lauantaina, helmikuuta 16, 2008

Naisille tasoitusta

Lower Tax Rates for Women Part of Spanish Conservative Party Platform.
"Mr. Rajoy (pictured), the candidate of the Spanish Partido Popular...said that 'our' goal was to achieve 'equality' between men and women; ergo, women should pay lower taxes than men until 'equality' is achieved."

Spain is proposing higher income taxes for men simply for being men. This has been a goal of the Spanish Socialist Party for a while, and now the conservative Partido Popular has put a lower tax rate for women in its party platform.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

jos työnantajien palkkapolitiikkaa ei pystytäkään vartioimaan tehokkaasti voidaan verotuksella sen sijaan vaikuttaa kaikkiin.

Anonyymi kirjoitti...

Ei tuommonen voi toimia.

Jos miehille lätkästään lisää veroja niin ne vaatii lisää palkkaa. Ei kannata aliarvioida metalli- tai paperiliittoja yms. Ja ne joilla on osaamista ja koulutusta voi pyytää ilman ammattiliittojakin.

Tuosta kärsisivät loppujen lopuksi vain naisvaltaisilla aloilla työskentelevät (matalapalkkaiset) miehet ylimääräisinä veroina ja miesvaltaisten alojen yritykset lisääntyneinä palkkakustannuksina.

Ilkka kirjoitti...

En myöskään oikein usko tuohon. Toisaalta sen paremmin Etelä-Euroopan oloja muuta kuin mutu-pohjalta tuntemalla mulla on kylläkin fiilis että siellä ei samanpalkkaisuus ole ihan samoissa kantimissa kuin esim. Suomessa, sen takia ehkä yrittävät tällaista tasoittamiskeinoa koska siellä saattaa olla ihan oiketa räikeitä epäkohtia.

Ei menisi lävitse Suomessa, onneksi.

Ilkka kirjoitti...

Hoo! Luin jotenkin ajatuksissani väärin tämän blogin otsikon: "Ihmissuhteet & tasapaino".

Ei ois ehkä oikein kuvaava otsake kuitenkaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuusi kertaa naimisissa ollut Valjakkala ei aio omien sanojensa mukaan koskaan palata Ruotsiin, vaikka kertookin ruotsalaisten naisten usein kirjoittelevan hänelle hyvin positiiviseen sävyyn.

Anonyymi kirjoitti...

Äiti kiristi rahaa vauvansa hengellä

Naisopettaja pidätettiin hyväksikäytöstä - jatkoi lastentarhassa

Anonyymi kirjoitti...

Gary Coleman - 40 vuotta ja neitsyt....Myös Simpsoneissa, Bel-Airin prinssissä ja piirrossarja The Gary Coleman Showssa esiintynyt Coleman on kohdannut elämässään monenlaisia vastoinkäymisiä.

Hänellä on synnynnäinen munuaissairaus, jonka vuoksi hänen pituuskasvunsa pysähtyi noin 1,4 metriin. Vaiva on vaatinut kaksi munuaisensiirtoa ja päivittäistä dialyysihoitoa

Anonyymi kirjoitti...

Vanha kunnon feministinen logiikka; "Pidetään yllä EPÄTASA-ARVOA niin kauan, kunnes tasa-arvo jostakin yhtäkkiä ilmestyy."

(jolloin tasa-arvo ei voi koskaan toteutua, koska pidetään yllä epätasa-arvoa.. eli käytännössä tuotetaan epätasa-arvoa sillä verukkeella, ettei ole tasa-arvoa! Nurinkurisen perverssiä ajattelua.)

- Vortac