lauantaina, helmikuuta 09, 2008

Säästä rahaa

Lopeta feministisestä paskasta maksaminen: eroaerkosta. Tilaa sen sijaan laatulehti.

Tanjan kohupuku ja vaalikauden avaus.

26 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikö TV-kanava Nelonenkin kuulu Erkkolaiseen mafiaan? Koko erkkolaismediaa on kieltämättä syytä boikotoida.

OT:
"Miss Suomi Satu Tuomisto vaatii mieheltään luonnetta". "Ihastun pahismiehiin", sanoo tuore Miss Suomi.

Anonyymi kirjoitti...

'Sexercise' yourself into shape

"According to the NHS Direct website, "sexercise" can lower the risk of heart attacks and helps people live longer.

Endorphins released during orgasm stimulate immune system cells, which also helps target illnesses like cancer, as well as wrinkles, it states."

Näin Briteissä. Koskas meillä? Voisi Kansanterveyslaitos luopua terveysnatsimeinigistään ja kieltolakihaaveistaan, ja kannustaa kansalaisia huolehtimaan terveydestään hauskemmalla tavalla.

Anonyymi kirjoitti...

Päinvastoin nyt voisin alkaa tilatakin Hesaria, koska edes se on asiallisesti puuttunut naisiin kohdistuvaan ahdisteluun ja päsmäröintiin. Naisasialiike on kaikkea muuta kuin tehnyt tehtävänsä meillä Suomessa: paljon on taistelutehtävää jäljellä, jos aiotaan oikaista suurin ja merkittävin yhteiskunnallinen vääryys, eli sukupuoleen kohdistuva häirintä.

Kalapuikkoviiksiukot ovat selvästi eilispäivän asialla. He kuvittelivat voivansa tehdä kuin isäntämiehet joskus 1800-luvulla raiskatessaan avuttomia piikoja. Mutta nykyisin onkin maailma muuttunut ja naiset nousivat vastarintaan. Hesarin tiedostava henkilökuntakin oli kyllin valistunutta lähteäkseen mukaan. Siitä on nyt kaljamahamachoilla murhe. Oikein saikulle on jäätävä, voi voi..

Anonyymi kirjoitti...

Jos työläisten etuja poljetaan, niin ainakin voidaan alkaa lakkoon. Lakkoase taivuttaa suurpääomankin kuuntelemaan, koska tuottavuus kärsii. Mutta kuinka me naiset voisimme ^lakkoilla^? Kuinka voisimme ajaa oikeuksiamme? Pitäisi olla joku sellainen liitto, ammattiliittoon verrattavissa, johon jokainen nainen kuuluisi. Mutta Naisasialiitto Unionia en tarkoita. Jotain enemmän valmista taisteluun, jotain haastavampaa.

Kalapuikkoviiksien vaimotkin olisi herätettävä kepulaisesta taantumuksestaan ja sitten vasta oikeastaan asiat muuttuisivat.

Meiltä puuttuu Suomesta tiedostava naiskulttuuri. Siihen tarvitaan muutos.

Anonyymi kirjoitti...

Meidän naisten pitäisi oikeasti lähteä kaduille, tehdä mielenosoituksia ja sellaista. Eduskuntatalon eteen vaan ja kova kovaa vastaan.

Joskus minusta oikeasti tuntuu kuin koko yhteiskunta ja sen valtakoneisto olisi naisia vastaan. Mielenosoituksia valvovat poliisitkin ovat muuten saaneet mainetta siitä että siellä kiusataan naispoliiseja. Miespoliisit eivät tahdo naisparia itselleen ja muutenkin kai syrjivät ja vähättelevät naisia. Se on ruohonjuuritaso. Ylätaso on sitten tämä poliitikkojen häpeämätön naisten ahdistelu eduskunnassa, joka vasta nyt vuonna 2008 nousi kunnolla tapetille!

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoista seurata netistä, miten joku flippaa.

Muille kommenttilooran lukijoille sanoisin, että vaikka sitä onkin yleensä viihdyttävää seurata, niin älkää nyt lähtekö tämän Riinan kanssa hippasille. Hällä taitaa olla ihan oikeita ongelmia.

Anonyymi kirjoitti...

No jaa, saisihan noista riinan jutuista vaikka käsikirjoituksen leffaan. Siitä voisi tehdä vaikka kalliin kakkososan Pelon Maantieteelle.

