suuttui kun keitin aamupuuroa, koska "olisin edes voinut kysyä ensin" (kun hän nukkui??)
      Tästä on vuosia aikaa ja nykyään se vain naurattaa :)


      Poista
  16. Miesten ja naisten työaikojen eron myytin purku: Osa 2 Pauli Sumasen blogi

    VastaaPoista
  17. Vastaukset
    1. Missä tuossa jutussa ilmeni että sensuroinnin takana on feministit?

      Poista
  18. Tuosta Saara Huttusen aivopierusta:

    Saara Huttunen
    30.1.2014 17:49

    "Laasanen ei taida olla ajamassa mitään muuta kuin feministien vihaamista. Vaikka toki hän on surkuhupaisa persoona. Kyllä vähän joskus meinaa huolestuttaa että sen bullshit saa kuitenkin joskus aika paljon huomiota somessa. Mut eikai se miestenkään ylivaltaa aja, en tiedä mitä se ajaa. Kai lähinnä vaan ulisee."

    VastaaPoista
  19. Murran myytin: Vain naiset ovat pienituloisia palkansaajissa Pauli Sumasen blogi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi2/2/14 10:12

      Yle Areena: Rele Kesto: 10 min

      Miehen euron on 87 senttiä. Balladi ansiotasoindeksistä. Vuodesta toiseen saamme kuulla, kuinka "naisten euro" on hieman yli 80% miesten tasosta. Harva kuitenkaan tietää, kuinka tuo luku tarkalleen lasketaan.

      Esitetty: Ti 18.12.2012 klo 10.20 Yle Areena


      (Viittasi Pauli Sumanen)

      Poista
  20. Nyt on tutkijat menneet metsään ja "syvälle"...


    Miehen isot kivekset ovat syy naisen uskottomuuteen?
    Ilmiöt | 30.01.2014 09:15 | Karoliina Kotala |

    Tutkijat ovat saaneet selville mielenkiintoista tietoa uskottomuudesta ja kivesten koosta, sekä näiden välisestä linkistä.


    Tutkijat ovat todenneet tuoreessa tutkimuksessa, että kookkaat kivekset vaikuttivat naarassimpanssien uskottomuuteen. Tutkijat perehtyivät kääpiösimpansseihin, joilla on kookkaat kivekset. Naaraat parittelivat useiden eri simpanssien kanssa, joilla oli kookkaat kivekset, kun taas gorillat, joilla on pienet kivekset parittelivat huomattavasti vähemmän.

    - Pystymme määrittämään naaraiden uskollisuuden asteen vain katsomalla urosten kivesten kokoa, tutkija Petter Bøckman kertoo.

    Ihmisen kivekset ovat puolitoista kertaa kookkaammat kuin gorillalla ja tiimin mukaan tämä merkitseekin sitä, että ihminen on luonnostaan taipuvainen uskottomuuteen. Samaisessa tutkimuksessa selvisi myös, että eläimillä, joilla on kookkaat kivekset on todennäköisesti myös lyhyempi elämä.

    http://www.voice.fi/ilmiot/miehen-isot-kivekset-ovat-syy-naisen-uskottomuuteen/8/58021
    -----------------------------------

    Kääpiösimpanssit eli bonobot elävät promiskuiteettista elämää eli kaikki naaraat parittelevat lauman kaikien urostenkanssa ja naaraat ovat tässä asiassa aktiivinen osapuoli.

    Tutkijat siirsivät oman omistavaan parisuhde malliin perustuvan näkemyksen toisen lajin ominaisuudeksi ja avot saatiin päätelmä, että isot kivekset aiheuttavat naaraissa uskottomuutta. Bonoboiden laumaparittelu ei ole uskottomuutta, koska ei niillä ei ole parisuhteita kuten ei myöskään tavallisilla simpansseilla...

