perjantaina, helmikuuta 08, 2008

Tiede edistyy

Iltalehti testasi Törrötissien vetovoiman.

Sovinistillakin on äänioikeus:
Demokratiassa myös sovinistilla on äänioikeus ja hän äänestää Eduskuntaan sovinistin, joka parlamentin käytävillä heittäytyy tyhmäksi.

Joissakin kulttuureissa miehet käyttävät hämmästyttävän suuren osan energiastaan naistensa kontrolloimiseen ja määräilyyn. Tytär lentää parvekkeelta, jos niskoittelee eikä suostu vaimoksi isin kaverille. Vain veri pesee puhtaaksi miehen kunnian.

Tämä piirre ei ole olematon länsimaisissa demokratioissakaan. Suomessakin kuolee joka vuosi kymmeniä naisia, jotka ovat jättäneet tai uhanneet jättää. Tuomarit ovat ymmärtäväisiä tekijöille.

Lievempi alistamisenhalu näkyy naisen työn vähäarvoistamisena. Eihän siitä paljon voi maksaa. Kokouksessa naisen ääni ei kuulu. Hänen ideansa pulpahtavat myöhemmin esiin sovinistin omina keksintöinä.

Sovinisti ei myönnä tekojaan. Niin kävi nytkin keskustelussa Eduskunnan tapahtumista.

”Mistä sen tietää mikä on häirintää? Niille on kohtelias ja avaa oven ja ne pitää sitä kähmintänä. Ne on niin herkkiä, ei niille voi mitään sanoa. Ei niitä voi katsoa. Ei varmaan voi olla samassa huoneessa, kun ne kokee sen häirintänä.”

Kun puheenaihe vaihtuu, sovinisti alkaa päästellä ajatuksia, että nainen kuuluu ilotaloon tai nyrkin ja hellan väliin. Eduskunnan käytävillä nainen on sovinistin mielestä vain muistuttamassa sovinistia elämän pikku iloista.

Kannattaa muistaa, että orjuuden kannattajillakin oli aikoinaan äänioikeus. Natseilla oli äänioikeus.

Mutta kyllä sovinisti oppii. Ei niitä orjuuden kannattajiakaan enää paljon ole.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Kun puheenaihe vaihtuu, sovinisti alkaa päästellä ajatuksia, että nainen kuuluu ilotaloon tai nyrkin ja hellan väliin."

Kukahan tällaista on esittänyt? Missä ja milloin?

sdasfafasd kirjoitti...

Oi oi tätä menoa se "tämähän on melkein raiskaus" -kortti voi vielä tulla. Antakaa vaan tulla kaikki patoutunut viha VHM:ia kohtaan, jota ette ennen ole voineet päästää avoimena riehumaan, vaan sitä on pitänyt säästää ja hivellä naisunionin salakerhoissa.

Anonyymi kirjoitti...

Keskisuomalaisessa oli aiheeseen liittyvä juttu, kannattaa katsoa:
http://www.ksml.fi/uutiset/kotimaa/laasanen%3A-seksuaalinen-valta-on-naisilla(69827).ece

Linkki myös haastatellun Henry Laasassen blogiin:
http://nsvalta.blogspot.com/

Anonyymi kirjoitti...

On uskomatonta, miten miten näille vainoharhaisille femakoille annetaan loputtomasti tilaa medioissa. Johtuu varmasti siitä, että tiedotusvälineet ovat patriarkaatin hallussa... ei kun hetkinen...

Suomessakin kuolee joka vuosi kymmeniä naisia, jotka ovat jättäneet tai uhanneet jättää. Tuomarit ovat ymmärtäväisiä tekijöille.

Niin. Tämä on tietenkin totta, mitään todisteita ei tarvita.

Hesarissa oli joku toinen täti (Martelius?) tänään vauhdissa, kirjoitteli miten Suomi on ääriään täynnä naisvihaa.

sdasfafasd kirjoitti...

Feministeillä on nyt vähän kuin pieni joulu menossa. Alkuvuoden marinaterapiat hoidettu pois, niin ehkä loppuvuosi sujuu vähän rattoisemmissa merkeissä.

Panu kirjoitti...

"Kun puheenaihe vaihtuu, sovinisti alkaa päästellä ajatuksia, että nainen kuuluu ilotaloon tai nyrkin ja hellan väliin."

Kukahan tällaista on esittänyt? Missä ja milloin?


En tiedä, mutta minä voisin viran puolesta esittää.

Anonyymi kirjoitti...

Jos suomessa olisikin naisvihaa, niin voiko sitä tällasen käytöksen ja syyttelyn jälkeen enää ihmetellä?

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vortac,

Surullistahan tässä feminismin rynnäkössähän onkin nimen omaan se, että juuri sukupuolipolarisaatiota feministit haluavatkin. Kun on vuositolkulla saarnattu sukupuolten välisestä sodasta, niin tarpeeksi Mainilan laukauksia ampumalla se kähinä saadaan lopulta aikaiseksi.

Klassinen win-win juttu. Kävipä niin tai näin, niin änkyräfemakot voittavat - ainakin tavallaan.

Feminismi on yhteiskunnan syöpä.

Anonyymi kirjoitti...

Jaa että "orjuudenkannattajia ei ole enää paljon"? Onhan niitä feministejä vaikka millä mitalla! (sekä profeministejä, aivopestyjä tavallisia taukkeja, machouroita jotka eivät edes tajua alisteista asemaansa kaiken uhonsa seassa, jne., sekä tietenkin tilallisia, öh, naisia, jotka hyötyvät orjuudesta niin paljon, etteivät näe mitään syytä taistella sitä vastaan, vaikka eivät sitä kiihkolla olisi joka tilanteessa kannattamassakaan.. hyödyllisiä idiootteja, jne jne jne.)

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Kummallista, mielestäni vastasin jo sulle, Bastard, mutta vastaukseni ei ilmeisesti koskaan tullut perille.

No, halusin lähinnä kertoa, että sinäpä sen sanoit, ja hyvin sanoitkin. Ja siihen mitä sanoit, ei ole oikeastaan mitään lisättävää.

- Vortac