tiistaina, maaliskuuta 11, 2008

Miesfeministejä

Miesfeministi ja toinen:
Kotron ja muiden miesasiamiesten itkuraivarien herättämänä alkaa taas muistamaan joidenkin herrojen pelon siitä, että tasa-arvo on miehiltä pois.
Bongaus

Erobingo

Too soon.

Boneless Girl - javapeli.

33 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Kotron ja muiden miesasiamiesten itkuraivarien herättämänä alkaa taas muistamaan joidenkin herrojen pelon siitä, että tasa-arvo on miehiltä pois."

Näyttää olevan tasa-arvo pois prosortajilta ja feministeiltä, kun näin suuri valitus on miesnäkökulman esiinnostamisesta syntynyt. Todistaa taas ettei feministeillä tai prosortajilla ole mitään kiinnostusta tasa-arvoa kohtaan.

Anonyymi kirjoitti...

Toi opiskelijasälli vaikuttaa vielä tyypilliesltä lukioälyköltä, joka näkee maailman mustavalkoisena ja jolle ideologian puhtaus on sen sisältöä tärkeämpi. Vanhemmiten nuo yleensä pehmenevät.

Ei silti, varmasti noilla jutuilla kampukselta pillua saa.

Panu kirjoitti...

Ei silti, varmasti noilla jutuilla kampukselta pillua saa.

Kokemukseni mukaan ei saa.

Anonyymi kirjoitti...

Panu on oikeassa - naisten mielistely ei yleensä johda pimpsan saamiseen, vaan kaverisuhteeseen korkeintaan. Mutta se ei toki estä profeministejä LUULEMASTA toisin.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vanhanen tuskastui Kanerva-kohuun:
Tirkistelynhalua!


"Vanhaselta kysyttiin, onko ministerin soveliasta lähettää viestejä naiselle, joka voisi ikänsä puolesta olla tämän tytär."

Mikä ihmeen ikärasismi on nyt vallalla? Kyse on kuitenkin ihan täysi-ikäisistä ihmisistä.

Anonyymi kirjoitti...

"Panu on oikeassa - naisten mielistely ei yleensä johda pimpsan saamiseen, vaan kaverisuhteeseen korkeintaan."

Niin juuri. Naisten ylivoimainen enemmistö haluaa miehistä miestä, eikä mitään selkärangatonta lusmua.

Panu kirjoitti...

Niin juuri. Naisten ylivoimainen enemmistö haluaa miehistä miestä, eikä mitään selkärangatonta lusmua.

Näin juuri. Profeminismi on kyllä nerokas keksintö, sillä kun se nynnerö, joka on ruvennut profeministiksi selittääkseen nynneröytensä joksikin muuksi kuin nynneröydeksi, väistämättä epäonnistuu naistenhaussaan, profeminismissä on valmiina selitys: olit liian antifeministinen, liian itsekäs, liian miehinen. Ja profeministi jatkaa itsensä vetämistä yhä syvemmälle profeminismin liejuun naisten ja YTMien hurratessa.

Onneksi siitä voi parantua. Reseptiksi kelpaa vaikka seuraava sitaatti Yeatsilta:

You that Mitchel's prayer have heard,
"Send war in our time, O Lord!"
Know that when all words are said
And a man is fighting mad,
Something drops from eyes long blind,
He completes his partial mind,
For an instant stands at ease,
Laughs aloud, his heart at peace.
Even the wisest man grows tense
With some sort of violence
Before he can accomplish fate,
Know his work or choose his mate.

Juho Autio kirjoitti...

USA: At least 1 in 4 teenage girls has a sexual disease.

Teoria ennustaa, että sukupuolitautisten jännittävien miesten määrä on selvästi pienempi.

Anonyymi kirjoitti...

Should Scientists Date People Who Believe Astrology?

Anonyymi kirjoitti...

R. Brookea!


Now, God be thanked Who has matched us with His hour,
And caught our youth, and wakened us from sleeping,
With hand made sure, clear eye, and sharpened power,
To turn, as swimmers into cleanness leaping,
Glad from a world grown old and cold and weary,
Leave the sick hearts that honour could not move,
And half-men, and their dirty songs and dreary,
And all the little emptiness of love!

Oh! we, who have known shame, we have found release there,
Where there's no ill, no grief, but sleep has mending,
Naught broken save this body, lost but breath;
Nothing to shake the laughing heart's long peace there
But only agony, and that has ending;
And the worst friend and enemy is but Death.

Anonyymi kirjoitti...

Vuosia luulin, että se kokkarislainen humanisti on pelkkä karikatyyri eikä yhtään sellaista ihmistä voi oikeasti olla olemassa, mutta hyvänen aika...

