maanantaina, maaliskuuta 10, 2008

Aina miehen syy

Haussa täydellinen partneri
Sopivan puolison löytämistä vaikeuttaa myös se, että modernit kiinalaisnaiset ovat yhä korkeammin koulutettuja ja saavat yhä parempaa palkkaa. Monelle kiinalaismiehelle tämä on vaikea asia nieltäväksi.

Mutta

"Etsitään poikaa, joka on yli 180 senttiä pitkä, yliopiston käynyt, omaa vakaan työpaikan, ansaitsee yli 5000 yuania (460 euroa) kuussa, omistaa asunnon mutta ei asuntolainaa ja on hyväkäytöksinen".
Ja kiinalaismiehelle oli vaikea nimenomaan hyväksyä sitä, että nainen on paremmin koulutettu ja saa parempaa palkkaa.

Why Can’t a Woman Be More Like a Man?

The Dolls, Kanervan tekstailukaveri (Youtube)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Henkan kirjalla vois olla markkinoita Kiinassa ;)

Anonyymi kirjoitti...

"If numerical inferiority were sufficient grounds for charges of discrimination or cul­tural insensitivity, Congress would be holding hearings on the crisis of underrepresentation of men in higher education."

Nimenomaan. Tässähän se suurin epätasa-arvoisuus korkeakoulutuksessa on. Mutta eipä sen ratkaisemiseksi tehdä mitään.

Markku kirjoitti...

Kiinassa on vieläkin aivan liikaa väkeä. Kiinan teollistuminen yhdistettynä perinteiseen kiinalaiseen yleiseen leväperäisyyteen ja vastuuttomuuteen etenkin ympäristöasioissa saattaa johtaa ekologisiin katastrofeihin, jotka uhkaavat satojen miljoonien ihmisten henkeä. Siksi olisi parempi, jos kiinalaisten syntyvyys ei nousisi.

Markku kirjoitti...

Kanerva on tavanomaistakin epäluotettavampi poliitikko. Kanerva ei osaa pitää vetoketjuaan kiinni, mikä tekee hänestä haavoittuvan hunaja-ansa -tyyppiselle kiristykselle. Kanerva on periaatteeton ja selkärangaton pyrkyri, joka myisi vaikka äitinsä valtaansa kasvattaakseen. 70-luvulla Kanerva kilpaili stalinistien kanssa Neuvostoliiton nuoleskelussa, vaikka oli Kokoomuksen jäsen.

Nykyinen porvarihallitus on muutenkin täynnä onnettomia tunareita, kuten vaikkapa Linden.

Mikko Ellilä kirjoitti...

Kanervan naissuhteet ovat kulisseja. Hän hankkiutuu vähän väliä tällaisiin "skandaaleihin" ylläpitääkseen imagoaan naistenmiehenä.

Tämän enempää en viitsi sanoa, että Kanerva ei haasta minua oikeuteen yksityisasioidensa paljastamisesta julkisuudessa.

Disclaimer: en tunne Kanervaa henkilökohtaisesti enkä ole saanut ensimmäisen käden tietoa Kanervan ihmissuhteista. Kaikki tämä perustuu huhutietoihin. Olen vain kuullut näitä huhuja Kanervasta niin monta kertaa niin monelta eri ihmiseltä viimeisen 15 vuoden aikana, että en usko savua syntyneen ilman tulta.

Anonyymi kirjoitti...

mikko ellilä: "Kanervan naissuhteet ovat kulisseja. Hän hankkiutuu vähän väliä tällaisiin "skandaaleihin""

samaa mieltä. tahallaanhan sen täytyy tuo tehdä, ei kai kukaan muuten virkakännykästä vonkausviestejä lähettäisi. syytä en kyllä ymmärrä, mutta en ehkä haluakaan.

Kuntsa kirjoitti...

Eikös Kanerva hillunut jonkun homoikonin kanssa tässä taannoin, oliko se Paula Koivuniemi vai mikä? Ehkä sitä vastapainoksi pitää sitten vongata jotain ulkoiselta habitukseltaan pumpattavalta näyttävää sisarussarjaa?

Anonyymi kirjoitti...

Lapsikin sen tietää:


"Naisilla on muodot, mutta miehillä on salkku.

Björn 7 v."


:D

Anonyymi kirjoitti...

Mustasukkainen avomies jätti Kanervan kohublondin


"Aina tämä menee näin. Miehet saattavat naiset pulaan ja sitten vain nauravat ja jatkavat kuin mitään ei olisi tapahtunut ja naiset saavat kantaa kaiken kuran. Ilkka Kanerva elää onnellisena morsiammensa kanssa, kun taas minut on heitetty kotoani. Se on epäreilua."

Elämä ei ole reilua. No, onneksi julkkisura etenee.