...Jatkuvaan raiskailuun kyllästyneet eduskunnan avustajaneitoset pistävät pystyyn salaisen järjestön, joka mutkikkaiden ja taidokkaiden käänteiden jälkeen päätyy järkyttämään koko Suomen yhteiskuntarauhaa. Kaduilla mellakoidaan, aseistautuneet naispartiot siivoavat katuja miehistä, ja suojateilläkin ajetaan rallia aina jos joku mies yrittää ylittää katua. Katastrofin mittakaava taataan ovelalla juonella, jossa naisten ammattiliitot keräävät vuosikausia järkyttäviä määriä rahaa suurilla jäsenmaksuilla, jotka jäsenet kestävät helposti verovähennysoikeuden turvin. Lopulta rahaa on niin paljon, että yhdenkään naisen ei enää tarvitse työskennellä, vaan he voivat keskittyä taistelutaitojensa hiomiseen Lapin erämaille sijoitetuilla leireillä. Ja mitä aseisiin tulee, niin ei siinäkään ammattijärjestöillä ole mitään syytä säästellä...

Anonyymi kirjoitti...

"Joskus minusta oikeasti tuntuu kuin koko yhteiskunta ja sen valtakoneisto olisi naisia vastaan."

Viestisi ovat varmaan tarkoitettu vitseiksi?

Anonyymi kirjoitti...

"Ihastun pahismiehiin"


"Miehessä pitää olla luonnetta ja yleensä olenkin ihastunut niihin porukan pahiksiin. En pidä mielistelijöistä, Miss Suomi Satu Tuomisto sanoo."

Niinpä tietysti.

Anonyymi kirjoitti...

Siitä huolimatta että pidän nimimerkki riinan viestejä trollauksena lausuttakoon tämä:

"Mutta kuinka me naiset voisimme ^lakkoilla^? Kuinka voisimme ajaa oikeuksiamme? Pitäisi olla joku sellainen liitto, ammattiliittoon verrattavissa, johon jokainen nainen kuuluisi."

Kannattaa varmaan aloittaa siltä ruohonjuuritasolta, eli palkitset(te) hyvin käyttäytyviä miehiä ja rankaisette niitä huomosti käytäytyviä.

Anonyymi kirjoitti...

"Mielenosoituksia valvovat poliisitkin ovat muuten saaneet mainetta siitä että siellä kiusataan naispoliiseja. Miespoliisit eivät tahdo naisparia itselleen ja muutenkin kai syrjivät ja vähättelevät naisia."

Vaikka en epäile hetkeäkään Riinan olevan vain yksi trolli muiden joukossa..
Kerran joku toi ihan mielenkiintoisen pointin esille liittyen tähän asiaan. Kun miespoliisi saa naispoliisin pariksi kentälle, se on ilmeisesti huono juttu, koska heti kun tulee jokin vähän väkivaltaisempi 'tilanne', niin mies on yksin. Voisin kuvitella että mellakkapoliisissa tämä korostuisi vieläkin enemmän. Ei se silti kyllä oikeuta syrjintään.. Mutta en viitsi trollia ruokkia tämän enempää. :)

Anonyymi kirjoitti...

Riina: "Naisasialiike on kaikkea muuta kuin tehnyt tehtävänsä meillä Suomessa: paljon on taistelutehtävää jäljellä, jos aiotaan oikaista suurin ja merkittävin yhteiskunnallinen vääryys, eli sukupuoleen kohdistuva häirintä."

Riina tuossa aloitti mukavasti tuon lauseensa, mutta loppu meni pahasti pieleen, jos ajatellaan merkittävintä yhteiskunnalista vääryyttä, tasa-arvoin kannalta.

Muotoilen tähän tuon feministi Riinan lauseen hieman tasaravoisempaan, oikeaan, muotoon, eli:

"Naisasialiike on kaikkea muuta kuin tehnyt tehtävänsä meillä Suomessa: paljon on taistelutehtävää jäljellä, jos aiotaan oikaista suurin ja merkittävin yhteiskunnallinen vääryys, eli vain miehille sukupuolen perusteella pakollinen asevelvollisuus."

no niin Riina, koska naisasialiike alkaa näihin taistelutoimiin jotta em. vääryys saafdaan oikaistua?

Hyvää kevättä!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan sama minulle, jos joku pitää trollina. Se, että tätä asiaa kirjoittavaa ihmistä pidetään trollina kertoo jo itsessään surullisen paljon koko Suomen tilanteesta.

Mitä naurettavaa tai trollaamista on siinä että huomaa selkeän epäkohdan sukupuolten välisessä tasa-arvossa?

