sunnuntaina, syyskuuta 02, 2012

Asian men

I'm an Asian Woman and I Refuse to Ever Date an Asian Man

Seksuaaliset terroristit

Henry Laasanen on oikeassa, mutta..

Sabotoitu nainen

Why a sex strike is Togolese women's best weapon against dictatorship

105 kommenttia:

  1. Joutuiko prinssi Harry seksuaalirikoksen, kuten raiskauksen uhriksi? Jos prinssi oli hyvin humalassa, mutta nainen ei, niin eikö seksuaalinen kanssakäyminen ole tulkittavissa prinssin seksuaaliseksi hyväksikäytöksi tai jopa raiskaukseksi feminististen mantrojen mukaan?:

    Prinssi Harryn bileblondi avautui – ilmakitaraa ja "kruunun jalokivien" esittelyä

    ...
    Hän paljastaa Mirrorille muun muassa viettäneensä 20 minuuttia kaksin prinssin kanssa tämän hotellihuoneen sängyssä.

    - Hän oli herrasmies, mutta hän oli todella kännissä, Reichert sanoo.
    ...
    Reichert ja Harry löysivät yhteisen sävelen naisen brittitaustan selvittyä prinssille. Pari päätyi sviitin makuuhuoneeseen keskustelemaan ja harrastamaan "humalaista kopelointia" noin 20 minuutin ajaksi.
    ...

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Anonyymi: Kaikki naiset biseksuaaleja?

      Kun ruutuun tuli alaston nainen, heteromiesten pupillit laajenivat. Homomiehet eivät reagoineet alastomaan naiseen mitenkään.

      Heteronaiset sen sijaan reagoivat niin alastomiin naisiin kuin miehiin.



      Tutkittiinko kuinka alaston mies vaikutti?

      Poista
  3. Tuossa Vihjeetön isä ja paha äitipuoli -kirjoituksessa ei taidettu mainita sitä, että äitipuoli oli uskotellut isällekin olevansa Ranskalainen lääkäritär, vaikka ainakin nettipalstoilla liikkuva nimi kuulostaa supisuomalaiselta. Kuulostaa aika erikoiselta persoonalta.

    8-vuotiaan kuolema: Pysäyttävä 8 minuutin 112-puhelu julki

    ...
    Mies: Mun…ystävä, joka lääkäri, on potilaan luona tässä. (Toim. huom. lapsen äitipuoli väitti itseään lääkäriksi. Myös lapsen isä uskoi valheen. Totuus paljastui hänellekin vasta poliisikuulusteluissa.)
    ...

    Järkytys oikeudessa: 8-vuotias tyttö surmattiin karmealla tavalla

    ...
    Äitipuolta syytetään myös väärän henkilötiedon antamisesta, koska hän oli esiintynyt tekaistulla henkilöllisyydellä "Nadja"-nimisenä ranskalaiseurooppalaisena lääkärinä.
    ...
    Päivitys kello 10.15: IS on poistanut jutusta raakoja yksityiskohtia. Keskustelu aiheesta on suljettu tapahtuman aiheuttaneiden voimakkaiden reaktioiden vuoksi.

    VastaaPoista
  4. Nyyh, nyyh - vittu mitä kuvottavaa valehtelua, viakka nartut ovat täysiä loisia:

    Valmistumisesta eläkkeelle – naisia syrjitään läpi työuran

    VastaaPoista
  5. Totuudella valheita vastaan: "Suomalaisten työnhakijoiden keskuudessa havaittiin, että miespuolisia hakijoita syrjittiin naisvaltaisissa toimistotöissä."

    Lähde: Tutkimusraportti: Syrjintä suomalaisilla työmarkkinoilla.

    VastaaPoista
  6. Eikös aiemmin ole tehty tutkimus, jossa on tutkittu verenkierron vilkastumista sukupuolielimissä tai jotain vastaavaa kiihottumismerkkiä ja havaittu, että miehet kiihottuvat vain siitä mistä kertovat kiihottuvansa - ja naiset kiihottuvat kaikesta seksistä - mukaan lukien eläinseksi.