Edustuskuvassakin heiluva tupakka on kuin piste i:n päälle. Kaikkea sitä näkee kun tarpeeksi odottaa.

Anonyymi kirjoitti...

"Mikä ihmeen ikärasismi on nyt vallalla? Kyse on kuitenkin ihan täysi-ikäisistä ihmisistä."

Komppaan Jormaa.
Jos kyseessä olisi naisministeri ja hunks-tanssija, olisivat iltapäivälehdet hiljaa ja naistenlehtien kansikuvat täynnä ylistystä "intohimoisesta, ikärajoja ja (miehisen) yhteiskunnan ennakkoluuloja rikkovasta, oman elämänsä herrattaresta" joka on "löytänyt itsensä"; vahvasta naisesta, joka uskaltaa "noudattaa viettejään ja kuunnella "sydämensä" ääntä".

Mutta täysin luonnotonta ja suurta hämmennystä herättäväähän (Kympin uutiset) se tietenkin on, jos VHM on kiinnostunut isotissisestä, blondatusta kapakkaluudasta. Ketäpä siinä lähi-idän tilanne tai vanhustenhoito enää kiinnostavat, kun VHM on lähettänyt naiselle tekstiviestin oikein virkakännykästä.

Anonyymi kirjoitti...

VHM = Valkoinen HeteroMies?

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Tulipa tuosta 'boneless girl'-pelistä mieleen (tosin rintsikat jne. saisivat olla kirkkaampaa väriä, ne vähän hukkuvat taustaan huonommalla monitorilla), että onkohan olemassa sellasia räiskintäpelejä (tms.), joissa saa ampua naista?

Yleensähän on zombieita, kasvottomia poliiseja tai natsimiehiä tai muita sotilaita jne. vastassa, puhumattakaan kaikenlaisista tylsistä roboteista ja muista noloista ökkimönkiäisistä..

Mutta ammutaanko missään pelissä naisia?

Olisi meinaan terapeuttista kaiken tämän feministisen paskan seassa kahlatessa päästä vähän räimimään jossain pelissä akkoja oikeen olan takaa ja isän kädestä ilman mitään rajoituksia.. voisi sitten kuvitella kohteeksi aina sen päivän vitutuksen aiheen :)

Ei tule mieleen, vaikka koetan muistivarantoa penkoa penkomasta päästyänikin .. tasa-arvoahan se nostaisi. Jos naiset ovat yhtä hyviä kuin miehet kaikessa, ja jos naiset ovat kärkkäitä siitä että heitä ei esiinny joka paikassa yhtä paljon, niin tämähän tasa-arvovääristymä suorastaan huutaa paikkaamista!

The Simsissä ei vissiinkään pysty paljon ammuskelemaan? :)

Toki jossain Tekkeneissä ja Soul Calibureissa pystyy pätkimään naisia miekoilla tai nyrkeillä ja sensellasta, mutta se on lähinnä kaunista taidetta, (martial -arts-), eikä sellasta normiräiskintää, joita miehet peleissä vastaanottavat kupoliinsa aika kiitettäviä määriä.

Sen verran on muuten mainittava, ettei se eukko varsinaisesti luuttomalta vaikuta, vaan ennemminkin hyvin joustavalta ja notkealta (:

Olis muuten parempi jos siihen peliin oltaisiin mallinnettu jokin törmäyssysteemi, eli jos tarpeeksi kovaa hetkauttaa sen eukon päin niitä palluroita, se kanssa kokisi kunnon jynkäytyksen - nyt se vaan solahtaa läpi niin ettei ehdi edes melkein huomata.

Hm, tietänette sen feministisen pelin, 'kivitä poikaa' vai mikäolikaan, pelasin kait sen kaikkia leveleitä joskus.. ihan pelattavuudeltaan hauska, mutta idealtaan aika törkeä niinkauan kuin ei ole 'kivitä tyttöä'-peliä myöskin.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Käykää ihmeessä kommentoimassa korpihippifeminstin blogissa, siellä on myös kommenttilaatikko.

Anonyymi kirjoitti...

"että onkohan olemassa sellasia räiskintäpelejä (tms.), joissa saa ampua naista?"

Saisi, tasa-arvon nimissä, olla myös sellaisia toimintaelokuvia, joissa naisia piestään kuin vierasta sikaa. Yleensähän noissa leffoissa sankari hakkaa tohjoksi miehiä, ja sitä pidetään jopa koomisena, kun miestä potkitaan munille. Samoin elokuvien idioottirooleissa on hyvin harvoin naisia.