Jotenkin lapsellista väittää, että minä ajaisin jotain naisten taisteluleirejä Lapissa yms..! (!) En ole koskaan sanonut kannattavani naisten tai naisjärjestöjen aseistamista, epäkohdat täytyy selvittää muutoin! Tietysti suora toiminta kansalaisjärjestöltä on myös toivottavaa jos mikään muu ei auta, mutta mahdollisimman väkivallattomasti. Mielenosoituksin ynnä muin keinoin.

Poliisilla ei minusta ole mitään oikeutta tai syytä syrjiä naispoliisia parina. Minun tietääkseni ei ole mitään näyttöä sellaisesta ettei naispoliisi pitäisi pintaansa väkivaltatilanteessa. Jos on joku tulos joka tätä tukee niin tahdon tietää sen! Ja lähteen! Pelkästään sovinismia poliisin puolelta.

Anonyymi kirjoitti...

Asevelvollisuudesta: juu heti pikimmin naiset inttiin. Ja miehille kuukautiset ja synnytyspakko..

Anonyymi kirjoitti...

Onko ne Tero Rönnin viikset malliesimerkki kalapuikkoviiksistä? Riina johtavana määrittelijänä voi varmaan kertoa?

Alan kasvattamaan heti sellaisia. Niistä on saatava muoti-ilmiö.

"Minun tietääkseni ei ole mitään näyttöä ......"
Riinahan ei feminismiltään mitään näyttöä yhtään mistäkään hyväksyisi ja tunnistaisi, vaikka se lattaraudasta vääntämällä eteen kannettaisiin. Trolleja on turhaa ruokkia ja kiihkouskovaisten kanssa on turhaa väitellä.

Anonyymi kirjoitti...

Todellakin, don't feed the troll.

Anonyymi kirjoitti...

riina:
"Asevelvollisuudesta: juu heti pikimmin naiset inttiin. Ja miehille kuukautiset ja synnytyspakko.."

Mitä seurauksia siitä on jos ei saa kuukautisia eikä lapsia? Joutuuko selliin? Vanhat naiset on ilmeisesti vapautettu tästä?

anu kirjoitti...

Riina kirjoitti:
"Asevelvollisuudesta: juu heti pikimmin naiset inttiin. Ja miehille kuukautiset ja synnytyspakko.."

Hyi saatana. Että joku nainen ihan tosissaan kehtaa esittää tuollaisia lausuntoja, lokaat vielä meidät kaikki tyhmyyksilläsi.

Ihanko tosissasi kehtaat verrata sotimista ja asevelvollisuutta biologisiin ominaisuuksiin? Ettäkö armeija on miehille sama kuin kuukautiset ja synnytys naisille? Ja ihan kuin nainen olisi jotenkin biologisesti kyvytön armeijaan. (Itse olen sitä mieltä, ettei asevelvollisuutta tulisi olla kenellekään, mutta se on toinen asia.)

Ja tiedoksi vaan Riina, ei naisenkaan ole pakko synnyttää. Lapsettomuus ja adoptio ovat myös oikein hienoja vaihtoehtoja. Ja jos ne kuukautiset ovat hirvottävä rasite, niin aina voi tehdä amerikkalaiset, ja syödä pillereitä niin ettei tarvitse kärsiä kuukautisverta kuin vaikka kerran vuodessa.

Mutta on erittäin ällöttävää verrata asevelvollisuutta tuollalailla sukupuolten ominaisuuksiin. Miesten on pakko siis mielestäsi tehdä jotain, mitä naisten ei ole, koska naisilla on kuukautiset? Mitä vittua. Tuossa ei vaan ole paskankaan järkeä. Mitä iloa on kostaa miehille sitä että olet nainen? Seuraavaksi varmaan vaaditaan miehille viikoittaista pieksemistä, koska naisetkin joutuvat kärsimään epämukaavuutta suurista rinnoista. Se olisi oikeudenmukaista se.

Ajatteleppa nyt itsekin vähän.

Anonyymi kirjoitti...

Riina: "Asevelvollisuudesta: juu heti pikimmin naiset inttiin. Ja miehille kuukautiset ja synnytyspakko.."

Juu, naiset joko intiin, tai sitten asevelollisuus kummalekin sukupuolelle vapaaehtoiseksi.

