perjantaina, joulukuuta 21, 2012

Naisten iskeminen

Tiede-keskustelu: Naisten iskeminen (osallistun itsekin keskusteluun pitkin matkaa).

MAN IN CONTROL

Memo to Media: Manhood, Not Guns or Mental Illness, Should Be Central in Newtown Shooting

Kathleen Parker: Obama should tell men to man up

Teen fathers feel 'marginalised', charity says

Why Progressive “Men’s Movements” Are Bound to Fail

When the Gun is the Boy's Best Friend

UNICEF IRC research on child trafficking in the region, which indicated that boys enjoy less legal protection than girls from sexual abuse and exploitation and less access to services for victims.

What Is Wrong With This Generation of Young Men In America?

35 kommenttia:

  1. Entinen huippujuoksija (nainen) kertoo toimineensa prostituoituna


    "Favor-Hamilton kertoo ajautuneensa prostituoiduksi masennuksen ja vaikean avioliiton seurauksena. Taloudellisia huolia juoksijalla ei ollut. Hän toimi kilpauran jälkeen kiinteistönvälittäjänä ja luennoitsijana.

    "En odota, että ihmiset ymmärtäisivät minua", Favor-Hamilton kertoi Twitterissä.

    Seuralaispalveluun hän sanoi ajautuneensa, koska se toi jännitystä, rikkoi rutiineja ja auttoi selviytymään masennuksesta sekä avioliiton ja arjen ongelmista.

    Asiakkaansa hän tapasi loistohotelleissa. Lakimiehenä toimiva aviomies yritti saada hänet lopettamaan prostituution, eikä ymmärtänyt lainkaan toimintaa. Favor-Hamilton kuitenkin paljasti useille asiakkailleen todellisen henkilöllisyytensä.

    "Niin hullulta kuin se tuntuukin, en uskonut jääväni kiinni ja siten vahingoittavani muita ihmisiä."

    Favor-Hamilton vakuuttaa, että ei ole uhri, vaan pitää tapahtunutta omana virheenään.

    "Kaikki tekevät maailmassa virheitä. Minä tein ison virheen. Todella ison", Favor-Hamilton sanoi The Smoking Gun-lehdelle."

    VastaaPoista
  2. Tässä osaselitys sille, miksi YH-narttujen kasvattamilla lapsilla on moninkertaisesti mielenterveysongelmia ja rikollisuutta - ja muutenkin lapsista tuppaa tulemaan profemakkoja tai muita epäonnistuneita ihmisyksilöitä?:

    Babies whose fathers engage positively with them at three months old behave better at 12 months, a study suggests

    An experimental "Trojan-horse" cancer therapy has completely eliminated prostate cancer in experiments on mice, according to UK researchers

    VastaaPoista
  3. Henry Laasanen: When the Gun is the Boy's Best Friend

    Richard Davis: Because the gun is the boy's best friend when he is isolated, lonely and afraid. It is the boy's entry into meaning and power.

    This is not really about guns, of course. In a sense it is about mental illness, but not entirely. Were it, we would be talking about the mentally ill men and women who are committing mass killings.

    This is really about the lost and degraded role of the male in today's western society. Two generations of young men have been instructed through school and culture that they are the "useless" and "dangerous" sex, not needed for much more than sperm donation; that they are predators; that they will have a diminished role in society, as rightly they should, given their sub-human perception and actions. So the boys on the margins, those whose father is not around, or worse, around and a menace, grow isolated, resentful and psychotic.

    VastaaPoista
  4. Henry Laasanen: Tiede-keskustelu: Naisten iskeminen (osallistun itsekin keskusteluun pitkin matkaa).

    Tuo on sivulle 66 ketjussa (nimimerkin emp kommenttiin).

    Ketjun alku: Naisten iskeminen

    VastaaPoista
  5. Laasasen kommentteja tuolta tiede.fi:n keskustelusta:

    "6. Vaikka seksikerta prostituoidun luona olisikin taivaallinen, se olisi pian ohi ja tyhjyys palaisi takaisin. En usko, että prostituoidun luona käyminen tekisi minua onnelliseksi seksihetkeä pidemmällä tähtäimellä.

