maanantaina, toukokuuta 13, 2013

Naisten kateellisuus

Naisten kateellisuus toisilleen baarissa

Seeking Asian Female' Takes A Close Look At A Fetish

The Surprising First-Date Mistake

The World is Focusing on Women's Issues While Happily Ignoring Men's

205 kommenttia:

  1. Anonyymi: Kumpi tekee aloitteen? Seksikysely paljastaa

    studio55.fi: Parisuhteen lemmenleikkeihin tekee aloitteen selvästi useammin mies, Studio55.fin yli 50-vuotialle kohdistettu seksikysely kertoo. Miesvastaajista yli puolet kertoi toimivansa aloitteellisina osapuolina, ja naisistakin yli kolmasosan mukaan tämä piti paikkansa.

    VastaaPoista
  2. Taisin unohtaakin tuohon Vital bataatin viestiin siitä kuinka jotkut femakot ovat vetäneet herneen nenäänsä kommenteistani. Tuollaisten tuohtumisten näkeminen saa minut oikein hyvälle tuulelle ja osoittaa, että olen selvästikin ollut oikeassa ja osunut kunnolliseen kipupisteeseen.

    Lisäksi mielenkiintoisesti nuo yrittävät uskotella, että antifeministinen puho olisi jo nyt rikos, vaikkei näin todellakaan ole.

    VastaaPoista
  3. Vital Baatti: Olen pääni kaljuksi ajellut hihattomissa paidoissa viihtyvä bodari, jolla on yleensä hyvinkin ystävällinen ilme kasvoilla - eivätkä naiset minua juuri "ahdistele" kadulla.



    ...ja sain taas todistaa ilmiötä, jonka olin jo unohtanut (lukioaikoina havaitsin sen usein, kun "olin vihainen maailmalle" - sittemmin filosofoiduin...). Oikeastihan olen ystävällinen ja kohtelias tyyppi, mutta ilmeisesti silloin kun olen vihainen, "koko ympäröivä maailma" lukee sen minusta...

    ...naisten päät kääntyilivät ja havaitsin taas sen "varpaillaan olevan", mielistelevän, lepyttelynhaluisen hymyn yhdistettynä vahvaan pyrkimykseen saada katsekontakti... Havaitsin sen erityisen selvästi pyörällä vastaan tulevan nuoren naisen kohdalla.


    Hmm. Mielenkiintoinen ilmiö.

    / Kari Hurtta

    VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".