maanantaina, helmikuuta 04, 2008

Kimpassa on kivempaa

Multiple wives will mean multiple benefits:
Husbands with multiple wives have been given the go-ahead to claim extra welfare benefits following a year-long Government review.

Even though bigamy is a crime in Britain, the decision by ministers means that polygamous marriages can now be recognised formally by the state, so long as the weddings took place in countries where the arrangement is legal.

Income support for all of the wives may be paid directly into the husband's bank account, if the family so choose. Under the deal agreed by ministers, a husband with multiple wives may also be eligible for additional housing benefit and council tax benefit to reflect the larger property needed for his family.

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kas näin sossupuolueet turvaavat oman tulevan äänestäjäkantansa.

Panu kirjoitti...

Allah akbar! Meillekin monta vaimoa! Jeeee!

Anonyymi kirjoitti...

High heels 'may improve sex life'

Anonyymi kirjoitti...

http://www.sciam.com/article.cfm?id=what-is-the-best-age-difference-for-husband-and-wife

http://www.physorg.com/news119107348.html

http://www.physorg.com/news115572540.html

Anonyymi kirjoitti...

http://www.physorg.com/news114062670.html
Study: Curvy hips lure men to smart women

http://www.physorg.com/news111337064.html
Rejection sets off alarms for folks with low self-esteem

Anonyymi kirjoitti...

On vain ajan kysymys milloin Britannia leviää käsiin. Siellä on aivan kaikki päin vittua.

Anonyymi kirjoitti...

Proverbiaalinen vanha kansa on tiennyt "aina", että onnellisessa perheessä on isä, äiti, lapset ja isän rakastajatar. Jos jokin näistä puuttuu tai mukana on jotain mikä ei kuulu näihin ryhmiin, tilanne on toivoton.

Anonyymi kirjoitti...

Sanoisin että jo yhdessä naisessa on 'probleemaa kylliksi', lainatakseni erästä viisasta. Kuka hiivattu haluaisi kuunnella kyhmmenen naisen nalkutusta ja kälätystä joka päivä? Ei hemmetissä.

Tulipa muuten mieleen eräs kommentti, jonka 'Elaine' (Julia Louis-Dreyfus vai mikäonkaan) tokaisee Seinfeld-nimisessä televisiosarjassa; "I am not a lesbian! I hate men, but I am not a lesbian."

Miltähän sama lause kuulostaisi sukupuolet käännettynä miehen suusta..

"En minä ole homo! Vihaan naisia, mutta en ole homo!"..

Jostakin syystä en jaksa uskoa, että tällainen tokaisu miehen suusta nähtäisiin televisiossa vielä mun elinaikanani. (ainakaan, jos kyseessä on sarjan 'sankari' tai muu Elainea vastaava päähenkilö, jota kohtaan yleisö tuntee sympatiaa samalla tavoin)

Naisen suusta tuollainen heitto on ihan arkipäivää, ja tuntuu 'normaalilta' nykyisessä ilmapiirissä, mutta toisinpäin..no, olisikin kiva kuulla kommentteja miltä se miehen suusta kuulostaa sukupuolet käännettynä.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

vortac: "Miltähän sama lause kuulostaisi sukupuolet käännettynä miehen suusta..

"En minä ole homo! Vihaan naisia, mutta en ole homo!".."

atm:ltä?

Anonyymi kirjoitti...

Vortac muisteli:
"Tulipa muuten mieleen eräs kommentti, jonka 'Elaine' (Julia Louis-Dreyfus vai mikäonkaan) tokaisee Seinfeld-nimisessä televisiosarjassa..."

Sarjan alkupäässä Elainella on muutenkin vähän kumma meno, hahmo ei ole vielä kauhean "vakiintunut". Tuntuu että hänelle on kirjoitettu kauhean väkinäisesti vitsejä tuohon tapaan, onhan jonkinlainen token female. Muunmuassa jotain tyyliin "but I'm pro-whore!", kun hahmot puhuvat prostituutiosta, tms.