    7. Maksullisen seksin käyttäminen on edelleen yhteisön paheksunnan kohde. Vaikka seksin ostoni ei paljastuisikaan, yhteisön paheksunta alitajunnassa söisi osan ostetun seksin viehätyksestä."

    Okei...

    6. Samahan se on seksin metsästyksessä yleensä. Ei ns. seksiriippuvainenkaan koskaan saavuta pysyvää täyttymystä. Kohta koputellaan "uuteen oveen". Kuten olet itsekin todennut (liittyy epäsuorasti asiaan):

    Markkina-arvoteoria ei ole teoria onnellisuudesta, eikä varsinkaan teoria pitkän tähtäimen onnellisuudesta. Se on enemmän teoria lyhyen tähtäimen himon ja biologisten imperatiivien noudattamisesta, jotka eivät useinkaan johda onnellisuuteen pitkällä tähtäimellä.

    Ei se, että antaa biologisen imperatiivin potkia tiettyyn suuntaan, vie koskaan "pysyvästi perille". Eiks je?

    Kokonaan toinen juttu on tietenkin se, jos (Laasanen) kokee parisuhteen tuottavan pidemmän tähtäimen onnellisuutta. Mutta silti on se 'imperatiivi' Coolidge-efekteineen... Eiks je?

    7. Ei "kunnon" pelimieskään välitä paheksunnasta, jota naisten pyörittely "antamalla ymmärtää (antavansa muutakin kuin seksiä)" kukkahattutädeissä aiheuttaa. Femujen mielestä voi heteroseksuaalinen yhdyntä sinänsä olla väkivaltaa, tai ainakin soosoo.

    Ei ähkiä saa, ei roiskia saa, tantta voi tulla ikkunan taa...

    Ollessani parikymppisenä poikaystäväni kanssa petipuuhissa tarkkaili naapurin nainen meitä postiluukusta! Soitti sitten ovikelloa ja totesi oven avatessani, että "erittäin häpeällistä". Nolotti ja suututti! Jade

    Laasanen kirjoittaa nimellään "paheksuttavia bloggauksia"... syökö paheksunta miestä?

    Ja harva tekee julkista numeroa omista seksi"seikkailuistaan" (itseltäni tosin porukka kyselee salilla, oletko käynyt viime aikoina "hieronnassa", mut olenkin "häpeämätön")...

    Hmmm...

    "Kuulkaa kaikki. Minä sejase tanssin kaikki 'vaadittavat' kuviot suorittaen sosiaalisesti hyväksyttävät 'maksut' ja toteutin lähetyssaarnaajassa heteroseksuaalisen yhdynnän, joka teki vaimoni raskaaksi. Nyt hyvitän hänelle loppuelämäni ajan tuota kärsimystä."

    Hyväksyyköhän kukkahattutäti tuolla jossain minut nyt? *HIKOILEE*

    -Shikantaza

    VastaaPoista
  6. Tavallinen tarina, sossutantat pitivät alkoholisti/narkkariäidin puolta, lapsen etua ja lapsen tahtoa vastaan:

    He selvisivät rankasta lapsuudesta

    Lapsena Kiia pelasti monta kertaa äitinsä hengen. Kasvattiperhe pelasti Kiian.
    ...
    "Olin taapero, kolmen tai neljän vanha, kun äiti ei tullut hakemaan minua tarhasta.

    Silloin minut otettiin huostaan ensimmäisen kerran. Olin pienestä pitäen paljon lastensuojelulaitoksissa. Ikinä minua ei viety kokonaan pois, vaikka lapsuuteni oli täynnä alkoholia, perheväkivaltaa sekä jonkin verran huumeita. Äiti oli kai niin hyvä puhumaan.
    ...
    13-vuotiaana päätin, että minun oli muutettava pois kotoa, jos aioin saada elämäni kuntoon. Päätös oli vaikein ikinä tekemäni asia. Suurin huoleni oli se, kuka huolehtii äidistä, kun en enää ole kotona. Olin ikäni suojellut äitiä, kun hän joutui tappeluihin kotiin tuomiensa miesten kanssa. Pelastin hänen henkensä monta kertaa.

