maanantaina, syyskuuta 23, 2013

Magneetti

Julkkisnaisen markkina-arvo

Miksi pillumagneetti vie kaikki naiset?

Special: Genusdebatten tillfälligt nere, Finsk Doktorsavhandling om Mansdiskriminering

52 kommenttia:

  1. Neuvolantäti se vaan niuhottaa juomisesta

    Kommentti:

    Onkohan suomalaisessa kasvatuksessa jotain pielessä, kun naisten kritiikinsieto vaikuttaa olevan melko alhaisella tasolla?

    Samaan aikaan miehiä syyllistetään asiasta kuin asiasta, jopa edellisten sukupolvien teoista,
    ja se pitää kestää kuin mies...

    VastaaPoista
  2. "Alan uskoa että tässä on todellakin tavoitteena kontrolloida naisten elämää vailla minkäänlaisia tieteellisiä todisteita. Ja ei, mielipidekirjoituksesi todistamattomat kuvitelmat eivät ole tieteellinen näyttö. Ne kertovat lähinnä omasta asenteellisuudestasi. Samaan aikaan on yleistynyt esim ilmansaasteet, erilaiset kemikaalit elinympäristössä, tietokoneet, matkapuhelimet jne jne Mistä tiedät etteivät esim nämä aiheuta kehityshäiriöitä? Just. Olet vaan naisvihaaja ja naisia on kiva syyttää kaikesta - ne ovat sen jälkeen huomattavasti hiljaisempia ja kiltimpiä ja tottelevaisempia. Kätevää vai mitä? Kukapa ei menisi hiljaiseksi odottamattomasta, täysin epäoikeutetusta hyökkäyksestä? Naiset , älkää menkö halpaan. Tässä ei ole todella kysymys teidän lapsistanne -- eivät he niistä välitä ( vai mikseivät he hoida niitä?) ovatpahan nähneet sen hyväksi keinoksi vedota tunteisiinne -- Tämä on patriarkaatti joka puhuu. Se haluaa viedä teiltä kaiken autonomian, itsemääräämisoikeuden, se haluaa pitää teidät jatkuvassa moitteiden pelkäämisen ja alistumisen ja herkistymisen tilassa. Se esittää teidät hölmöinä jotka eivät kykene lukemaan kahden sivun käyttöohjetta... millä he kuvittelevat elämää ylläpidetyn tähän asti? Ja kuitenkin tässä operaatiossa käytetään hyväksi juuri naisten velvollisuudentunnetta ja heidän rakkauttaan lapsiinsa, heitä isketään sydänalaan ja heidät saadaan tuntemaan syyllisyyttä siitä mistä ei ole mitään syytä tuntea syyllisyyttä -- ihan vain siitä syystä ettei se ole vahingoittanut ketään."

    VastaaPoista
  3. http://captaincapitalism.blogspot.fi/2013/09/the-increasing-desire-to-get-fired-and.html

    VastaaPoista
  4. Tämä spinnasi aikanaan kommenteista päätellen ns.makeeseen:
    http://www.freedomtwentyfive.com/2012/10/guest-post-saving-women-from-themselves/

    VastaaPoista
  5. Ei uskalla profeministi olla taputtamatta:
    http://www.youtube.com/watch?v=XC-iaVyQRRQ

    VastaaPoista
  6. Tulipa tässä ex-vaimon uudesta avioliitosta mieleen, että parisuhteen suurin ongelma on käsikirjoituksen köyhyys.

    Käsikirjoitus avioliitossa ja parisuhteessa on perinteisesti hyvin tiukasti rajattu esineen omistuskaavan malliin, sillä erotuksella, että oikea esine tyytyy osaansa, eikä koskaan tule valittamaan mistään tai vaatimaan mitään yksinkertaisesti siksi, että on esine.

    Normaalein aistein varustetulle ihmiselle tämä on kuitenkin geneettisesti mahdotonta niin kauan kuin on elossa ja kykenee ajattelemaan ja havainnoimaan jatkuvasti muuttuvaa ympäsistöään.

    Parisuhteessa sitten käsikirjoituksen hohto himmenee hyvin nopeasti tyhjäksi käpertymiseksi omiin oloihinsa ja sen jälkeen pari alkaa etääntymään toisistaan. Pidemmän ajan kuluessa etääntyminen saattaa alkaa tuntua ahdistavalta ja sen jälkeen erotaan ja näytellään sama tarina uudelleen eri partnerin kanssa monta kertaa elämän aikana.

    Sora-aavikon jumalien kuiva mielikuvitukseton uskonto on tämän mallin meille tuonut. Kova väkivaltainen kilpailu yhteiskunta on tällä mallilla ainakin saatu aikaan.

    Ilmeisesti se kuitenkin riittää suurimmalle osalle ihmiskuntaa tällä hetkellä kun muunlaiset tavat ovat miekkalähetysten voimalla katkottu pois jopa niin hyvin, että moni ei edes tiedä muunlaisia tapoja ihmiskunnalla olleen.

    Toinen kysymys on sitten kestääkö planeettamme tämän tyhjyyden täyttämistä loputtomalla tavarankulutuksella ja sitä kautta jätteillä ja myrkyillä.

    VastaaPoista
  7. Jos nainen olisi ollut tekijänä, niin olisi tainnut selvitä pelkällä ehdollisella:

    Vaimo esti yhden puukotuksen, sai itse veitsestä

    Suorastaan niin ihanteellinen mies, että tuli vaihdetuksi toiseen:

    Morsian rakastui kaasoonsa - Nyt puhuu sulhanen

    ...
    Myös Laura kehuu sitä, miten tyynesti Mikko uutisen otti.

    - Mikko on ollut ihana ihminen ja tukenut minua koko ajan. Ihannemies, jos näin voi sanoa. En olisi voinut häneltä enempää pyytää.

    VastaaPoista
  8. http://areena.yle.fi/radio/2030643

    Perttu Häkkisen ohjelman viimeisimmässä jaksossa haastateltu mainitsee Laasasen (jossain 5-10 minuutin kohdalla tai niillä main). Jotenkin täysin asian vierestä puhuen hän väittää, että Laasasen ihanneyhteiskunnassa ihmisoikeudet olisivat vain miehillä (tai jotain, kuuntele itse). No, saipa vittuiltua, tuli varmaan kevyempi olo filosofille.

    Laasanen on näemmä jo vakiokamaa oppineissa diskursseissa. Onneksi olkoon!

    Asiasta toiseen, ovatkohan nuoret naiset pätkätöissä miehiä useammin myös siksi, että nuoria miehiä ei palkata samaan tapaan kuin nuorille miehille ei liikene vuokra-asuntoa? Veikkaan, että ovat.

    VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".