    Ainoa lause jossa oli järkeä, on "Ihmisen kivekset ovat puolitoista kertaa kookkaammat kuin gorillalla ja tiimin mukaan tämä merkitseekin sitä, että ihminen on luonnostaan taipuvainen uskottomuuteen. "

    Olisiko kuitenkin niin, että myös ihminen on ollut promiskuiteettinen, mutta kulttuurimme on pakottanut ihmisen väkisin sosiaalistumaan omistaviin parisuhteisiin... Promiskuiteetti elää edelleen pinnan alla...

    VastaaPoista
  21. http://www.youtube.com/watch?v=oj9dA6E3fJw

    VastaaPoista
  22. Ulvova Ylläri31/1/14 01:01

    "Tutkijat ovat todenneet tuoreessa tutkimuksessa, että kookkaat kivekset vaikuttivat naarassimpanssien uskottomuuteen."

    Tätä on tutkittu jo vuosia (vuosikymmeniä?) sitten. Vanhaan aikaan teorian selitys meni niin päin, että kun naaraat olivat uskottomia, niin kivesten kokoa piti kasvattaa. Selityksenä oli siis se, että jos horo kulkee jatkuvasti urokselta toiselle, niin se, joka tuottaa eniten spermaa voittaa todennäköisimmin niissä arpajaisissa.

    Vaan niinhän se nykyään on, että urokset aiheuttavat maailmassa kaiken pahan. Kiveksiäänkin tahallaan kasvattelevat, joilla sitten aiheuttavat uskottomuutta ja muita kauheuksia.

    VastaaPoista
  23. No, tulipa eilen tuokin katsottua:

    Finnkino: Ei kiitos

    Kinopalatsi Helsinki
    Ei kiitos
    30.1.2014 18:35 Ikäraja: 16
    Sali 10 Rivi 4 Paikka 6


    No, en kuitenkaan ole suosittelemassa tuota.

    VastaaPoista
  24. Vastaukset
    1. no varmasti niillä on kovemppi jotka ovat armessa vapaaehtoisesti kuin niillä jotka ovat vankeuden uhalla siellä.

      Poista
  25. http://www.rooshvforum.com/thread-32514-post-641180.html#pid641180

    VastaaPoista
  26. Anonyymi1/2/14 09:14

    Jälleen yksi "rappioindikaattori":

    http://www.satakunnankansa.fi/Satakunta/1194871411275/artikkeli/nimeton+kirje+ei+tuo+potkuja+sampo-rosenlewista.html

    VastaaPoista
  27. Anonyymi1/2/14 09:55

    Ja toinen:

    http://www.returnofkings.com/28125/were-all-living-the-human-resources-nightmare

    VastaaPoista
  28. Anonyymi1/2/14 16:28

    Korjauksia Antikaisen blogin tietoihin: Palkkarakennetilaston aineisto <a href="http://paulisumanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/159728-korjauksia-antikaisen-tietoihin-palkkarakennetilaston-aineisto> Pauli Sumasen blogi </a>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi1/2/14 18:19

      Esikatselu -nappi paljastaa puuttuvan " -merkin.

      Poista
  29. Anonyymi1/2/14 16:29

    Korjauksia Antikaisen blogin tietoihin: Palkkarakennetilaston aineisto Pauli Sumasen blogi

    VastaaPoista
  30. Anonyymi1/2/14 19:32

    Voi helvetti. Pitäis päästä painimaan Miley Cyruksen kanssa... Sillä on makee body... Törröttävät nännit ei tosin linkin kuvassa.

    Miley


    Pitäis taas alkaa hommiin niin voisi siinä tuotannon ohessa sitten tutkia erilaisia menetelmiä tulkinnan syventämiseksi.

    Musikkin tuottaminen naisen kanssa on haastavaa hommaa. Yllättäen kesken säädön saatat havaita jotain kummalista musiikkiin liittymätöntä fyysistä kiipeilyä niskassa. Ei tarvitse olla Einstein tajutakseen mitä kissalla on mielessä.