    Taistelin pitkään sosiaaliviranomaisia ja äitiäni vastaan, kunnes lopulta sain muuttaa kesälomaperheeni luokse.
    ...

    VastaaPoista
  7. Vastaukset
    1. Anonyymi: Is The Feminist Movement Experiencing A Meltdown?

      Tuolta löytyy myöskin

      Return Of Kings: The Anti-Male Commercial
      The above is but one example of a very common motif of TV commercial that’ll surely be familiar to you. It comes in many variations, but the premise is simple: the dumb, clueless, inept guy (often a father) bumbles his way through life, while an in-charge, competent, and disappointed girl (often a wife, daughter, or girlfriend) looks on in disbelief. The men are man-child imbeciles who can’t fend for themselves, even in the most elementary of human functions.

      Poista
  8. Kaikki on naisten syy, siis ihan kaikki, jopa nimimerkki homon olemassaolo ja se, ettei normi teini-impeä huvita teikäläiset, johtuu naisteen iankaikkisesta typeryydestä vain, ja jolta Laasanen vain ja yksin voi luomakunnan pelastaa. Joten menkää pojat, ryöstäkää kuin muinaiset roomalaiset ne sabiinittaret ne teidän teinineitseet, johan tässä on kukkahattuiltu tarpeeksi! Lopultahan naisen omalla tahdolla ei ole yhtään mitään väliä, kun suuri uros pyssyineen astuu kehiin... ja antaa palaa, koska itsekkyys päivän sana ja väärin vaatia itseltään sitä, mitä sillä ihanalla naisella on ihan luojan suojamana... Vitun vajakit. Löytyykö sitä rajaa koskaan?

    VastaaPoista
  9. Vitun vajakit.

    Tulihan se sieltä. Ja ihan suomeksi: "Fuck you, Men's Right's Activists!"

    VastaaPoista
  10. Puffaan taas omaa kirjoitustani, tällä kertaa anonyymille haistattelijalle: Miehen itsetunnosta.

    VastaaPoista
  11. Joka bordellista löytyköön nuori versio Viivi Pumpasesta joka kukkarolle ja kalulle! Hyvää joulua hukkapätkille ja muille vain muutoin vajaille...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: Hyvää joulua hukkapätkille ja muille vain muutoin vajaille...

      Kiitoksia. Eiköhän tämäkin hirvitys vähitellen siirry joulun viettoon.

      Kuusi on hankittu ja lahjat on pakattu. Tai siis minä olen pakannut lahjat. Nuuten kuulemma osa lahjoista on pakkaamatta. Jouluna ollaan poissa, joten kuusi taidetaan koristella vasta joulun jälkeen. Tytön (10v) mielestä joulukuusi piti ehdottamasti olla. ☻

      Poista
  12. Järkevän tien olet, MGTOWfi, valinnut. Mukavista miehistä tehdään yhteiskunnassamme yleinen pilkanaihe ja sylkykuppi. Naiset (nuo "lajinkehityksen toivo") lisääntyvät psykopaattisimpien MIESTEN kanssa... ja kyseisten tötöilyistä syyllistetään niitäkin miehiä, joita ei pidetä miehinä, eli mukavia miehiä. Psykopaatit sitävastoin eivät syyllisty mistään. Röyhkein voittaa.

    Jippu:

    Jippua ei vaivaa sekään, että miehellä on rikostuomioita ja huumehistoria. Vasta kesällä Janne suoritti tuomiotaan Suomenlinnan työsiirtolassa. Seitsemän viikon erillään oloa Jippu kuvailee kivuliaaksi mutta rakentavaksi, etäisyys teki hyvääkin. Janne puolestaan on avoimesti kertonut päihdejaksostaan ja raitistumisestaan Jipun vaikutuksesta.

