maanantaina, huhtikuuta 07, 2008

Seksin osto kiellettävä

Seksin ostokielto ei ole johtanut tuomioihin:
Oikeusministeri Tuija Brax (vihr) sanoo Keskisuomalaisessa, että kysymys on lain jalkauttamisesta. Ensimmäinen suuri viranomaisten yhteiskoulutus on ministerin mukaan vasta tällä viikolla.
Päivi Räsänen: Seksin osto kiellettävä.
Kristillisdemokraattien puheenjohtaja Päivi Räsänen ihmettelee oikeusministeri Tuija Braxin (vihr) kantaa, jonka mukaan nykyinen parituksen ja ihmiskaupan uhreihin rajattu seksinoston kieltolaki on toimiva.

Räsänen huomauttaa, että laki ei ole puolentoista vuoden voimassaolon aikana johtanut yhteenkään tuomioon.

22 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Puutarha kuntoon!

anu kirjoitti...

Aika huolestuttavaa, jos lain toimivuutta mitataan sillä, kuinka paljon tuomioita sen perusteella pystytään jakamaan...

Anonyymi kirjoitti...

Seksuaalinen itsemääräämisoikeus on perusihmisoikeus, eikä se voi toteutua minkäänlaisen kieltolain ollessa voimassa. Samoin kyse on EU:n takaamasta elinkeinonvapaudesta.

Aivan järjetöntä mitata lain toimivuutta tuomioiden määrällä, ikään kuin se tuomioiden mahdollisimman suuri määrä olisi tavoitteena. Jos vaikka maanpetoksesta ei ketään tuomita jonain vuonna, eikö se ole vain hyvä asia? Ei sen pitäisi olla mikään syy muuttaa lakia sellaiseksi, että edes joku saataisiin maanpetoksesta tuomittua.

Mitä tulee lain valvontaan, niin poliisin resursseista olisi pidettävä parempi huoli, eikä rahoja tarvitse tuhlata feministien kotkotuksiin.

Anonyymi kirjoitti...

Seksuaalinen häirintä ja media

Anonyymi kirjoitti...

Olet jälleen oikeassa, Jorma (kuten tavallista) - lain tavoitehan on toimia pelotteena, jotta ihmiset eivät tekisi mitään laitonta. Jos siis tuomioita on vähän tai ei ollenkaan, sehän vain osoittaa nimenomaan, että laki TOIMII!

Jos esim. ihmisiä saadaan yhä vähemmän tuomittua murhasta, sehän on sen merkki, etteivät ihmiset uskalla murhata yhtä paljon kun seuraukset pelottavat liikaa. Aika perverssiä ajatella, että laki toimii vasta jos ihmiset rikkovat sitä maksimaalisesti!

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Aviomiehen hinta naiselle: seitsemän tuntia lisää kotitöitä viikossa


"Aviomies tietää naiselle noin seitsemää tuntia lisää kotitöitä viikossa. Miehelle naimisiin meno tietää sen sijaan yhtä tuntia aiempaa vähemmän kotitöitä."

Mahtaakohan pitää paikkansa meillä?

Panu kirjoitti...

Aivan järjetöntä mitata lain toimivuutta tuomioiden määrällä, ikään kuin se tuomioiden mahdollisimman suuri määrä olisi tavoitteena.

Käsittääkseni yksi syy siihen, että Neuvostoliitossa tehtiin niin paljon ihmisoikeusrikoksia, oli se, että salaisella poliisillakin oli viisivuotissuunnitelma. Tämän viisivuotiskauden aikana otatte kiinni ja vangitsette niin-ja-niin monta neuvostovastaista agitoijaa, näin-ja-näin monta porvarillista nationalistia ja noin-ja-noin monta maanpetoksellisesta yhteydenpidosta epäiltyä.

Anonyymi kirjoitti...

Seksin myynti on kriminalisoitava!

Anonyymi kirjoitti...

Seksin ajattelu on kriminalisoitava!