    VastaaPoista
  7. On sitä vähemmästäkin heitetty mätiä tomaatteja ja vielä paljon tasokkaammissa paikoissa (ehkäpä selitys sille, että miksi tomaatit eivät lentäneet onkin se, että matalatasoisessa paikassa ei ole lupa odottaakaan kovin kummoista esitystä - eihän nyt oltu missään La Scalassa):

    Johanna Tukiainen "eroottinen" tanssishow @ Sikajuhlat

    VastaaPoista

  8. I'm an Asian Woman and I Refuse to Ever Date an Asian Man..

    Monella tapaa ongelmallinen lausahdus. Ensinnäkin, "date" on kätevä sana, koska se voi tarkoittaa mitä hyvänsä, ja nainen voi silti harrastaa seksiä kutsumatta tapahtumaa "date"ksi.

    Toisekseen, kun korkean statuksen aasialainen mies tulee naisen luokse ja pyytää luokseen yöpalalle, ei edes ehdi kuulua *poks*, kun naisen "refusal" on haihtunut taivaan tuuliin.

    Ongelmallinen lausahdus, siis. Mutta toisaalta kuvastaa sitä stereotypiaa, jonka mukaan aasialaiset miehet ovat maailman ATM:iä ja siis alhaisen tai olemattoman statuksen miehiä. Useinhan näin toki on - Intialaiset ovat eritoten hyvin alistuvan ja nörttimäisen oloista porukkaa stereotyypissään (kts. "Apu"-hahmo sarjasta "The Simpsons" - ainoa syy siihen, että hänellä on vaimo, on se, että se on kirjoitettu käsikirjoitukseen).

    Eihän tämä kuitenkaan tarkoita, etteikö aasialaisia PUA:ita, alfauroita tai vaikkapa varakkaita ja kuuluisia, esivalittuja (preselected) miehiä olisi olemassa, ja olen valmis lyömään vaikka vetoa siitä, että tuon naisen 'aasiamies-kieltäytyminen' todella häviää sillä sekunnilla, kun nainen olettaa voivansa saada seksiä korkean statuksen aasialaiselta mieheltä. Tai hänen "date"-määritelmänsä joustaa 'sopivasti', niin ettei hänen tarvitse perua sanomisiaan, vaikka harjoittaakin seksiä korkean statuksen aasialaisten miesten kanssa.

    Koko "date" on vähän outo käsite ainakin täältä suomesta katsoen - itse en ole koskaan oikein tajunnut, miten kuvion on tarkoitettu toimivan täällä suomeessa. Jenkeissähän on sentään ainakin elokuvista päätellen kaavoja käytössä - mies hakee naisen kahdeksalta, ostaa naiselle leffalipun, ruokaa ja kukkia - ja sitten kuskaa ympäriinsä, ja sitten istutaan jossain hetkonen hörppimässä kokista tai viiniä kynttilän lomassa, ja sen jälkeen mies saattelee naisen kotiovelle pienen pusun kera, ja muutaman tällaisen tapahtuman jälkeen, jos mies on onnekas, saattaa olla tiedossa seksiä.

    En oikein usko, että tuollainen kuitenkaan toimii tosielämässä edes jenkeissä. Naiset kyllä varmasti mielellänsä käyvät miesten kanssa treffeillä ja antavat miesten maksaa kaikesta, mutta on vaikea kuvitella naiselle mitään motiivia antaa miehelle yhtäkkiä seksiä kaiken kestityksen päätteeksi. Todennäköisempää onkin, että mies jää nuolemaan näppejään, ja nainen vaihtaa seuraavaan hyväksikäytettävään hölmöön, jne.

    Joka tapauksessa naisellehan 'date' on pelkkää plussaa ja hyötymistä, miehelle siitä on vain harmia ja rahanmenetystä. Miehellä on "miljoona" tapaa mokata treffeillä, naisella ei yhtä ainuttakaan.

    On siis ihan helpostikin ymmärrettävää, että joku akka, olipa miten aasialainen tai kaukaasialainen hyvänsä, ei käy treffeillä aasialaisten miesten kanssa. Mutta tämä ei kerro mitään siitä, että harrastaako kyseinen eukko kuitenkin seksiä tarpeeksi korkean statuksen aasialaisten miesten kanssa..

    Kuten PUA-piireissä sanotaan, miksi käydä treffeillä, kun seksiä on helpompi ja halvempi harrastaa treffailematta?

