torstaina, helmikuuta 28, 2008

Karttunen nautiskeli

Marjukka Karttunen nautti rintojensa tuijotuksesta:
Ex-kansanedustajaKarttunen nautti, kun miehet tuijottivat suupielet kaljavaahdossa hänen rintojaan. Hän korosti turvonneita rintojaan vielä strassineulalla.
Muutamia tämän blogin keskivertolukijaa luonnehtivia videonpätkiä Youtubesta.

40 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hahah, täytyy sanoa että noita ei voinu nauramatta katella :) En ny puhu rinnoista vaan noista youtube-pätkistä...

Ja hyvä pointti asiassa muutenkin. Paskaako sitä turhaa periksi antamaan, onhan niitä hännystelijöitä jo tarpeeksi jotka taipuvat eukkojen joka oikkuun - minä en taivu ees omiin oikkuihini! (oho, otin jo sisäisesti tuon partaukon puheenparren omakseni :))

Mutta .. sen haluaisin tietää, onko noi jostain sketsisarjasta, jotain näyteltyjä pätkiä vai onko toi joku oikee ukkeli?

- Vortac

Henry Laasanen kirjoitti...

"Mutta .. sen haluaisin tietää, onko noi jostain sketsisarjasta, jotain näyteltyjä pätkiä vai onko toi joku oikee ukkeli?"

Minä luulin että tuo ukkeli on sinä. :-)

Anonyymi kirjoitti...

"minä olen tämän vuosituhannen rohkeita vapaustaistelijoita"
- suuri esikuvani Jorma, joka ei varmasti koskaan luovuta.

Olen muuten oikeasti sitä mieltä, että meidän kaikkien taistelijoiden pitäisi jotenkin valistaa Schwarzeneggeria (ks. edellisen viestin kommenttiketju). Ehkä hän EI VAAN TIEDOSTA olevansa feminismin UHRI sukupuolisodan verisellä alttarilla.

Alan heti kyhätä valistuskirjettä julkaistavaksi täällä Ihmisuhteet-blogin kommenttiosastolla - meidän antifeministisotureiden kunniakkaalla etulinjalla. Täällä jos missä taistelu on arvokasta.

Ja te kaikki femukätyrit ja muut oksettavat naisten orjat, sanon tämän jo etukäteen: TEIDÄN SAASTAISIA MIELIPITEITÄ EI LUE KUKAAN! TE ETTE TIEDÄ MITÄÄN! TE OLETTE KAIKKI LUUSEREITA! HAH! MILTÄ TUNTUU HÄVITÄ TAAS, MITÄ?

Anonyymi kirjoitti...

"Jorma, joka ei varmasti koskaan luovuta."

En niin.

"Ehkä hän EI VAAN TIEDOSTA olevansa feminismin UHRI sukupuolisodan verisellä alttarilla."

Sinusta siis sukupuolisyrjintä on joku vitsi. Osaatko kertoa, mitä sinulla on sukupuolten välistä tasa-arvoa vastaan? Mitä, tarkalleen ottaen, tasa-arvo olisi sinulta pois? Jotainhan se olisi, kun noin koville ottaa tasa-arvon edistyminen.

"antifeministi"

Minä en ole antifeministi, olen tasa-arvon kannattaja.

"Täällä jos missä taistelu on arvokasta."

Tiedoksi vaan sinullekin, että netti on merkittävä tiedonvälityksen kanava. Mutta se ei ole suinkaan ainoa foorumi, missä minä operoin. Kansalaisaktivismilla on monia eri muotoja. Yllättyisit, jos tietäisit.

Anonyymi kirjoitti...

Haiseva naistenkaataja

Anonyymi kirjoitti...

"Mutta se ei ole suinkaan ainoa foorumi, missä minä operoin. Kansalaisaktivismilla on monia eri muotoja. Yllättyisit, jos tietäisit"

Kerro ihmeessä missä kaikkialla operoit, oi rohkea mestarini. Lupaan seurata taisteluasi KAIKKIALLA JA KAIKKEALLE! Haluan ehdottomasti yllättyä ja liittyä MUKAAN!

Vaihdan heti tuon antifeminismin TASA-ARVOKSI, se onkin paljon parempi ja tehokkaampi käsite vihollistemme aatteiden verisessä murskaamisessa ANTEEKSI KUN EREHDYIN ANTEEKSI!

Ai niin! Kun pyöräilin aamulla työkkäriin, niin pyöräteline oli täynnä NAISTEN PYÖRIÄ! Vitun FEMINISTIT olivat vallanneet pyörätelineenkin! NE ON JOKA PAIKASSA!

Anonyymi kirjoitti...

Ilalehdessä Karttunen kuvailee näin:

- Korostan suuria, turvonneita rintojani vielä kiiltelevällä strassineulalla. Töpöttelen kimaltelevaa meikkipölyä vielä rinnuksilleni. Vatsa on vielä litteä, joten rintajutusta otetaan kaikki ilo irti.

- Miten hauskaa on taas kokea se, miten miehet tuijottavat suupielet kaljavaahdossa rintojani ja juttelevat niille, eivätkä minulle, Karttunen kuvailee.


