perjantaina, helmikuuta 08, 2008

Pravda lisää edelleen höyryä

Naisten Suomi:
Joka ainut yli 11-vuotias naispuolinen suomalainen on kokenut sen, mistä nyt puhutaan: joutunut miesten harjoittaman seksuaalissävyisen häirinnän kohteeksi.

En sano, että kaikki miehet käyttäytyvät niin. Mutta pohjimmiltaan suomalainen yhteiskunta on syvästi naisvihamielinen.

Kun ihmisoikeusjärjestöt huolestuvat suuresta määrästä naisia, joita miehet täällä rutiininomaisesti tappavat ja hakkaavat, kaikille kelpaa yhtä painavaksi vasta-argumentiksi marginaalinen naisten harjoittama väkivalta.

Tv-studiossa keskustellaan posket punoittaen, kuinka naisia pitää saada myydä ja ostaa, koska se on naisten itsensä identiteettipoliittinen valinta.

Ja nyt sitten saadaan seurata tätä absurdia keskustelua seksuaalisesta häirinnästä työpaikoilla (eduskunnassa).

Mitäs työntävät nöpöttävät nänninsä hississä naaman eteen, sanoo Kalervo Kummola.

Joidenkin naisten mielestä taas eräät kireät ämmät eivät ymmärrä leikkiä: päinvastoin saisivat olla iloisia, kun mies osoittaa heille huomiota.

Mutta seksuaalisessa häirinnässä olennaista ei ole huumori, ei oikeastaan edes seksuaalisuus. Seksuaalisuus on vaan erittäin tehokas väylä suoraan häpeän ja itsesyytösten ytimeen.

Seksuaalisen häirinnän tarkoitus on mitätöidä kohde. Laittaa nainen paikalle, jolle hän miehen mielestä kuuluu. Ja se on: miehisten tarpeiden ja määräysvallan kohteeksi.

Tasa-arvo ei ole mikään juna. Se voi mennä myös taaksepäin, ja niin on Suomessa totisesti käynyt. Pahinta kai on, että myös monet naiset ovat lyöneet prosessille iloisena tahtia.

Arvatkaa, miksi vanhempia naisia harvemmin häiritään tällä tavalla? "Joo, koska ne ovat rumia" – ei siksi! Vaan siksi, että heitähän ei helvetti soikoon kohdella niin.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joku lakialoite ilmeisesti tulossa kun tästä asiasta saa kuulla harva se päivä.

Kuntsa kirjoitti...

Ohhoh. Völkisher Beobachter kyllä ylitti nyt itsensä.

Anonyymi kirjoitti...

Pravda suoltaa feminististä miesvihapropagandaa jälleen. Kiva varmaan naisten väkivaltaisuuden uhrien lukea, kuinka heidän kärsimyksiään vähätellään maan suurimman lehden sivuilla käytännössä joka päivä.

Anonyymi kirjoitti...

Voi tsiisus, eihän tää yhtään parane. Pakko alkaa hiiltymään:
http://myrsky.net/faust3/archives/652

Anonyymi kirjoitti...

Pohjimmiltaan suomalainen yhteiskunta on syvästi naisvähämielinen. Idioottiakin kuunnellaan ja uskotaan, jos sillä vain sattuu olemaan oikeanlaiset värkit jalkojensa välissä. Jokainen toimittajanainen näköjään tuntee olevansa tasa-arvon asiantuntija, mutta ei silti tunnista tasa-arvoa vaikka se tulisi ja läpsisi pitkin poskia.

Tämäkin toimittaja tiesi satavarmasti pistävänsä juttuun puolet hatusta vetäistyjä faktoja, mutta se ei näköjään menoa haittaa. On tärkeämpää olla räväkästi kärkevä kuin millään tavalla järkevä. Pravdasta saisimme seuraavaksi lukea kuun olevan juustoa, jos esitetty fakta vain jotenkin voitaisiin kytkeä tasa-arvosta käytävään keskusteluun.

Saa nähdä kuinka kauan tämä toimittajien yhdessä vääntämä kikkare jatkaa höyryämistään. Ei olisi millään uskonut, että se näin vuoden kylmimpänä kuukautena jatkuu päivästä toiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Joo, mäkin aattelin että se järjen äänikin alkaisi pikkuhiljaa kuulua sieltä taustalta, tuo syyttävä sanomalehti älyäisi pyytää anteeksi aiheettomia syytöksiään, vastavoimat palauttaisivat tasapainon ja lopulta kaikki palautuisi normaaliksi.

Mutta ei, lisää vaan pökköä pesään.. tässä on kyllä selvästi jotakin syvempää ja suunniteltua motivaatiota taustalla, muuten tällainen noitavaino olisi aivan käsittämätön.

Niin naurettava kuin koko aihe onkin, niin on hiukan pelottavaa, jos alkaa todella tulemaan lakeja siitä mihin VHM saa katsoa ja mihin ei. Seuraavaksi varmaan tulee laki siitä mitä aromeja VHM saa sieraimillaan vahingossakin tuntea ja mitä ei, sen jälkeen mitä VHM saa kuulla ja mitä ei, (puhehan onkin jo pitkään VHM:ltä tietyistä aiheista kielletty)..

.. ja lopulta, mitä VHM saa ajatella, ja mitä ei. Jeee, demokratia, tasa-arvo, sananvapaus ja oikeusvaltio..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

aurinkolasit tulevat kasvattamaan suosiotaan miesten parissa.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=20qEnKIuoaI