    - Vortac

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vortac: Koko "date" on vähän outo käsite ainakin täältä suomesta katsoen

      Täällä on on linkkejä (vai oliko se jossain muualla?), jotka antaa ymmärtää, että tämä "date" on pitkälti poistunut käytöstä Yhdysvalloissa.

      Poista
  9. Anonyymi3/9/12 12:33

    http://yle.fi/uutiset/jari_tervo_lapsimissi/6278999

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anonyymi: http://yle.fi/uutiset/jari_tervo_lapsimissi/6278999

      Linkki:
      yle: Jari Tervo: Lapsimissi
      Mitä muita syitä on vastustaa lasten missikisoja kuin se, että se on kukoistava bisnes Yhdysvalloissa?

      Poista
  10. Vastaukset
    1. Anonyymi: Hei, nainen – Näillä Suomen paikkakunnilla sinulle riittää miehiä!

      Tämä on tarpeellinen tieto niille, joita potuttaa se tilastofakta, että tuhatta naista kohti tallustelee Suomessa 965 miestä.

      Jättää mainitsemassa sen seikan, että 50 ikävuoteen asti ikäluokissa on enemmin miehiä kuin naisia. Naisia on enemmin siinä vaiheessa, kun miehet ovat kuolleet.

      Poista
  11. Anonyymi3/9/12 14:45

    Uusi Suomi poisti Henryn kirjoituksen?

    Jos voit, niin laita Henry se vaikka tänne.

    VastaaPoista
  12. http://pastie.org/pastes/4655701

    VastaaPoista
  13. Anonyymi3/9/12 15:07

    Henry, mene Paavin luo juttelemaan blogisi poistamisesta ja miesten tilanteesta. Tarjoan ehtoollisviinit sinulle ja Huuskolle. Johdatan teidät pyhälle terassille, josta tarkkailemme prinssi Adrianin sielumaisemaa.

    Henr¥ on paras.
    On aina ollut paras.
    Naiset vapautukaa tatskoista.
    Henr¥ on pornosaurus.



    -deeby

    VastaaPoista
  14. Anonyymi3/9/12 16:23

    erikoista moderointia uudella suomella

    VastaaPoista
  15. Anonyymi3/9/12 20:02

    Uuden Suomen moderointilinja on aiemminkin herättänyt hämmennystä ja huvittuneisuutta, mutta tämän kerran sensuuri pääsi hieman yllättämään.

    Ilmeisesti mitään perusteluja ei ole US:n suunnalta kuulunut?

    Luulisi olevan heidän oman intressinsä mukaista, että lehden epäilemättä luetuin, seuratuin, puhutuin ja kommentoiduin blogisti saisi nauttia mahdollisimman suuresta vapaudesta ilmaista itseään. Mutta ilmeisesti "väärät" mielipiteet kävivät Herlinin ja Huuskon hermoille.

    VastaaPoista
  16. Anonyymi4/9/12 00:41

    Deal or No Deal spending spree 'before the wife finds out'

    ...
    The couple were going through a divorce after Mr Brown allegedly found out his wife was having an affair.
    ...

    Kommenteista:

    "Thats what wrong with divorce laws. She has an affair but he has to pay."

    "She has an affair and he is supposed to pay for it. Things are very wrong in this country when it comes to divorce, rape and, indeed a whole host of other things. Divorce means the man cops the bill for everything. Rape means the man is named, the woman not and if the man is found not guilty the woman is still not named. Good for him I say."

    Husband spent £50,000 gameshow winnings in just four months so he wouldn't have to share it with his estranged wife

    ...
    Mr Brown had been sleeping on the floor at his parents' house after the couple split
    ...
    As it turned out, Mr Brown was right to suspect that his wife, who he says asked him for a divorce on Christmas Day last year when he allegedly found she had been having an affair with a truck driver she met over the internet, would want to cash in on his lucky break.

    As soon as the Channel 4 programme was broadcast, she went to court in a belated bid to ensure she received a share.
    ...
    Mr Brown married customer services adviser Rachel in the Dominican Republic in September 2009.
    ...
    Mr Brown said his wife told him late last year she ‘didn’t love him any more’ and by the time he found out he was going on the gameshow in April, Mr Brown had moved out and was sleeping on the floor of his cramped parents’ house.

