sunnuntaina, helmikuuta 24, 2008

Motoristi on seksikkäin

Ewita:
Tapasin miehen ja retkahdin.... Varattu motoristi mies. Kertokaa siskot mihin olen pääni työntämässä. Motoristeilla huono maine, ehkä syystäkin joillain. Tapaamani mies oli kuitenkin ihminen, joka tuntui niin tutulta ja turvalliselta heti ensi kohtaamisella.
Sara29:
Tervetuloa kerhoon. Niin minäkin... Nämä osaavat olla vaan niin ihania :).. Meillä juttu kestänyt jo yli vuoden, nyt vaikeaa kuvitella että se edes loppuisikaan. Ja minunkin kultani siis naimisissa...Enkä minäkään vapaa. Silti ei voi vastustaa..

Niin, ei ne ole pelottavia ollenkaan vaikka ulkopuolisista niin näyttääkin. Ei, vaan lämpimiä ja ihania ihmisiä jotka pitävät omiensa puolta. Mä en usko että mun kultani on missään rikollisjengissä vaikka motoristi onkin, tosin enhän varma voi olla...enkä missään nimessä ole sinisilmäinen. Meillä juttu on toiminut alusta asti periaatteella olemme rehellisiä toisillemme ja vain toisillemme. Se on toiminut tähän asti hyvin ja olemme avoimia. Jos jotain on, se sanotaan, aina.

Täällä on jalat ihan hyytelönä:)), nähtiin eilen. Se on kummallista jotenkin, kun kolmekymppisenä tapaa miehen joka saa olon tuntumaan teinitytöltä. Joka katseellaan saa aikaan sellaisen poltteen!! Se saa hermostumaan ja haluamaan enemmän kuin ikinä.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tällaista tekstiä lukiessa tulee aina mieleen, että montakohan vuosisataa vielä pitää ajan kulua, ennenkuin naiset oppivat. Vai ovatko naiset vielä 300 vuoden päästäkin "jalat hyytelönä" 'motoristimiehiin', etenkin VARATTUIHIN sellaisiin? (pelimies-oppaiden mukaan varattu mies on 'preselected by women', joka on yksi vaadittava ominaisuus, jos meinaa onnistuneesti iskeä naisia. Mitenhän tuon tosin suomentaisi.. 'naisten jo ennalta valitsema', tai 'jo aiemmin suosiota naisilta saanut' tms.. Jostain kummallisesta syystä naiset aina kiinnostuvat miehestä, jos joku toinen (saati monet) nainen on miehestä jo valmiiksi kiinnostunut.)

Ehkä naiset eivät edes halua oppia, kun välitön huuma on kuitenkin aina jänskempää kuin laajempi ymmärrys miesvalintojensa suhteen.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Sekin on hassua, että turvalliset miehet ovat naisten mielestä vaarallisia (vrt. naisten inho kynäniskaisia nörttejä vastaan - ainahan naiset projisoivat raiskaajahahmot nimenomaan nörteiksi, jotka eivät muuten saa, vaikka nörtit vasta turvallisimpia miehiä ovatkin todellisuudessa, sekä tietenkin uskollisia), ja vaaralliset taas turvallisia (miehet, jotka tykkäävät prätkistä niin paljon, että heitä voi kutsua 'motoristeiksi', yleensä pitävät vauhdin hurmasta ja kaikesta vaarallisesta, ja niinkuin prätkäjengeistä näkee, he ovat yleensäkin hyvin herkkiä taipumaan väkivaltaisuuteen, eli hyvin vaarallisia naisenkin kannalta - silti tuollakin naisella oli otsaa kutsua 'motoristimiestä' turvalliseksi ja tutuksi. Tottakai se TUTULTA tuntuu, kun nainen valitsee vain sentyyppisiä miehiä, eli on nussinut samanlaista heppua aiemminkin. Mutta turvalliselta? Tätä en kyllä oikein ymmärrä - mitä turvallista on siinä että kaahataan prätkällä parisataa lasissa ilman kypärää tms.?)

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Tulisikohan muuten naisilta vastalauseita, jos miehet kuvailisivat vastaavalla tavalla vaikkapa hoikkia isoryntäisiä blondeja? "Joo, oon ihan jalat hyytelönä niihin isotissisiin hoikkiin blondeihin - jotain niissä vaan on sellaista ihanaa ja suloista, en osaa oikein selittää, mutta niin ne vain ovat kiinnostavia"..