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Tänään tiistaina 4D-dokumentti:

4D: Neitsytkoulu
22.00

(65 ääntä, sinä et ole arvioinut)
Kommentit (22)
Poista suosikeista
Poista huippuohjelmista
Lisää kalenteriisi (vCalendar)
"Neitsyyden menettäminen merkitsee minulle astumista miehuuteen ja tunnetta siitä, että olen normaali ja kuten kaikki muutkin." Avoin ja herkkä dokumentti 26-vuotiaan Jamesin henkisestä ja fyysisestä matkasta kokeneiden seksuaaliterapeuttien opastamana Aquarionissa, neljän kuukauden mittaisessa "rakkauden ja johtajuuden" koulussa Amsterdamissa. James kuuluu siihen neljään prosenttiin väestöä, joka on neitsyt vielä saavuttaessaan 25 vuoden iän.

Dokumentti.

Anonyymi kirjoitti...

22.4. 4D-dokumentti, kun vaimo lyö.

Anonyymi kirjoitti...

Tuon neitsytkoulun tyypillä on paljon suurempia ongelmia kuin neitsyys. Mies on 26-vuotias, työtön ja asuu isänsä kanssa. Ei tuollaisessa tilanteessa kannata edes miettiä seksiä tai seurustelemista.

Anonyymi kirjoitti...

Suolihuuhtelu laukoi:
"Mies on 26-vuotias, työtön ja asuu isänsä kanssa. Ei tuollaisessa tilanteessa kannata edes miettiä seksiä tai seurustelemista."

No miksei kannattaisi? Kuka kieltää? Onko seksielämä sallittua vain täydellisen normaaleille ihmisille?

Dokumentti oli kiusallista katsottavaa, vähän liiankin tuttuja asioita käsiteltiin. Tekisi mieli kirjoittaa jotain kunnollista aiheesta, mutta nyt ei oikein onnistu.

Anonyymi kirjoitti...

Hän tuntui kuvittelevan että neitsyyden menettäminen on ratkaisu kaikkiin hänen ongelmiinsa. Tuollaisessa elämäntilanteessa eivät varmasti ole itsetunto ja markkina-arvo kovinkaan korkealla, ja se ei todellakaan johdu siitä että on neitsyt.

Ja ei, minun mielestä ei todellakaan ole hyvä idea seurustella jos oma elämä ei ole kunnossa.

Anonyymi kirjoitti...

"Hän tuntui kuvittelevan että neitsyyden menettäminen on ratkaisu kaikkiin hänen ongelmiinsa."

Kenties hän ei kokenut kovinkaan ongelmalliseksi asua vanhemman luona, tai tehdä yksinkertaista duunia, lehtien jakelua? Vaan juurikin sen, ettei pysty olemaan mies, kuulumaan joukkoon, kun on selvästi ulkopuolinen.

Seurasin dokumenttia vain sivusilmällä, mutta otin sen talteen, joten ehkä täytyy tsekata vielä uudestaan jotkin kohdat. Varsinkin se loppu, eli miksi hän sitten kuitenkin sanoi, että seksi oli ihan turhaa vouhotusta lopulta? Hmm. Toisaalta tyyppi ei kaiketi edes runkannut, joten on vaikeaa käsittää, millainen hänen pohjimmainen seksuaalisuutensa sitten oikein oli...

Anonyymi kirjoitti...

Ei miehisyydellä ole mitään tekemistä neitsyyden menettämisen kanssa. Ei mitään.

Anonyymi kirjoitti...

"Ei miehisyydellä ole mitään tekemistä neitsyyden menettämisen kanssa. Ei mitään."

Kyllä sillä miehisyydellä on, jolla tarkoitetaan naisille kelpaavuutta. Naiset eivät yleensä kiihotu neitsytmiehistä, ja haluavat kumppaniltaan kokemusta ennenkuin antautuvat heille. Näinollen neitsyyden menetys on yksi askel kohti sitä miehisyyttä, jota naiset miehissä arvostavat.

Onko millään muunlaisella miehisyydellä sitten mitään väliä? En tiedä, mutta naistenhan tämäkin asia annetaan yleensä määrittää. Jos mies ei saa pillua, hänessä on naisten mielestä jotain vikaa, eikä hän ole 'normaali'.

Itselleni koko 'miehisyys' toki on sen verran vieras ja typerä roolileikkikäsite, etten varsinaisesti omista sen syvempää tietoisuutta asiasta, kunpahan vain tässä kerron tosimaailmaan pohjautuvista havainnoista.