    Selkärangattomansa matelijana myönnän olleeni henkisesti ryhtiä vailla ja sortunut olenkin sotkeentunut eräitäkin kertoja epä-ammatilleseen käytökseen...

    Mutta kaikkihan on toki tehty taiteen puolesta... Enkä tosiaankaan ole ainoa...

    VastaaPoista
  31. Anonyymi1/2/14 22:20

    Kyllä naisiltakin parkkeeraus onnistuu:

    http://www.liveleak.com/view?i=7fa_1391275946

    VastaaPoista
  32. Anonyymi2/2/14 10:50

    Miksi tasa-arvoelimet valehtelevat kustannuksensa? Pauli Sumasen blogi

    VastaaPoista
  33. Anonyymi3/2/14 20:36

    Rita lähti salille - pudotti 30 kiloa!

    Kunnon virkasika femakoillehan tällainen toiminta ei sovi. Siellä patojen äärissä raikuu raskas mässäilyn ähinä... Köyhät jonottaa ruokajonoissa pysyäkseen hengissä ja toisaalla mässäillään oikein tosissaan...

    VastaaPoista
  34. Anonyymi4/2/14 12:51

    Antikainen käy blogissaan henkilökohtaisuuksiin, kun muut argumentit loppuvat.

    Vastaus Antikaisen uusimpaan iskuun alle vyön Pauli Sumasen blogi

    VastaaPoista
  35. Anonyymin linkki:

    "Kolumni
    Poikia potkitaan kohti tunnekylmää miehuutta"

    Rosa Meriläinen:

    "Homo! Poikia ja miehiä homotellaan."

    Henri on kunnostautunut tässäkin viime aikoina.

    US-henri (Tyypillinen miehen kokemus potentiaalisena tirkistelijänä):

    "Tomi yritti näyttää epämiehekkäältä. Homomaisuus saattaa myös auttaa naisten tirkistelijän maineen välttämisessä."

    Terve.fi-henri:

    "Todellinen kotiinlähdön syy näkyi sekunneissa kuvamateriaalissa: Erik hymyili ja kikatti homomaisesti. Vilja melkein tipahti tuolilta, kun hän huomasi suosikkinsa olevankin marjanpoimija, eikä mies."

    Elikkkä Henri sanktioi epämiehekkään käyttäytymisen homottelulla. Ei tunnekylmyyden puuttuminen vielä homoutta merkitse.

    Henri kuitennii jo suunnittelee teilauskirjoitusta Meriläisen kolumnille vanhan "miehen elämän tarkoitus on olla naisten suosiossa, eli miehekkäästi käyttäytyvä mies" -julistuksensa merkeissä.

    Okei... Terve.fi-blogissa Lassen tarkoitus on tuoda esille pariutumisasiaa ilman miesasianäkökulmaa. Mutta vaivihkaa, ilmeisesti kenenkään muun kuin Vital Baatin huomaamatta, Hessu pyrkii syöttämään män ap -propagandaansa myös "miesasiablogissaan".

    Jipunarmasraakalaisia, tauskeja, breivikkejä, liivijengiläisiä, ja muita tunnekylmiä tai muuten statuselostelijoita Henkka ei toki rivienkään välistä pilkkaa - edustavathan he henryläistä miesihannetta.

    Celibacy Forever!

    (Onko Henkalla tietoa, miten jussi-Tuomaksen - en oo kahtonu sarjaa - kaltaisten jurottajien syrän- ja verisuoniterveyvven ym. laita tilastojen valossa on... Vital Baatti toki tietää, että monet naisettomat miehet kuolevat keskimääräistä nuorempina, mutta Baattipa ei olekaan itsestäänselvyytenä ottamassa rooliodotusten mukaista elämää agendaansa. Ei varsinkaan pariutumis"pakon" vuoksi. Naisettomuudesta kärsiminen on itseohjautuvalle yksilölle valinta. Henri ei ou miesasiamies, vaan miesasiaa keppihevosena käyttävä kaksoisagentti...