    He said he was ‘absolutely disgusted’ by his wife, saying: ‘How does she have the right to this money? My life has broken apart, I can’t see my kids every day any more and I have lost everything I have worked for over 11 years.’
    ...

    Kommenteista:

    "Of course, for all you red arrowing the supportive comments for this chap, I'm sure you'll all agree that, had SHE won the money, she would of course have shared it with him ---- And pigs might fly!!""

    "14 years ago i entered divorce, just after the divorce ruling on partners being granted rights to pensions etc. I had been married 2 years after serving 15 years in the army, and was informed she was xlaiming on future earning and pensions rights. In court with her highly paid barrister they laid out what they intended to claim on my retirement. It was then i explained i had quit the army and she had to wait until i was 60 for her bootie. Still hasnt spoke to me!!"

    "I also give this guy a hearty "well done", though if your country is anything like mine when it comes to divorce she owns him now when he has to make good on her cut because he held out on her. Just watch. Women get everything you already have and half of your next 20 years, even if the divorce is their fault."

    Homo

    VastaaPoista
  17. Anonyymi4/9/12 08:42

    "Toimittaja Jaakko Karhu tunnistaa ongelman. Hän tekee Ylen A-Studio: Stream -ohjelmaa, jonka tavoitteena on päästää ääneen uudenlaisia asiantuntijoita. Verkkomaailmassa näitä tuoreita näkökulmia riittää - vaikeampaa on niiden merkittävyyden arvioiminen. "



    Asiantuntijaksi pääsee heppoisin keinoin

    VastaaPoista
  18. Vastaukset
    1. Anonyymi: Tutkimus: Naisten kannattaa tehdä päivittäin kuusi tuntia kotitöitä!

      Eli näin tehdään otsikko, jolla kerätään lukijoita.



      Kun tutkimuksen tuloksia lukee tarkemmin, käy ilmi, että rintasyövän lasku ei oikeasti liitykään juuri kotitöiden tekemiseen vaan siihen, että naiset, jotka ovat fyysisesti aktiivisempia, elävät terveellisemmin. Eli kotitöiden tekemisen vastineeksi käy yhtä hyvin reippailu esimerkiksi kävellylenkillä.

      Jostain syystä tutkimuksen tekijät ovat ilmeisesti halunneet nostaa nuo kotityöt tutkimuksen kärkeen. …


      Viittaa:
      The Telegraph: Six hours of housework per day may reduce risk of breast cancer: study
      Women who do two-and-a-half hours of housework or walking every day can cut their risk of developing breast cancer by 6 per cent, a study has found.

      Poista
  19. Ehkä olisi järkevintä purkaa naisten kallista suojatyöpaikkajärjestelmää ja tarjota kohtuuhintaisia asuntoja kummallekin sukupuolelle, kun miesvihapalveluille ei ole oikeasti tarvetta naisilla - ja juuri Espoo on pahamaineisen kuuluisa turvakotien miesvihamielisyydestä, joka ei välttämättä ole samanlaajuinen ongelma kaikissa muissa turvakodeissa:

    Turvakodin asukkaat avohoitoon tai Helsinkiin – näin Espoossa

    ...
    Tarkoitus on toki hyvä, mutta perimmäisenä syynä taitaa olla rahan säästäminen. Karhuvaara kertoo, että osa asiakkaista ei tarvitse niinkään turvaa vaan asunnon. Turvakodeista on tullut joillekin siis normaaleja asuntoja. Sopii tietenkin kysyä, eikö Espoo kykene ohjaamaan tällaisia ihmisiä kaupungin vuokra-asuntoihin.
    ...

    VastaaPoista
  20. Narttujen palkkojen kasvattamistavoitteet uhkaavat Suomen kilpailukykyä ja sellainen touhu olisi keskeytettävä alkuunsa:

    Miesten ja naisten palkkaero: ”Repeää entisestään”

    ...
    Naisvaltaisille aloille voitaisi esimerkiksi antaa ylimääräinen kohdennettu palkankorotus.

    – On motivaation kannalta aika olennaista, että jos puolet työvoimasta kokee koko ajan saavansa väärää palkkaa. Se ei voi olla yrityksenkään etu, Selin toteaa.
    ...