Sitten hiukan opetusta sinulle Riina: Sinun ei kannata soteka biologisia ominaisuuksia laksisääteisiin velvoitteisiin. Miehet eivät ole naisille kuukautisia antaneet, eikä niitä varsinkaan laeilla nsiten riesaksi säätäneet!

ja synnytys...se ei ole laksisääteinen velvoite, kuten asevelvollisuus vain miehille on, vaan ihan vapaaehtoinen juttu jonka naisenn voi ihan itse päättää. Että näin!

Onko muuten suomessa naisilla synnytyspakko? Ei kai. Ehdotatko Riina naisille synnytyspakkoa, jolla he "korvaisivat" tuon, että eivät suorita asevelvollisuutta?

Kävisikö tällaisine malli, että jos nainen ei 29 ikävuoteen mennessä ole synnyttänyt, niin hän suorittaisi 13 kuukauden "palveluksen" vankilssa? Ennen tuota vankila keikka naiselle toki tarjottaisiin palkatonta siviilipalvelusta yhteiskunnan hyväksi esim. jossain sairaalassa tms.

Kävisikö tämmöinen Riina?

Kami kirjoitti...

"Minun tietääkseni ei ole mitään näyttöä sellaisesta ettei naispoliisi pitäisi pintaansa väkivaltatilanteessa."

Minua kun viimeksi vietiin, niin kyllä minä ainakin väänsin pelkästään sen miespuolisen kanssa. Naispuolisella ei paljon asiaa ollut siihen painiin lähteä, taisi hän soitella sen toisen auton siihen.

Se nyt on ihan varma että kaasulla ja pampulla pärjää naispoliisi melkein siinä missä kuka tahansa. Uskon kuitenkin että naispoliisin voima on ennaltaehkäisyssä ja sosiaalisessa kanssakäymisessä, mitä poliisin työ myös ymmärtääkseni on.

Anonyymi kirjoitti...

Jaaha sanoi...
"Mielenkiintoista seurata netistä, miten joku flippaa."

Samaa mieltä. Siitähän tässä blogissa on kyse, flippaavista miehistä.

Anonyymi kirjoitti...

Sivukaupalla luettuani hiljennyin hetkeksi miettimään elämän tarkoitusta. Enpä olisi koskaan uskonut törmääväni näin käsittämättömään peniksenpalvontasaittiin, vaan löytyyhän täältä internetin ihmemaasta oksennuspussi jokaiselle pahoinvoivalle päälle. Ehkäpä pojat pääsette vielä väitöskirjaani materiaaliksi. Jatkakaa samaan malliin jormilla toistenne selkään hakkaamista, kyllä me naiset pian palaamme takaisin ruotuun sinne nyrkin&hellan väliin ja vaikenemme sekä seura- että yhteiskunnassa. Sitä odotellessanne voitte ainakin purkaa pahimpia traumojanne täällä, turvallisessa testosteronin katkussa. Kauniita unia todellisuudelta.

Anonyymi kirjoitti...

"Ehkäpä pojat pääsette vielä väitöskirjaani materiaaliksi."

Tai sitten emme.

"kyllä me naiset pian palaamme takaisin ruotuun sinne nyrkin&hellan väliin ja vaikenemme sekä seura- että yhteiskunnassa."

Onko täällä joku sellaista toivonut? Kuka, missä, milloin?

"Kauniita unia todellisuudelta."

Todellisuudessa miehilläkin on mielipiteitä, tunteita, ajatuksia ja näkemyksiä. Ja täysi oikeus tuoda ne esille. Miehillä on myös oikeus tasa-arvoon. Tämä sinun on vain hyväksyttävä, halusitpa tai et. Se on todellisuutta.

Anonyymi kirjoitti...

"Enpä olisi koskaan uskonut törmääväni näin käsittämättömään peniksenpalvontasaittiin."

Alusta saakka näitä juttuja seuranneena en voi olla edelleen ihmettelemättä tuollaisia reaktioita. Miksi ne puuskahtaa noin? Onhan siitä keskusteltu välillä, mutta silti... Onkohan Henryllä mitään definitiivistä tähän?

Henry Laasanen kirjoitti...

Eiköhän täällä ole ihan erilaisen värkin palvojia - ongelma on lähinnä peniksen palvonnan puutteessa. Tuo hella ja patriarkaatti -syytös pompsahtaa aina esiin, mutta eipä ole sellaista porukkaa täällä minun havaintojeni mukaan näkynyt.

Anonyymi kirjoitti...

Patriarkaatilla on oma blogi:
http://patriarkaatti.blogspot.com/

Siellä voi varmaan kysyä, koska patriarkaatti aikoo alistaa naiset nyrkin ja hellan väliin. Ei me sellaisia Ihmissusissa.