perjantaina, helmikuuta 08, 2008

Nuorille hynää

Kysely Tanskassa: Monet nuoret harrastaneet seksiä maksusta:
Tanskassa tehdyn internetkyselyn mukaan joka yhdeksäs 14–24-vuotias nuori on harrastanut seksiä korvausta vastaan. Tanskan toiseksi suurin kaupunki Århus teetti kyselyn nuorille suunnatulla Cyberhus-internetsivustolla. Siihen osallistui 2 400 nuorta Århusin seudulta.

Tyypillisimmin nuoret harrastavat seksiä korvausta vastaan tuttaviensa tai ystäviensä kanssa. Kolmannes ostajista oli kuitenkin vain satunnaisia tuttavia. Joka viides seksiä myynyt sanoi ostajan olleen yli 40-vuotias.

Suurin osa vastanneista eli 30 prosenttia ottaa korvaukseksi rahaa. Alkoholia ja tupakkaa ottaa maksuksi 16 prosenttia. 11 prosenttia haluaa korvaukseksi vaatteita, vajaat kymmenen prosenttia puheaikaa kännykkään tai huumeita.

"Seksi on ihanaa ja lisäksi saa paljon hyviä tavaroita", 14-vuotias tyttö selostaa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikös se ole kiva, eetä nuoret ovat yritteliäitä?

Anonyymi kirjoitti...

Hitto, kiihottavin uutinen pitkään aikaan, hahaa... Mistähän vastaavat suomalaisteinit löytyy. Jännää että auto ei ole ehkä se isoin juttu teineille - vaan Visa-kortti. Harmi ettei musta ole oikein sugar daddyksi.

Anonyymi kirjoitti...

Naisten maailma on niin kovin erilainen. 14-vuotiaana en vielä edes unelmoinut seksistä varteenotettavana todellisuutena, saati että olisin vielä saanut lisäksi siihen päälle päätteeksi kasan rahaa ja 'ihania tavaroita' vai miten tuo nyt sanottiinkaan tuossa.

Ei kyllä toisaalta ihme, etteivät naiset ymmärrä miehiä, he elävät käytännössä aivan eri planeetalla, jossa on lasilattia ja miljardeja käytännön etuja, joista mies ei voi kuin unelmoida, jos uskaltaa sitäkään.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Tanskan kansallislaulun (Det er et yndigt land) ensimmäinen säkeistö päättyy tunnetusti sanoihin det er Frejas sal, ts. Tanska on Frejan (viikinkien hedelmällisyyden jumalattaren) sali. Tätäköhän se tarkoittaa käytännössä? ÖHÖHÖÖ!