Mietin tässä, että voisi tätäkin tarkastella, että miten naisilla on lupa sekä kuolata mitä tahansa miehiä sylki pärskyen pitkin seiniä mutta mies ei saa edes hienovaraisesti ehdottaa, että joku nainen voisi olla hänen silmillään katsottuna hivenen viehkeän tai kiinnostavan oloinen.

Kerrankin katsoin kun hirvittävä (eli siis määrältään laaja, mutta sanaa voi kyllä helposti käyttää kuvaamaan heidän luonteita, ulkonäköjään ja viehätysvoimansa miinus-astetta) akkalauma kuolasi jotain palomiehiä, ja ne sanat ja vihjailevat äänensävyt ja tokaisut olivat sitä luokkaa, että pisti vihaksi - ei siksi, että mua itseäni heidän suorittamansa palomiesten kuolaaminen olisi jotenkin 'halventanut', vaan siksi, että osasin välittömästi kuvitella, mitä vastaavalle ukkojoukolle olisi tapahtunut, jos olisi tismalleen samalla sävyllä, samalla innostuksella ja samalla tavalla, käyttäen samanlaisia tokaisuja kehunut vaikkapa malleja tai hoikkia hyvännäköisiä isotissisiä blondi-sisäkköjä, jotka olisivat käyneet heidän kalastusmökkiä puunaamassa tms.

(nämä akat olivat kohdanneet vastaavassa tilanteessa joukon palomiehiä väärän palohälytyksen vuoksi)


Tasan eivät käy tasa-arvon marjat, niinsanotusti.

Miehet oltaisiin taatusti haukuttu pystyyn, enkä ihmettelisi vaikka olisi kuulunut äänekkäitä läpsäyksiäkin ja melkoista huutoa ja porua ja parkua, sikäli kun naisia tunnen.

Olisi mukava saada pistetyksi pystyyn jonkinlainen testi tästä aiheesta, ikäänkuin piilokamera-tyylisesti, ja sitten seurata reaktioita. Testin voisi suorittaa niin että on sama määrä suunnilleen samanikäisiä ihmisiä - välillä naisia kuolaamassa miehiä, välillä miehiä kuolaamassa naisia, ja 'yleisössä' (siis heissä, jotka ovat tietämättömiä piilokamerasta ja koko jutun testiluonteisuudesta) olisi sitten aineksia molemmista sukupuolista (tai vaikkapa pelkästään naisista, koska naisten reaktiot ovat ne, joiden mukaan tässä yhteiskunnassa mennään kuin pässi narussa)..

Pointtini siis on se, että naisille on sallittua huima, suorastaan huimaava määrä asioita, jotka ovat miehiltä visusti kiellettyjä. Ja SE pistää vihaksi totuudenmukaisen tasa-arvon kannattajia, kuten minua.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Niin onhan se kamalaa, jos naisia kiinnostaa mies, joka on miehekäs ja maskuliininen, eikä mikään puolinainen ...

Arawn kirjoitti...

On todennäköistä, että naisia tulevat aina kiinnostamaan varatut miehet. Ja arvaapa Vortac, miksi - koska varatut miehet ovat menestyjiä ja naisen kannattaa pyrkiä saamaan menestyjän geenit jälkeläiselleen.

Sori, biologia löi korville.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Kuopion+puukottaja+yll%C3%A4tti+poliisit+t%C3%A4ydellisesti/1135234505890

"Ilmoituksen mukaan mies oli rikkonut asunnossa omaisuutta, ja asunnossa ollut nainen pyysi poliisia poistamaan riehujan asunnosta. Vankilasta viime heinäkuussa vapautuneen miehen väkivaltainen tausta oli näin ollen poliisien tiedossa."

Muunlainenkin "valta" näemmä naisia henkensä uhalla kiinnostaa. Lasketaankohan tämäkin tapaus selkeästi kotiväkivallaksi, jossa mies ojentaa naista. Aivan käsittämätöntä. Tai taasen ei ole, vaan naiset hakeutuvat vaikeuksiin.

-erästoteles