    – Minulle Jannen menneisyydellä tai vankilatuomiolla ei ole mitään merkitystä. En mieti niitä enkä anna niiden vaikuttaa omaan käsitykseeni hänestä. Jos jotain, uskon vaikean elämän muokanneen hänestä vahvemman, Jippu kuittaa.

    – Vihdoin olen suhteessa, jossa mies on perheen pää. Olin kaivannut sellaista jo vuosia. Miestä, joka sanoo minulle, että turpa kiinni ja keitä sitä kahvia.

    Jippu väittää monen naisen toivovan mieheltään samanlaista asennetta. Sitä että mies määrää, ja nainen saa jättäytyä ohjailtavaksi.

    Mutta jos Janne on toivonut rinnalleen kätevää kodinhengetärtä, sitä hän ei Jipusta saa.

    – Ensimmäiset kolme kuukautta mies yritti kouluttaa minusta hyvää vaimoa, mutta nyt se on luovuttanut eikä jaksa enää huutaa pitkin poikin löytyvistä tiskiräteistä, Jippu kohauttaa harteitaan.


    Tuo "vajakkiälämölö" on tyypillinen ajattelun oikosulusta syntyvä purkaus, jota esiintyy erityisesti telaketjufemAKOILLA. No vAKKA kantensa valitsee. Seuraava Finlandia-palkinto menee teokselle 'Jipun joulumu(i)stelmat'..?

    -Shikantaza

    VastaaPoista
  13. http://www.menaiset.fi/artikkeli/ajankohtaista/teiniaidit_jos_tama_on_nain_helppoa_haluan_lisaa_lapsia_pian

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: http://www.menaiset.fi/artikkeli/ajankohtaista/teiniaidit_jos_tama_on_nain_helppoa_haluan_lisaa_lapsia_pian

      Me Naiset: Teiniäidit: "Jos tämä on näin helppoa, haluan lisää lapsia pian"
      Raskaus muutti 17-vuotiaiden Demi Auloksen ja Janna Kurkelan elämät kertaheitolla, mutta toi mukanaan myös paljon hyvää.

      Poista
  14. @Shikantaza

    En tiennyt keitä nämä Jippu ja Janne ovat, mutta toivotan heillekin rauhallista Joulua, mukava mies kun olen.

    VastaaPoista
  15. Mukava mies olen minäkin (tai naisten kielellä nössö). Sen verran tuohon oman tien kulkemiseen liittyen, että itse tavoittelen:

    Etten olisi oman tien kulkija 'suhteessa' naisiin. Asemoituminen suhteessa 'vastapuoleen' on sitä, että sidotaan itsensä asennoitumistasolla. Esim. femut eivät paljon muuta mietikään, kuin miehiä. Sinä taas tuot esille miehen valintaa suhteessa naisiin.

    Keveintä on kulkea omia polkujaan 'välinpitämättömänä' siitä, miten 'muut' menettelevät. Henkinen energia ei tuhlaannu mielen tasolla käytävään asemasotaan "vastustajan" kanssa, koska vastustajaa, johon tarvitsisi reagoida, ei ole.

    Vortacille on hän JA massat. Omaa positiotaan pitää tietenkin tuoda esille, jotta olisi jotain 'suhteessa' muuhun. Mutta näin ei kuljeta omia polkuja, vaan ollaan henkisesti sidottuna 'erottautumiseen'.

    En tietenkään tarkoita, ettei minulle olisi "ookoo", että esim. sinä menettelet noin.

    Enhän itsekään ole vielä aidosti oman tieni kulkija. Muuten olisin esim. jättänyt edellisen laasaslaisen postaukseni (tai tämän) kirjoittamatta.

    Mutta universumi halusi tuottaa tämän kauttani. ;D Nyt lähden salille.

    -Shikantaza

    (Uskoisin, etten tule enää maksamaan seksistä sen enempää hyväksytyillä, kuin paheksutuillakaan suoritteilla, mutta näin joulun aikaan soveltuen: all I know is present.)

    Trollatkaa vapaasti "nimimerkkini".