    Markka takaisin? – 2 ”ruotsalaista” neuvoa Suomelle

    ...
    Kruunu ei ole auttanut Ruotsia, mutta muutoin Ruotsin talouspolitiikka voisi Vartiaisen mielestä toimia esimerkkinä Suomelle. Erityisesti kestävyysvaje ja kilpailukykyä rapauttavat palkankorotukset olisi Vartiaisen mielestä otettava huomion kohteeksi Suomessa.
    ...
    Vartiainen näkee keskitetyn tulopolitiikan kaatumisen vuonna 2008 olevan yksi syy siihen, että Suomen kilpailukyky on tämän jälkeen roimasti heikentynyt euroalueen sisällä. Hän ei kaipaa takaisin tupoa, vaan käyttöön järjestelmää, joka antaa tupon edut ilman sen haittoja.

    Tällainen järjestelmä on vakiintunut käyttöön Ruotsissa ja muissa pohjoismaissa, Vartiainen sanoo. Kyse on vientiteollisuuden määrittelemästä palkkanormista. Järjestelmässä ”vientiteollisuus avaa pään, ja muut soveltavat sitä vientiteollisuuden korotusta”, Vartiainen selittää.

    –Se olisi Suomellekin hyvä järjestelmä, Vartiainen uskoo.

    –Pienelle euromaalle vientivetoisuus olisi tärkeää siksi, että silloin pidetään huoli Suomen kilpailukyvystä euroalueen sisällä.
    ...
    Vartiainen toivoo, että ainakaan julkisen sektorin palkankorotukset eivät muodostu vaaliteemaksi seuraavissa eduskuntavaaleissa.

    –Erityisesti pitää välttää sitä, että julkisen sektorin ammattiliitot määrittävät palkankorotusten linjan, hän sanoo.

    –Parempi olisi, että julkiset palkat sopeutuvat teollisuuden asettamaan palkannousuun.
    ...

    VastaaPoista
  21. Käsittääkseni esimerkiksi miesvaltaisista aloista esimerkiksi insinöörit ovat esimerkiksi Saksaan ja Yhdysvaltoihin verrattuna pahasti alipalkattuja. Femakkojen väite, että vain naiset kokisivat olevansa alipalkattuja - on täysin väärä - ja naisten luulo ei taaskaan ole tiedon väärtti. Minusta naiset saavat hoitamisesta yms monista muista naisvaltaisista aloista aivan liian suurta palkkaa ja pikemminkin pitäisi pohtia osan hoidosta toteuttamisesta palkatta esimerkiksi naisten asevelvollisuudella ja/tai nuorten eläkeläisten velvollisuutena huolehtia iäkkäämmistä sukulaisistaan.

    VastaaPoista
  22. Ihmisnarttu puolestaan korkeintaan vihaisesti puraisi kädestä, alkaisi nalkuttaa ja vaatia heti nartun keksimien kotitöiden tekemistä, kuten uuden mauttoman sisutuksen tekemistä ja pölyjen pyyhkimistä nartun kortiesineiden välistä. Naisesta ei ole todelliseksi ystäväksi itsekkyytensä vuoksi, kun koirista taas yleensä on:

    Koira sekosi isännän kotiinpaluusta - Huikean hauska reaktio!

    VastaaPoista
  23. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  24. Surmatun Eerikan äitipuoli syytti lasta kaikesta mahdollisesta

    Saduistakaan ei hevin löydy sellaista äitipuolta, jollaisen viaton 8-vuotias helsinkiläistyttö sai kohtalokseen.
    ...
    Kun isän kitarasta oli katkaistu kielet, naisen korut olivat kadonneet tai avaimet hävinneet, se oli aina tytön vika.
    Ja siitä seurasi rangaistus.

    Esitutkinnan perusteella on ilmeistä, että tosiasiassa nainen itse teki ja lavasti kaikki tuhot, joista syytti tyttöä.

    Ulospäin nainen esiintyi useiden todistajien mukaan suorastaan yliystävällisenä.