    HENRI PERHANA!!!)

    VastaaPoista
  36. Anne Moilanen:

    "Ruisrannejanne melkein tipahti tuolilta, kun hän huomasi suosikkinsa olevankin rekkalesbomainen kaapelinlaskija, eikä nainen."

    VastaaPoista
  37. Vital Baatti:

    "Naisettomuudesta kärsiminen on itseohjautuvalle yksilölle valinta."

    Tarkoitus oli siis sanoa, että siihen voi vaikuttaa, tekeekö jonkin asian puuttumisesta itselleen stressinaiheen, vai työstääkö sen voimavaraksi.

    Celibacy Forever!

    VastaaPoista
  38. Henri moikuu:

    "Ei miehen elämäntehtävä ole nauttia itsenäisesti voimavaroistaan, vaan hankkia vaimovaroja naisen nautinnoksi! Muut on marjoja (vaan ei Marjoja) poimivia homoja kaikki tyynni!"

    No, tyyneys ei asu samassa talossa Tyynen kanssa.

    Celibacy Forever!

    VastaaPoista
  39. Henri lallattaa:

    "Ollaksenne miehiä teidän tarttis

    Uroksen merkki ANSAITA rintaan, kaataen naaraan kovan ja raskaan."

    Entäs Henri?

    eehoo?!

    VastaaPoista
  40. Henri:

    "Sydänparka..." :'(

    niin, Henri...

    "Ei katkee kahleet koskaan ei..."

    Ei tarvii muuta kuin herätä unestaan. Osa pystyy siihen...

    VastaaPoista
  41. Anonyymi4/2/14 18:50

    Tänään YLE Teemalta klo 23:05:

    Historia: Seksi miehitysajan Ranskassa

    Kuoleman läheisyys sai intohimot leiskuamaan entistä palavammin natsien miehittämässä Ranskassa. Ranskalaisnaiset synnyttivät 200 000 lasta saksalaissotilaille, ja myös homoseksuaalit veljeilivät miehittäjien kanssa.

    VastaaPoista
  42. Anonyymi4/2/14 23:19

    Antikainen kysyy taas, vastaan bannin takia omassa blogissani Pauli Sumasen blogi

    VastaaPoista
  43. Anonyymi5/2/14 08:38

    http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/nain-armeija-houkuttelee-naisia-ei-tarvitse-olla-supernainen/?shared=29639-3f5964ff-1

    VastaaPoista
  44. Anonyymi5/2/14 08:42

    http://www.ess.fi/uutiset/kotimaa/2014/02/05/aijatoita-olisi-mutta-miehet-vierastavat-rattia-ja-amparia

    VastaaPoista

  45. graphpad-prism-crack
    Free Download is a powerful 2D statistical and scientific graphing software that combines structured data, understandable statistics, full curve customization, and scientific charts.
    freeprokeys

    VastaaPoista
  46. little snitch khokharpc Such a nice and helpful piece of information. I’m so happy that you shared this helpful information with us. Please keep us up to date like this. Thanks for sharing.

    VastaaPoista
  47. avira antivirus pro farooqpc I really enjoy reading your post about this Posting. This sort of clever work and coverage! Keep up the wonderful works guys, thanks for sharing

    VastaaPoista
  48. Good post. I really like this post very much. This post is very amazig and very wonderful. Thanks for sharing it with us.
    mount & blade warband serial key
    mixcraft registration code
    zmodeler crack
    recover my files license key
    netlimiter torrent

    VastaaPoista
  49. Such great and nice information about software. This site gonna help me a lot in finding and using much software. Kindly make this like of content and update us. Thanks for sharing us Cuphead Crack . Kindly click on here and visit our website and read more