Yleensähän miehisyys on aina määritelty naisten kriteerien mukaan. Mies, joka meikkaa, itkee tai käyttää hametta, ei ole naisten kriteerien mukainen mies, joten miehetkään eivät pidä sellaista miestä miehekkäänä. Vaikea kuvitella todellisuudessa toteutuvan sellaista, että hametta pitävä mies on miehekäs tai korkealla äänellä puhuva mies on miehekäs.

Yleensä miehekkyys on aina määritelty naisten eniten haluamien miesten mukaisesti; siis alfauros-kriteerit tulevat tässäkin voimaan. TOSImies uskaltaa, juo, polttaa ja rähisee, metsästää, syö lihaa ja käy armeijan, sanalla sanoen, on juuri sellainen kuin naiset haluavat hänen olevan, jotta voivat sitten valittaa, miten karkeita paskiaisia miehet ovat.

Näistä kriteereistä poikkeavia miehiä naiset eivät toki näekään, ja jos näkevät, niin eivät ainakaan tunnusta miehiksi (minkä huomaa esimerkiksi sanan 'nörttineutri' keksijän ja levittäjän asenteista), joten naiset saavat rauhassa haukkua miehiä sovinistisiksi metsästäjä-lihansyöjä-militaristeiksi kun ovat käsilaukku- ja meikkishoppailemassa stockmannilla.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Ja ei, minun mielestä ei todellakaan ole hyvä idea seurustella jos oma elämä ei ole kunnossa."

Oma elämä ei ole kunnossa? Tutustupa vähän muihinkin kulttuureihin. Esim. filippiineillä on ihan tavallista, että monta sukupolvea asuu samassa talossa, ja että naimisiinmenon jälkeen mies ja vaimo muuttavat taloon, jossa asuu miehen (tai naisen) vanhemmat ja isovanhemmat. Kukaan ei näe siinä mitään väärää tai outoa, vaan tällainen läheisyys omien vanhempien ja isovanhempien ja yleensäkin suvun kanssa katsotaan elämää rikastuttavaksi ja kunnialliseksi asiaksi, josta kaikki hyötyvät.

On vain länsimaisen kulttuurin vääristymää, että kaikkien pitäisi olla NIIIN itsenäisiä joka ikisellä alueella, mutta yhtäkkiä sitten ollakin työnantajasta riippuvaisia ja laumaeläimiä työpaikalla jne..

Tämä on vain yksi typerän kulttuurin omituisista ristiriidoista, ja suolistohuuhtelusto suorastaan sokeasti palvoo tätä ristiriitaa.

Työssä oleminen on useammin nykyisin palkkaorjuutta ja alistumista toisten ehtoihin ja sääntöihin kuin mitään todellista itsenäisyyttä ja omista periaatteista kiinni pitämistä. On vähemmän vastuksen polku mennä töihin, on paljon vaikeampi vastustaa yleistä mielipidettä, jonka mukaan 'työttömät' ovat jotenkin arvotonta sakkia, eikä se tee työssäkäyvillekään kovin hyvää pidemmällä tähtäimellä (jos potkuja joutuu pelkäämään 'työtön'-leiman pelossa, sensijaan että sen voisi ottaa rennosti ja hyvällä omatunnolla, korporaatiot voivat riistää työntekijöitä tehokkaammin, knu he eivät uskalla erota tai kitistä vastaan potkujen pelossa jne jne jne)..

Ihmiset eivät tosin kovin syvällisesti näitäkään asioita ajattele - johtuisiko siitä, että työ vie voimat, mehut ja energian, kaiken ajan ja resurssit, niin ettei ihmiselle jää näitä asioita käytettäväksi oman itsensä tai ajattelunsa hyväksi tai mihin katsoo parhaaksi, vaan kaikki menee korporaatioille.. ja palkaksi ihmisille jaetaan vain murusia.

Ja pitäisi olla jotenkin pahoillaan, jos ei osallistu tähän sairaaseen peliin?

Tai jotenkin ylpeä siitä orjan statuksesta, jonka korporaation leipiin asettuminen ihmiselle pakottaa?

