sunnuntaina, joulukuuta 23, 2012

Pelinaisille

Ohjeita pelinaisille vuodelta 1928

Women's car insurance hike under fire

Why Feminists Should Support the Return of Chivalry

Has Feminism Gone Too Far?

NRA: Johanna Korhonen, samoin kuin toveri Jaakonsaari ovat valmiita viemään suomalaisilta heidän perustuslain suojaamat harrastukset, tarjoamatta mitään vastaavaa tilalle. Kuten olen usein todennut, feminismi ja "akkavalta" on kastroinut suomalaiset miehet ja nyt heiltä vietäisiin oikeus edes yksin koiransa ja aseensa kanssa käydä metsällä. Toraisa akka on ilmeisesti suomalaisen miehen siunaukseksi!

Results prove education system favours girls, yet we do nothing

47 kommenttia:

  1. Psykonartut skitsahtavat, kun heidän stessaava jouluhössötys ei ole tuonutkaan onnea ja mieskin on antanut vääränlaisia lahjuksia, jotka eivät ole vitunkaan arvoisia, minkä narttu kokee kolaukseksi omanarvontunnolleen - "eikö kulahtanut vittuni ole enää muka enemmän arvoinen?!":

    Parisuhdekriisi iskee usein joulun jälkeen

    ...
    Romukoppaan kuuluvat kuvitelmat siitä, että joulun tunnelman ja yhteisöllisyyden pystyisi tuntemaan, kun on siivonnut, leiponut ja suorittanut runsaasti erilaisia jouluun kuuluvia askareita. Väsyneenä on vaikeaa olla kosketuksissa omiin tunteisiinsa.
    ...

    VastaaPoista
  2. http://www.cosmopolitan.fi/artikkeli/seksi_ja_suhteet/cosmon_deittiopas

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. @ Anonyymi; tällä puhelimella / härvelillä en osaa kopioida tuota tekstissä olevaa URLia. Linkkejä voin seurata.

      Poista
    2. Anonyymi: http://www.cosmopolitan.fi/artikkeli/seksi_ja_suhteet/cosmon_deittiopas

      Siis

      Cosmopolitan: Cosmon deittiopas

      Saa seuraavalla HTML ‑koodilla:
      Cosmopolitan: <a href="http://www.cosmopolitan.fi/artikkeli/seksi_ja_suhteet/cosmon_deittiopas" title="23.12.2012">Cosmon deittiopas</a>

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Anonyymi: Why Are So Many Professional Millennial Women Unable To Find Dateable Men?

      Tumblr: Specifically, “must-haves” or “deal-breakers” would dramatically reduce the population of available mates. Desiring two independent “must-haves” that are present in 50% of the population each and having two “deal-breakers” that are present in 5% of the population each would reduce the available pool by 67.5% (1-((1-.05)^2 * 0.50^2)). The more of these requirements one has, the smaller the pool of potential mates.

      So, next time you feel like you’ve met or dated everybody that meets your criteria in your extended social circle, remember that—depending on your selectivity—you probably have.

      Poista
  4. Tuo "Results prove ..." näyttäisi vaativan kirjautumista. Ainaskin näin puhelimella/härvelillä katsottuna näytti siltä.

    VastaaPoista
  5. Engendering Rape:

    "This article highlights a systematic bias in the academic, correctional, and human rights discourse that constitutes the basis for prison rape policy reform. This discourse focuses almost exclusively on sexual abuse perpetrated by men: sexual abuse of male prisoners by fellow inmates, and sexual abuse of women prisoners by male staff. But since 2007, survey and correctional data have indicated that the main perpetrators of prison sexual abuse seem to be women. In men’s facilities, inmates report much more sexual victimization by female staff than by male inmates; in women’s facilities, inmates report much higher rates of sexual abuse by fellow inmates than by male or female staff."

    VastaaPoista
  6. Naisen elämä taitaa olla aivan solmussa nykyään. Kummallista, että kaikkein lähimmillä sukulaisillamme bonobo simpansseilla naaraat vaikkuttavat olevan hyvinkin tyytyväisiä elämäänsä. Orgasmeja riittää samalle päivälle useampien eri urosten kanssa paritellessa. Mikäköhän nykymallisessa naaraassa on vikana kun ei pysty samaan vai onko tässä nyt kysymys siitä "sosiaalisesta konstruktiosta" johon naaraat on ehdollistettu ja jota naaraat vahvasti kartellimaisesti ylläpitävät ahneuksissaan.