    VastaaPoista
  50. Great post, but I wanted to know if you can write
    something else on this topic? I would really appreciate it if you can explain this.
    A bit more. Appreciation
    serato dj lite crack
    rhinoceros crack
    winutilities pro crack
    traktor pro crack

    VastaaPoista
  51. This knowledge, I believe, is crucial.
    For my own benefit. In addition, I'm grateful to have had the opportunity to read your piece.
    However, you'd want to highlight a few commonalities. :D I love the style of the website, and the contents are excellent.
    Hooray for fun!
    abbyy finereader crack
    avira phantom vpn crack
    easeus data recovery wizard crack

    VastaaPoista
  52. Yes, I'd want to ask whether you know of an online community that covers the same issues as this article.
    I'd love to be involved.
    of a community where people are able to learn from others who share their interests and knowledge.
    Please share your thoughts with us if you have any. That's so kind of you!
    spotify music converter crack
    wondershare filmora crack
    freedom apk crack
    wondershare mobiletrans crack

    VastaaPoista
  53. I am very impressed with your writing talents as well as your format
    blog This is a paid theme or you have changed it
    You? In any case, stay up to date with excellent, high-quality lyrics, that's it
    Today, I rarely see such a beautiful blog.
    iobit uninstaller pro crack
    microsoft project 2016 crack
    wintousb enterprise crack
    starus photo recovery crack

    VastaaPoista
  54. Thanks for the wonderful message! I really enjoyed reading
    You can be a good writer. Bad Alvzis Blog and Testament
    He'll be back later. I want to argue
    Keep up the good work, have a great weekend!
    And I appreciate your work, I'm a great blogger.
    This article bothered me a lot.
    I will bookmark your site and continue searching for new information.
    aegisub crack
    aiseesoft screen rec crack
    synchredible professional crack
    videosolo video converter ultimate crack

    VastaaPoista
  55. I like your all post. You Have Done really good Work On This Site. Thank you For The Information You provided. It helps Me a lot. It Is Very Informative Thanks For Sharing. I have also Paid This sharing. I am ImPressed For With your Post Because This post is very beneficial for me and provides new knowledge to me. This is a cleverly
    written article. Good work with the hard work you have done I appreciate your work thanks for sharing it.
    It Is very Wounder Full Post.
    apowersoft video editor crack
    apowersoft video editor crack
    apowersoft video editor crack
    apowersoft video editor crack
    apowersoft video editor crack

    VastaaPoista
  56. Hey, I'm happy to hear that you did an excellent job.
    I'm going to return to read it and recommend it to my acquaintances based on my impressions.
    I'm sure they'll find something useful from this website.
    clip studio paint ex crack
    bulk image downloader crack
    idimager photo supreme crack

    VastaaPoista

  57. Thanks for writing this excellent article for us.
    I have gained good stuff from this website.
    I am looking forward to your next article.
    Not only that, but I am happy to share this post with my friends. Keep it up.

    inpixio photo cutter crack
    inpixio photo cutter crack
    inpixio photo cutter crack
    inpixio photo cutter crack
    inpixio photo cutter crack
    inpixio photo cutter crack
    inpixio photo cutter crack

    VastaaPoista
  58. I am very impressed with your post because this post is very beneficial for me and provide a new knowledge to me. this blog has detailed information, its much more to learn from your blog post.I would like to thank you for the effort you put into writing this page.
    I also hope that you will be able to check the same high-quality content later.Good work with the hard work you have done I appreciate your work thanks for sharing it. It Is very Wounder Full Post.This article is very helpful, I wondered about this amazing article.. This is very informative.
    “you are doing a great job, and give us up to dated information”.
    gilisoft-screen-recorder-pro-crack/
    aomei-backupper-pro-crack/
    vsdc-video-editor-pro-crack/
    bulk-rename-utility-commercial-crack/
    avast-cleanup-premium-crack/

    VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".