Suosittelen ajattelemista ja asioiden perusteellista käsittelyä ennenkuin hutkitaan työttömiä tai vanhempien luona asuvia ihmisiä ja kutsutaan sitä 'elämäksi, joka ei ole kunnossa' ..

No, sanoisin että moisella ihmisellä on elämä paljon 'kunnommassa' kuin tyypillisellä palkkaorjalla, joka asuu erillään vanhemmistaan ja elää robotin tavoin yhdentekevää elämäänsä riistokorporaatioiden rikastuttamiseksi, koska ei millään uskalla asettua poikkiteloin yleisen mielipiteen kanssa.

Mitä elämää sellainen alistuminen on? Sellaista kuntoa minä en ainakaan kutsuisi millään muotoa positiiviseksi seikaksi elämässä.

Elämän kunnossa oleminen ei ole muutenkaan millään muotoa kiinni niinkään ULKOISISTA seikoista kuin SISÄISISTÄ. Niken pääjohtajalla ei ole elämä ollenkaan kunnossa - sen näkee jo hänen kasvoistaan. Ulkoisesti ajatellen, länsimaisten kriteerien mukaan hänen elämänsä suorastaan hehkuu ja loistaa. Mutta ehkäpä Niken alaisuudessa työskentelevät lapsiorjat köyhissä maissa vaikuttavat tuskaisuudellaan lopulta masentavasti itse Niken pääjohtajaankin.

Sensijaan jos mietimme vaikkapa Gandhia tai mitä hyvänsä Zen-mestaria, heillä ei ole juuri mitään ulkoista, ja länsimainen sanoisi heitä köyhiksi - mutta se onni ja sisäinen 'elämän kunto', jossa he elävät, ovat asioita, joita länsimainen 'itsenäinen' palkkaorja ei osaa edes uneksien toivoa itselleen kaikessa monotonisuudessaan.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Oma elämä ei ole kunnossa? Tutustupa vähän muihinkin kulttuureihin. Esim. filippiineillä on ihan tavallista, että monta sukupolvea asuu samassa talossa, ja että naimisiinmenon jälkeen mies ja vaimo muuttavat taloon, jossa asuu miehen (tai naisen) vanhemmat ja isovanhemmat.
Me emme ole filippiineillä.

On vain länsimaisen kulttuurin vääristymää, että kaikkien pitäisi olla NIIIN itsenäisiä joka ikisellä alueella, mutta yhtäkkiä sitten ollakin työnantajasta riippuvaisia ja laumaeläimiä työpaikalla jne..
Miten niin vääristymä? Eikö se sitten ole yhtälailla "vääristymä" että filippiineillä eletään vanhempien kanssa? Asia nyt vain on niin että länsimaalaisessa kulttuurissa ei ole nykyään tapana elää vanhempien kanssa (ja työttömänä), ja se ei todellakaan herätä kiinnostusta vastakkaisessa sukupuolessa.

Anonyymi kirjoitti...

Ellilä - ai, no siinä tapauksessa. Itse kyllä käyttäisin mieluummin Annie Chuita siihen(kin) tarkoitukseen. Hän on vieläpä aasialainenkin, elikkäs lisäplussaa ATM:n silmille ja ärsytysbonusta feministien silmille.

http://www.seelai.com/photos/2004_models/annie_chui.jpg

Tuossa viehkeähkö ja vilpoisa asukokonaisuus mukanansa. (:

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Mitä suolihuuhtelu haluaisi tehdä näille alempiarvoisille olioille?

Itse asiaan, miksei tuomioita oletullut, sanoisin:

- Lain ennaltehkäisevä vaikutus vaikuttanee palvelöujen kysyntään.

- Myös tarjonta on kotimaistunut ja EUrooppalaistunut. Yksityiset ammatinharjoittajat oikein mainsotavat, etteivät ole ihmiskaupan ja parituksen uhreja.

- Laiton tarjonta, jos sitä yleensä on, on entistäkin varmemmin maan alla.

Anonyymi kirjoitti...

Mitä suolihuuhtelu haluaisi tehdä näille alempiarvoisille olioille?

Miten niin alempiarvoisille olioille? Minäkin olen neitsyt ja työtön.