    Ahneellahan on tunnnetusti paskanen loppu tai tässä tapauksessa katkera loppu.

    Pitäisikö ihmisnaaraidenkin pyrkiä vapaampaan näkemykseen omasta esine-elämästään ja lopettaa tyhjä sosiaalisen aseman ja materian tavoittelu todellisen onnen kustannuksella? Lopettaa siis huoraaminen/myyminen ja antaa palaa siementä vakoon samalla tekniikalla kuin vapaammin ajattelevat muinaiset sukulaisemme.

    Tiedän ainakin muutaman nykynaaraan jotka ovat nauttineet tuosta mielenkiintoisesta elämäntavasta ja ovat olleet siinä hetkessä varmasti eniten elossa. Sitten kun on jämähdetty nykyiseen perinne parisuhdemalliin alkaa elämäkin olla tylsää vääntöä pikku hiljasa.

    Mahtaako olla siten, että ihminen ei ole se, joka olisi onnellinen uskontojen tarjoamssa Aatamin ja Eevan mallisessa suhteessa vaan se onkin pelkkää kauppaa, jossa tärkein on omistettavan esineen sosiaalinen arvo ja kyky hankkia materiaa ja kun ei ole sopimuksen puitteissa mahdollista vaihdella päivittäin monen eri parittelukumppanin kanssa, tylsyys hiipii kaikessa onttoudessa suhteeseen oli sitten kysymyksessä minkälainen pariskunta tahansa. Eikös se parisuhde olekin tahdon asia vai mitä siellä alttarilla sanottiinkaan???

    VastaaPoista
  7. http://www.como.fi/uutiset/tama-tv-kasvo-antaa-vaimonsa-lukea-kaikki-viestinsa-ihan-normia/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: http://www.como.fi/uutiset/tama-tv-kasvo-antaa-vaimonsa-lukea-kaikki-viestinsa-ihan-normia/

      Siis:
      Como: Tämä tv-kasvo antaa vaimonsa lukea kaikki viestinsä: Ihan normia!
      Tv-kokki Jamie Oliverin mielestä on täysin normaalia, että hänen vaimonsa Jools lukee hänen tekstiviestinsä ja sähköpostinsa.

      Poista
  8. Joululahjani kaikille nartuille, joille ei ole vielä tänään ruoskittu joulupunaa kasvoille (ja miksei heillekin myös):

    21-vuotiaan naisen elämän pahin nöyryytys

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Homo: Joululahjani kaikille nartuille,

      Nimimerkki Homo on taasen kohtelias ihan omaan tyyliinsä.

      findance.com: - Hän iski minua kakalla täytetyllä sukalla. Sitä oli kaikkialla: kasvoissani, hiuksissani, vaatteissani, 21-vuotias opiskelija ihmettelee.

      Viittaa:

      CBS Chicago: CTA Passenger Attacked With Sock Filled With Feces

      The woman said she and her assailant never exchanged a word, and she can’t understand his reason for the assault.

      “I don’t know why he did it,” she said.

      Poista
  9. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  10. Tässä puolestaan naisen antama joulahja naiserityiseen tyyliin (vrt. perättömillä raiskausväitteillä miesten hakkauttaminen):

    Nuori äitipuoli teki pojalle julman tempun

    VastaaPoista
  11. Hyvä muistutus siitä, että femakot eivät vihaa vain heteromiehiä ja transseksuaaleja, vaan myös homomiehiä:

    MISANDRY: Feminist Gay-Bashing

    VastaaPoista
  12. Vastaukset
    1. Homo: LADIES’ AUXILARY OF THE PATRIACHY: Feminists should advocate for chivalry? WTF?

      GendErratic: “Unconstrained masculinity”? First off, any masculinity that centers around women is not real masculinity. If it takes a woman to make you a man, you’re not much of a man. Women do not and should not have that power over man, and that is Esfahani-Smith is advocating.