    Nainen oli selkeästi aloitteellinen väkivallassa ja syytti isää siitä, ettei tämä laita lasta "kuriin". Isä myötäili - ja lähti mukaan julmimpiinkin "rangaistuksiin".
    ...
    Joka ilta - syytteen mukaan ainakin 25 kertaa - tyttö sidottiin julmasti ja paketoitiin yöksi. Kuolinyönä pahoinpidelty tyttö taisteli elämästään oikeuslääkärin arvion mukaan neljästä kuuteen tuntia, mutta tukehtui lopulta.

    - Ainakin minä ajattelin, että ilmaa saa avoimen päälaen kautta, äitipuoli puolustautui.

    Isä taas sanoi uskoneensa, kun äitipuoli väitti työskennelleensä lastenkodissa, jossa menetelmä olisi ollut tavallinen käytäntö.
    ...
    Rekonstruktiovideolla nainen esittelee julmaa tekoaan rennosti ja välillä naurahdellen kuin kyse olisi mistä tahansa arkisesta askareesta.
    ...
    Äitipuoli esiintyi ulkomaalaistaustaisena lääkärinä nimeltä "Nadia", vaikka hän on täysin suomalainen.

    Hän oli kehitellyt itselleen tekaistun henkilöllisyyden, joka paljastui Eerikan isällekin vasta poliisitutkinnassa. "En aluksi halunnut (isän) saavan tietää, kuka oikeasti olen, ja sitten siitä ei vaan enää päässyt irti," nainen perusteli.

    VastaaPoista
  25. "Euroopan komissio ehdottaa 40 prosentin naiskiintiöitä pörssiyhtiöiden hallituksiin"

    Helvetti sentään näitä EU:n touhuja.

    Vaikka olen sinänsä vahvasti eurooppalaisen integraation periaatteen puolella, on mittani lievästi sanottuna täynnä tätä Brysselin byrokraattien jatkuvaa perseilyä.

    Jos nämä pellet eivät edes saa EU-parlamentin kokoontumispaikka rationaalisesti ratkaistua, vaan vuodesta toiseen kärräävät koko sirkuksen Brysselistä Strasbourgiin ja takaisin (meidän veronmaksajien rahoilla tietysti), niin millaisena voi pitää näiden pässien kompetenssia missään aikuisten asiassa? Eipä juuri minään.

    Kovin tulee tästä wannabe-liittovaltiosta mieleen taannoinen Neuvosto-Venäjä, jossa komissaarit niin ikään sotkeentuivat rehellisten ihmisten elämään ihan pelkkää vittumaisuuttaan ja pilaisivat ihan kaiken. Suurin ero taitaa olla siinä, että nyt sosialisoidaan vain rahoituslaitosten tappiot eikä niitä itseään, voitoista nyt puhumattakaan.

    Eikö Suomesta enää löydy yhtään kunnon porvaripuoluetta, joka puolustaisi yksityistä omistusoikeutta teknokraattien komentotalousviritelmiä vastaan?

    VastaaPoista
  26. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  27. Onneksi poliisi alkoi epäillä "Nadian" touhuja, ennen kuin tämä ehti livahtaa paikalta. Olisikohan kukaan uskonut isää, jos tämä olisi kertonut "Nadiasta", joka on kadonnut kuin tuhka tuuleen - ja jota ei olisi löytynyt mistään rekistereistä...

    VastaaPoista
  28. KKK ärähti EU:lle: Suomi ei tarvitse naiskiintiöitä

    Keskuskauppakamarin varatoimitusjohtaja Leena Linnainmaan mukaan kiintiöt veisivät Norjan tielle: hallituspaikat keskittyisivät muutamille naisille, eikä parannusta saataisi siihen, että naisia puuttuu nimenomaan toimivasta johdosta.
    ...
    Linnainmaan mielestä kiintiöillä vaikeutetaan todellisen ongelman hoitamista, mitä todistavat Norjan kokemukset kiintiölaista. Norjassa naisten määrä hallituksissa täyttää lain vaatimukset, mutta liiketoimintojen johtoon ja toimitusjohtajiksi naiset eivät siellä etene ja hallituspaikatkin kasautuvat samoille naisille.
    ...

    VastaaPoista

Valitse itsellesi joku nimimerkki, jotta keskustelujen seuraamisesta tulisi helpompaa. Älä laita ruksia kohtaan "Anonyymi".