maanantaina, syyskuuta 10, 2012

Subreddit Laasanen

Perustin lukijoiden toivomuksesta subredditin.

Sinne voisi kerätä linkkejä. Katsotaan, löytyy subredditille käyttöä.

41 kommenttia:

  1. Talouselämäkin naisittumassa. Koskakohan kuvaan astuvat mukaan horoskoopit, naisellista harmonista värähtelyä ja energiatasoa virkistävät energiakivet ja vyöhyketerapiat:

    Nämä viisi vaatetyyppiä sinun pitää heittää pois kaapistasi heti

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Anonyymi: Tutkija: Koulutus on tehnyt naisista yksinäisempiä


      Naisen kohdalla pitkä koulutus tai esimiesasema voi vaikeuttaa puolison löytämistä. Sekä miesten että naisten omaksumien ihanteiden mukaan miehen tulisi olla vaimoaan koulutetumpi.

      – Nykyisin on enemmän korkeasti koulutettuja naisia kuin miehiä, joten ihanne ja todellisuus eivät kohtaa, Mäkinen tiivistää.


      Taisi olla täällä aikasemminkin:
      Ihmissuhteet ja tasa-arvo: Koulutus heikentää naisten parisuhdekelpoisuutta

      Poista
  3. Dokumenttiprojekti: Sinkkuelämän säännöt
    maanantai 10.9 21:30

    Neljä rakkaudessa pettynyttä helsinkiläistynyttä bulgarialaista nuorta miestä antaa itsellensä tehtävän. Heidän on vuodessa löydettävä naisystävät. Mutta ihmisen rakkauselämä on täynnä yllätyksiä. O: Tonislav Hristov.

    VastaaPoista
  4. Vastaukset
    1. Anonyymi: Ei nyt kulta, päätäni särkee!


      Koska päänsärkyyn liittyvä seksi onkin miesten ongelma, miksi se aina elokuvissa ja kirjallisuudessa liitetään vain naisiin?

      "päänsärkyyn liittyvä seksi" — seksi parantaa päänsäryn; tämä voi olla naisten juttu.

      mutta tässä taidetiin kyllä kirjoittaa seksiin liittyvästä päänsärystä:

      On myös olemassa erityistä seksiin liittyvää päänsärkyä, ja se on nimenomaan miesten ongelma. Tutkijat ovat havainneet miehillä esiintyvän oireyhtymän, joka aiheuttaa heille seksin aikana päänsärkyä, joka vielä pahenee sitä mukaa, kun mies kiihottuu.

      Poista
  5. Sinne voisi kerätä linkkejä. Katsotaan, löytyy subredditille käyttöä.

    Jälleen yksi sivusto, joka haluaa rekistöröitymisen.

    VastaaPoista
  6. Toivottavasti sukupuolen vaikutusta ei unohdeta yhdenvertaisuustarkastelusta taas kerran:


    Selvitysmies kartoittaa asevelvollisuudesta vapauttavia lakeja


    Homo

    VastaaPoista
  7. Naisjärjestöjen keskusliitto vaatii, että myös naisille on saatava yleinen asevelvollisuus, vai miten muuten tätä vaatimusta on tulkittava:
    http://www.naistahto.net/?p=1024
    Lainaus vaatimuksista: "Siksi Naisjärjestöjen Keskusliiton kevätkokous vaatii hallitusta tekemään tarkan arvion niin kehysriihen kuin kuntarakenne- ja puolustusvoimauudistusten sukupuolivaikutuksista ennen kuin uudistukset viedään eduskunnan käsittelyyn tai pistetään täytäntöön."

    Pauli Sumanen

    VastaaPoista
  8. Kaipaisikohan hän johonkin tanssiryhmään vahvistukseksi?:

    someone needs to get this chick off the streets…

    VastaaPoista
  9. Miksi naisten sallitaan pukeutua niin irstaasti ja säädyttömästi, että intiimit osat ovat jatkuvasti vaarassa paljastua?:

    Emma Watsonin puku petti - rinta vilahti säädyttömällä tavalla

    Jos mies tekisi jotain vastaavaa, vietäisiin hänet heti tyrmään.

    VastaaPoista

  10. Peaches Geldofin vauva tippui rattaista - äiti ei hellittänyt kännykästään.

    Ei ihmetytä yhtään, kun kattoo näitä lastenkärryn työntelijöitä röökeineen ja jatkuvine kännykälätyksineen. He eivät voisi vähempää niistä kersoistaan välittää. Olen kai ennenkin kertonut anekdootin eukosta, jonka havaitsin kääntäneen selkänsä taaperolleen, joka konttaili röökinstumppien ja roskien seassa, samalla kun äityli armas hölötti kännykkään. Sama akka muuten lisäsi tuota roskaongelmaa paiskaamalla tyhjän röökiaskin pientareeseen - ilmeisesti kuvitellen, ettei kukaan ollut näkemässä.

    Mitä muuta näiltä itsekkäiltä lehmiltä voi odottaa? Katsokaa heidän käytöstään tuolla ulkona, ja havaitkaa, miten paljon he tosiaan välittävät niistä "söpöistä nyyteistään".. se on karmivaa katsottavaa.

    Kyllä se rööki+kännykkäyhdistelmä on näille 'maailman raskaimman työn tekijöille' paljon rakkaampi huomion kohde, kuin se kakara siellä kärryssä tai kärryn ulkopuolella.

    Ja muistakaamme aina sääliä heitä - onhan paljon raskaampaa työntää kännykkä korvalla kärryä ja välillä pysähtyä röökille, kuin kaivaa kaivoksessa hiki päässä timantteja ja mineraaleja hengenvaarallisissa oloissa, tai työskennellä viemärissä talvella, työskennellä merta kyntävällä kalastusaluksella jäätävässä kylmyydessä, tai uhrata henkensä tulipaloa sammuttaessa.

    Kyllä miehet tosiaan pääsevät vähällä.. (sarkasmia <- tämä ilmoitus on tarpeen siltä varalta, että nainen, ja etenkin feministi sattuu lukemaan tämän)

    - Vortac

    VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".