      Poista
  13. Mielenkiintoinen teoria naisten seksuaalisesta vallasta MGTOW-perspektiivistä: Fisherian Runaway: The Tale of the Irish Elk and the Human Male.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MGTOWfi: Mielenkiintoinen teoria naisten seksuaalisesta vallasta MGTOW-perspektiivistä: Fisherian Runaway: The Tale of the Irish Elk and the Human Male.

      Viittaa:
      YouTube: Fisherian Runaway: The Tale of the Irish Elk and the Human Male

      Onko näitä kirjoitettuna tekstinä? Puhutun englannin seuraaminen on sen verran työlästä, että siitä tahtoo mennä huomattava osa ohi. Kirjoitetussa kielessä sentään voi tarkistaa sanojen merkityksen sanakirjasta.

      Tuollaiset linkit oli annettu:
      Wikipedia: Fisherian runaway

      Wiley: RUNAWAY SEXUAL SELECTION WITHOUT GENETIC CORRELATIONS: SOCIAL ENVIRONMENTS AND FLEXIBLE MATE CHOICE INITIATE AND ENHANCE THE FISHER PROCESS

      University of Minnesota: Antler growth and extinction of Irish elk

      Wikipedia: Ronald Fisher

      Wikipedia: Allometry

      New World Encyclopedia: Irish elk

      dogheirs.com: Heroic man sacrifices his life to save a woman and her dog from drowning (UPDATED)

      Poista
  14. @Homo

    Muistutetaanpa lukijoita vielä radikaalifeministien transfobiasta: Radical feminists are acting like a cult.

    VastaaPoista

  15. Naiset, tuo ihmiskunnan viemäri.

    Neighbours Kept Awake for 3 Years by Nagging Wife"

    Oletteko koskaan kuulleet kenestäkään miehestä vastaava? Kauanko moista hulluutta oltaisiin miehen tekemänä suvaittu? Veikkaisin, että korkeintaan yksi yö.

    Tasan ei käy arvo tässä maailmassa, taaskaan.

    - Vortac

    VastaaPoista

  16. Täällä kun mainittiin "protestit", niin tietääkös muuten kukaan, mitä tuo sana legaalisesti tarkoittaa? Kyllä, se ei ole englantia (tai suomea), vaan 'legalesea', ja sillä on ihan oma, erityinen merkityksensä.

    Se tarkoittaa "hyväksyn, mutta saan parkua asiasta".

    Ei kannata siis protestoida, koska protesti = hyväksyminen (vaikkakin marmatuksen kera).

    Protestoida siis tarkoittaa, että "en ole tyytyväinen asiaan/päätökseen/whatever, mutta hyväksyn sen".

    Jos todella haluaa kieltäytyä jostain ja vastustaa jotakin, on syytä käyttää rejektointia (tosin en ole varma, mikä pätevä suomenkielinen legaalinen termi on, suomi kun on niin pieni korporaatio, öh, siis 'maa'..)

    Englanniksi se on helppoa: protest = accept. Reject = reject.

    Kyllä niitä kylttejä voi heilutella ja megafooneihin luritella, kunhan ei kutsu tapahtumaa protestiksi, vaan rejectioksi - suomessa vaikkapa hylkääminen tai torjuminen voisi ehkä tulla kyseeseen.

    Hauska tietää näitä pieniä yksityiskohtia ihmisten hölmöydestä, vai mitä? Kansat ovat protestoineet vaikka kuinka kauan, ja sitten ihmetelleet, kun protestoidut asiat ovatkin menneet läpi. No nyt tiedätte, miksi.

    - Vortac

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vortac: Kansat ovat protestoineet vaikka kuinka kauan, ja sitten ihmetelleet, kun protestoidut asiat ovatkin menneet läpi. No nyt tiedätte, miksi.

      Mitä termiä käyttää, niin sillä ei loppujen lopuksi ole merkitystä.


      Tuolla on merkitystä vain silloin, kun asiaa käsitellään oikeusistuimessa:

      Vortac: Kyllä, se ei ole englantia (tai suomea), vaan 'legalesea', ja sillä on ihan oma, erityinen merkityksensä.