Anonyymi kirjoitti...

"että onkohan olemassa sellasia räiskintäpelejä (tms.), joissa saa ampua naista?"

Muisto ajalta, jolloin maailma oli yhä nuori:

http://www.mobygames.com/game/gender-wars

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltasanomat.fi/videot/uusimmat/1498922

"Terve mies lähettelee viestejä"

Jos kyseessä ei olisi julkisuuden tavoittelu, niin heilahtaisiko tavalliselle terveelle miehelle lähestymiskielto. Niin kaksinaamaista hommaa että... ja missä on moraali ja selkäranka. Bimbolta ei voi odottaa, mutta kanervassa heijastuu juuri se kuinka YTM voi ja annetaan käyttäytyä.

-erästoteles

Anonyymi kirjoitti...

Jorma: Olen täysin samaa mieltä! Ja olen huomannut saman ilmiön.. mitään järkevää syytä tähän ei ole. Silloinkin, kun mies lyö elokuvassa naista (tämä on äärimmäisen harvinaista, olen törmännyt etupäässä aasialaisissa elokuvissa sekä tv-sarjassa 'Sledge Hammer'), lopputaistelussa mies voittaa tappelun 'vahingossa' tms.. hyvänä esimerkkinä Rush Hour kakkonen, jossa Ken Tucker (vai mikäolikaan) 'voittaa' tappelun sen kiinalaisnaisen kanssa.. olis ollu parempi ku Jackie olis hakannu sen naisen verille, mutta eipä tapahtunu. Pääsankari aika harvoin kyllä pätkii naista turpaan, vaikka nainen olisikin pahis.

Tosin Jackie Chanin elokuvassa "Armour of God", on muutama amatsoni, jotka ottavat aika hyvin iskua, mutta siinäkin Jackie lyö muistaakseni rintoihin ja sitten pyytää anteeksi.. vihollisiltaan!

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Muisto ajalta, jolloin maailma oli yhä nuori:"

No, ei se 1996 enää niin nuori ollut. :) Tuo oli juuri suurinpiirtein se taitekohta, jonka aikoihin kaikki alkoi synkkenemään. Siis pelit, elokuvat, naisten päät..

Toista se oli 80-luvulla vielä, ah.. energia ja tunnelma oli ilmassa niin intensiivistä että sitä saattoi syödä ja tulla kylläiseksi :) No, melkein ainakin.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Mutta kiitoksia pelivinkistä, herra Gleb! Täytynee tarkistaa tuo peli, vaikuttaa sinänsä ihan kiintoisalta. Tosin olisin kaivannut ennemminkin 'tavan räiskintää', jossa kuvakulma on first person, ja joka ei ole erikseen idealtaan painottunut sukupuolisuuden ympärille sen kummemmin.

(jostain syystä isometriset pelit ovat aina olleet mulle hankalia tykätä)

- Vortac

Panu kirjoitti...

No, ei se 1996 enää niin nuori ollut.

Maailma oli nuori ja minäkin vasta kolmekymppinen. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Btw Nicholas Cagen leffassa The Wicker Man Nikke vetelee useampaakin naista kunnolla turpaan ja ihan syystäkin.

No, lopputulos on kuitenkin melko masentava Niken kannalta...

- Syltty

Anonyymi kirjoitti...

"Samoin elokuvien idioottirooleissa on hyvin harvoin naisia."

Tissiblondit? Niitähän on joka helvetin elokuvassa.

"Saisi, tasa-arvon nimissä, olla myös sellaisia toimintaelokuvia, joissa naisia piestään kuin vierasta sikaa. "

Ehkä jossain fantasiaelokuvassa. Tiedät varmasti, että miehet ovat kunnostautuneet toistensa hakkaamisessa aikojen alusta alkaen. Naisen harjoittama väkivalta on melko harvinaista.

Anonyymi kirjoitti...

anonyymi: "Tissiblondit? Niitähän on joka helvetin elokuvassa."

niitä ei varmaan mielletä täällä idiootinrooliksi vaan ihan todellisia keskivertonaisia heijasteleviksi realistisiksi roolisuorituksiksi.

Anonyymi kirjoitti...

"Tissiblondit? Niitähän on joka helvetin elokuvassa."

Minä en puhunut bimboista blondeista, vaan idiooteista. Iso ero. Ei siis mikään hyväntahtoisen naureskelun kohde, vaan täysi idiootti, jota kohtaan ei sympetiaa tunneta. Mahdollisesti kusipää. Sellaisissa rooleissa ei naisia nähdä juuri koskaan.

"Ehkä jossain fantasiaelokuvassa."