    VastaaPoista
  16. @Kari Hurtta

    Mielenkiintoinen artikkeli

    Laasanen on näköjään ehtinyt kirjoittamaan linkissä mainitusta teoksesta: Liian paljon naisia?.

    VastaaPoista
  17. Generation Z: Boys in Modern Britain

    "We’ve literally created a generation of young men who are self-hating and apathetic without any father figures in their lives, and even the ones who had father figures like me got shafted hard by the education system we had to endure."

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MGTOWfi: Generation Z: Boys in Modern Britain

      Andy Man: … Any male success is now seen only as gender advantage, not hard work or a human right to thrive. Boys are loving, caring, intelligent, funny and innocent, but society rarely gives them credit for this. Instead, they are told that they’re stupid, emotionally stunted, depraved and violent, thus sealing a boy’s social fate before he even leaves school.

      Poista
    2. MGTOWfi: Generation Z: Boys in Modern Britain
      (A Voice For Men)

      Alunperin julkaistu
      MRA London: Generation Z : Boys in Modern Britain

      You Tube: Generation Z : Boys in Modern Britain (Andy Man)

      (En katsonut videota, mielummin luen artikkelin.)

      Poista
  18. Ajatuksia herättävä kommentti tiede-lehden keskustelupalstalta:

    Suomessa sadattuhannet lisääntymisikäiset naiset syövät seksihalut tappavia mielialalääkkeitä. Vaikka vastaan tulisi minkälainen komistus, mielialalääkkeillä turrutettu nainen toteaa, että "ei vaan löytynyt sitä kipinää", ja jatkaa elämäänsä yksin.

    Tästä seuraa, että sadattuhannet kunnolliset miehet jäävät ilman läheisyyttä, seksiä ja parisuhdetta.

    VastaaPoista
  19. Naiset tässä kokeessa eivät olleet yhtä homokammoisia kuin miehet mutta vain lesbojen suhteen. Taas todiste naisten alitajuisesta seksismistä:

    Attitudes towards lesbians and gay men, as assessed with questionnaires, have become more and more positive in the last decades. An open question is, however, whether that trend reflects true change or rather a growing reluctance to admit negative attitudes (to others and self). New procedures measuring implicit attitudes may help find an answer. In three studies with 208 students at a German university, attitudes towards lesbians and gay men were measured with explicit scales and with an Implicit Association Test (Greenwald, McGhee, & Schwartz, 1998) adapted for that purpose. Explicit attitudes were very positive. However, implicit attitudes were relatively negative instead, except for female participants' implicit attitudes towards lesbians which were repeatedly as positive as were their attitudes towards heterosexuals.

    VastaaPoista
  20. Kun Henry keräät tietoa sekauaalisen halun yms. eroista sukupuolten välillä, tässä lähde, johon hän et ehkä ole törmännyt:

    These data suggest that at both automatic (implicit) and controlled (explicit) levels of attitudes, women harbor more negative feelings toward sex than do men.¨

    Tämä vallankumouksellinen tieto löytyy abstraktista täältä: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16362251

    VastaaPoista
  21. Feminismin ja sen menestyksen pohjimmainen syy:

    Examining subject gender differences in the overall attitude effects, we
    see that women had much stronger in-group liking and out-group dero- gation (F(1, 48) = 14.4, p = .0004, d = 1.09; see Figure 1). That is, women
    showed bothstrongpositive associationsto the category female (F(1, 26)=
    27.3, p < .0001, d = 1.02) and strong negative attitudes toward males (F(1, 26) = 29.9, p < .0001, d = -1.07). Unlike women, men did not show strong
    liking for the in-group. In fact they showed a negative automatic attitude
    toward the category male (F(1, 22) = 6.9, p = .02, d = -0.56). Nevertheless,
    this effect was noticeably weakerthan women’s (F(1, 48)= 8.4, p = .006,d =
    .84).

    VastaaPoista
  22. These minerals are actually crucial to the wellbeing of your human body.
    Article Source: L. It does the job efficiently.


    Here is my blog post reverse osmosis water filter aquariums

    VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".