      Silloin kun viet kanteen oikeusistuimeen, niin käytetyillä termeillä on merkitystä. Muuten tuolla sinun erottelulla on väliä paskan vertaa. Ei se asiaa muuta mitä sanaa lehtiartikkelissa tai historiankirjoituksessa tai matkaraportissa käytetään.

      Poista

  17. Hurtalle pari vinkkiä.

    1) Älä noteeraa anonyymeja, se on kuin ruokkisi kasaa paskalla valettuja demoneja, joilta saa vastineeksi sylkeä ja oksennusta kasvoilleen.

    2) Käytä internetiä tietokoneella, sitä varten se on suunniteltu. Ei kenelläkään voi olla niin kiire tai himo käyttää internettiä, että ei voi sen aikaa odottaa, että pääsee ihka aidon tietokoneen ääreen räpeltämään. Ei joka paikassa tarvitse ircata tai browsailla.

    Tämä kakkosehdotukseni on tietenkin tuulimyllyjä vastaan taistelemista - eihän apinakansa voi olla ihastumatta sähköisiin kiiltokuviinsa, joita voivat nykyisin rahdata paikasta toiseen helposti, ja olla konnektoitumatta tuon tuostakin, ties mistä tien päältä tai shoppailun lomassa nettiin, ja sitten pistää muiden ihmisten vastuulle oma himoperäinen materialismisairautensa.

    Sitä se on, maapallon elämä vuonna 2012.. harmi vain, että maailmanloppu ei tullut aikataulussa, loppuispahan tuokin sairaus.

    - Vortac

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vortac: 2) Käytä internetiä tietokoneella, sitä varten se on suunniteltu.

      Kun kerran alat tarkastella termien tarkoitusta, niin varmanakin tarkoitat:
      Käytä www-sivuja tietokoneella, sitä varten se on suunniteltu.

      Tarkkaan ottaen tietokonetta ei ole suunniteltu (vain) www-sivujen selailuun. Ennemminkin tietyllä tavalla yleiskäyttöiseksi laitteeksi.

      Toki sellaisiakin härveleitä on, jotka on suunniteltu (vain) www-sivujen selailuun, mutta näitä ei varsinaisesti kutsuta yleensä tietokoneiksi.


      Internet taasen on yleiskäyttöinen globaali tietoliikenneverkko. Se kytkee kaikkia laitteita, jotka puhuvat Internet Protokollaa (IP) ja ovat yhteydessä globaaliin verkkon.

      Poista
  18. @Kari Hurtta

    Stardusk kuulostaa lukevan videolla tekstiä, joten häneltä voisi kysyä transkriptiota. Kirjoitin blogilleni lyhyen summauksen hänen videostaan, jos siitä olisi vaikka apua: Naiset pitävät itsetuhoisista miehistä.

    VastaaPoista
  19. Vortac:

    "Älä noteeraa anonyymeja, se on kuin ruokkisi kasaa paskalla valettuja demoneja, joilta saa vastineeksi sylkeä ja oksennusta kasvoilleen."

    Vastineeksi mistä? Jos suollat turhaa paskaa, niin timanteillako se pitäisi korvata?

    Demonista on raivosi ihmiskuntaa kohtaan. Ja narsismisi.

    T: Anonyymi

    VastaaPoista
  20. Euroopalaista 60, 70, 80 luvun elokuvatuotantoa ei juuri ole enää täällä aikoihin nähty. Olisi ihan kohtuullista jos pakkovero yle alkaisi panostaa vähän muuhunkin kuin amerikkalaiseen koneelisesti tuotettuihin tekeleisiin.

    François Truffaut, Frederico Felliini, Luchino Visconti, Michelangelo Antonioni...

    Tuli mieleen jostain Felliinin naisten kaupunki...

    Fellini esittele elokuvassa varsin perusteellisesti näkemystään naisen luonteesta, kompleksisuudesta, asenteista ja ärsyttävistä ominaisuuksista ja sitä, miten kaikki se liittyy seksuaalisia valloituksia tekeviin miehiin.

    http://fi.wikipedia.org/wiki/Naisten_kaupunki

    http://www.youtube.com/watch?v=cE0b21MinHg

    http://www.youtube.com/watch?v=ToyemxCQ298

    VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".