Toimintaelokuvat eivät ole mitään dokumentteja.

"Tiedät varmasti, että miehet ovat kunnostautuneet toistensa hakkaamisessa aikojen alusta alkaen."

Mitä tuo liittyy elokuviin? Elokuvissa annetaan kuva, jonka mukaan miesten pahoinpiteleminen on ihan normaalia ja jopa hauskaa. Miksei tasa-arvoisesti anneta samaa roolia naisille. Piestävien pahisten rooleihin kelpaisivat rupsahtaneemmatkin naisnäyttelijät, joten loppuisi itku roolien puutteesta.

"Naisen harjoittama väkivalta on melko harvinaista."

Ei ole.

Anonyymi kirjoitti...

"Toimintaelokuvat eivät ole mitään dokumentteja."

Totta, mutta nekin heijastelevat todellisuutta.

"Mitä tuo liittyy elokuviin? Elokuvissa annetaan kuva, jonka mukaan miesten pahoinpiteleminen on ihan normaalia ja jopa hauskaa."

Ks. edellinen.

"Ei ole."

Kerrohan toki miten niin ei ole.

Anonyymi kirjoitti...

jorma: "Ei siis mikään hyväntahtoisen naureskelun kohde, vaan täysi idiootti, jota kohtaan ei sympetiaa tunneta."

eivätkös juuri idiootit ole sympaattisia, hyväntahtoisen naureskelun kohteita? esim forrest gump oli ihan sympaattinen heppu.

"Elokuvissa annetaan kuva, jonka mukaan miesten pahoinpiteleminen on ihan normaalia ja jopa hauskaa."

emme ole ehkä katsoneet samoja leffoja, mutta mielestäni miehiä pahoinpidellään niissä vain jos hahmot ovat mukana rikollisuudessa tai sitä vastustavissa tahoissa (poliisi, etsivä, agentti tms). miesten pahoinpiteleminen leffoissa ei siis mielestäni ole normaalia sikäli että sitä tapahtuisi tavallisille kaduntallaajille.

Anonyymi kirjoitti...

esim forrest gump oli ihan sympaattinen heppu.
Oli toki, joskin aika poikkeuksellinen monin tavoin. Ja saihan Forrest unelmiensa naiselta lopulta pildeäkin. Tosin vain yhden ainoan kerran, mutta kuitenkin.

Anonyymi kirjoitti...

Tosin se nainen oli tyypilliseen tapaan paljon forrestin oman tason alapuolella.. visvainen, itsekäs huumelutka.

Forrest ei edes uskaltanut ATM-tyypilliseen tapaan unelmoidakaan mistään sen paremmasta.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"eivätkös juuri idiootit ole sympaattisia, hyväntahtoisen naureskelun kohteita?"

En tarkoita mitään symmpiksiä, vaan niitä nuijia, jotka käyttäytyvät typerästi.

"emme ole ehkä katsoneet samoja leffoja, mutta mielestäni miehiä pahoinpidellään niissä vain jos hahmot ovat mukana rikollisuudessa tai sitä vastustavissa tahoissa (poliisi, etsivä, agentti tms). miesten pahoinpiteleminen leffoissa ei siis mielestäni ole normaalia sikäli että sitä tapahtuisi tavallisille kaduntallaajille."

Kyllä se nyt vain on. Toimintaelokuvan sankari niittää miehiä maahan ihan liukuhihnalta. On samantekevää, ovatko kyseessä rikolliset, vieraan vallan agentit tai sotilaat, signaali katsojan suuntaan on joka tapauksessa selvä. Se on se, että jos joku mies asettuu poikkiteloin, niin on ihan ok ensi töikseen iskeä häntä turpaan. Vastaavissa nyrkkeilysäkin rooleissa ei käytännössä koskaan näe naisia.

Anonyymi kirjoitti...

vortac, taasko olet lukenut viestejäni? vai kommentoitko minua kommentoineiden kommentteja tietämättä mistä oli alunperin puhe?

Anonyymi kirjoitti...

Jorma: Jälleen kerran, mainiosti todettu!

Sulla on usein erinomainen kyky nähdä mitä tarkoitan, ja pukea se paremmin sanoiksi, ja yleensäkin nähdä asioiden ydin ja kertoa se selkeästi ja ymmärrettävästi, mutta silti ytimekkäästi ja nasevasti.

Varsinkin lähiaikoina kirjoittamasi kommentit ovat kirvoittaneet minussa paljon iloa ja inspiraatiota, sekä hivenen myös toivoa tulevaisuudesta. Kiitos, Jorma!

- Vortac