Ihan ymmärrettävää ja rehellistä tekstiä Karttuselta. Eduskunnan nutturapäät ja muut femakot ovat kaiketi raivoissaan Karttuselle. Petturi! Odotan jännityksellä Katja Marteliuksen kommenttia ;)

Ota nyt sitten kuuluisasta Eduskunnan kalapuikkoviiksi_tuijottelukeissistä saatana tolkkua. Kummola oli ihan tasan oikeassa.

Anonyymi kirjoitti...

Ettei vaan se pelleile meidän miesten kustannuksella? SAIRASTA JOS PELLEILEE! Just tyypillistä feministien kieroilua! EI MENE LÄPI!

Anonyymi kirjoitti...

Ettei vaan se pelleile meidän miesten kustannuksella? SAIRASTA JOS PELLEILEE! Just tyypillistä feministien kieroilua!

Tuskin pelleilee. Miksi pelleilisi? Päin vastoin Karttusen puheenvuoro oli taatusti yksi rehellisimmistä, mitä keissiin liittyen on kuultu.

spartacus, hengitä syvään ja muista ottaa lääkkeesi.

Anonyymi kirjoitti...

Related-Videos -pätkissä oli tällainen:
http://www.youtube.com/watch?v=cGQyOGDtNg8
Kuvaisiko se kenties jotakuta palstan naiskommentaattoria? Btw, helkutin tehotonta kuokkimista. Tuosta ei tule valmista ikinä. Pitäisi laittaa joku mies asialle.

"Saatanan halla, et pane minua enään"
Onko Halla kenties joku UTH:ssa raiskaajaksi tilastoitunut heppu, joka sai pillua painostuksen tuloksena?

No joo, ehkä tilannetta kokonaisuutena kuvaavin pätkä olisi tämä:
http://www.youtube.com/watch?v=sMTfaN4TGPE&NR=1

Anonyymi kirjoitti...

http://www.taloussanomat.fi/omatalous/2008/02/24/Miehen+vakuuttaminen+voi+olla+kallista/20085534/322

Anonyymi kirjoitti...

Naisjahdissa:
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=b20f574bc6f3e3962ed98726dd2434c0

ATMääkin voi lykästää:
http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php?module=see&lang=uk&code=8c617bc52a2d9fb5f2bead5834150234

Anonyymi kirjoitti...

Mitäs vittua, ei näy linkit.

No tässä tinynä:
Naisjahdissa:
http://tinyurl.com/34xo8w

ATM:llä elämänsä paikka:
http://tinyurl.com/2n93gz

Anonyymi kirjoitti...

kotityöt

Anonyymi kirjoitti...

Mutta minäpä korjaan autoa! Sitä ei tietenkään lasketa kotityöksi yllätys yllätys. Taas yksi todiste tuhansien joukosta siitä, kuinka feministit ovat valheillaan pakottaneet meidät miehet ALISTUMAAN mielivaltaisiin määrittelyihin mitä on kotityö ja mikä ei. Uskomatonta paskaa taas Taloussanomilta - tuolta feministien propagandajulkaisulta! Silkaa ilkeämielistä vääristelyä taas kerran. MIKSI VALEHETELET, "TUTKIJA" ANNELI MIETTUNEN?

Anonyymi kirjoitti...

spartacus, kylläpä olet ostanut huonon auton kun se on koko ajan rikki! kannattaisikohan seuraavan kerran harkita ostoksiaan tarkemmin? itselläni ei ole autoa, mutta vanhempieni autot eivät ole tietääkseni koskaan olleet varsinaisesti rikki. katsastuksessa kerran väittivät audin käsijarrun olevan juuttumassa vaippaansa, mutta eivät vanhempani sitä itse alkaneet korjata. mieheni auton ajoittaisia pikkuvikoja ja kolareita ei myöskään itse sorkita vaan ne hoidatetaan volvon merkkihuollossa. tunnen vain yhden ihmisen joka todella osaa itse huoltaa ja korjata autonsa. hänellä on kolme tekniikan alan tutkintoa ja vuosikymmenten harrastuneisuus alalta. hän piti harmaata vintage-taunustaan vielä 80-luvulla niin hyvässä kuosissa, että poliisit pysäyttivät liikenteessä kun eivät voineet uskoa auton menneen läpi katsastuksista. vaan kyllä oli aina mennyt. kumma etten tunne ketään muita itseoppineita autonkorjaajia, jos homma kerran kuuluu miesten säännöllisiin "kotitöihin" siinä missä naisilla tiskaaminen.

Anonyymi kirjoitti...

YLE TV1:ltä tuli äsken mielenkiintoinen ohjelma:
"Oh-hoh mikä päivä!".

Siinä oli haastateltavana ihan fiksuntuntuinen nainen, Suomi-Soffan johtaja Marita Keskinen-Toivainen.

Hupaisaa oli se, miten tässä Päivi Storgårdin juontamassa ohjelmassa ammattifeministit, "tasa-arvovalmentajat" (heh), WoM World of Management Oy:n Sinikka Mustakallio ja Pia Sevelius yrittivät sukupuolittaa asioita ja saada haastateltavan myöntämään, miten paljon parempia naisjohtajat ovat kuin miesjohtajat.

Ammattifeministien harmiksi (Mustakallion suupielet vääntyilivät alaspäin) toimitusjohtaja ei tällaista suostunut sanomaan; päinvastoin hän totesti, että hän ei tekisi johtamistaidoista sukupuolikysymystä.

Anonyymi kirjoitti...

spartacus: "Ai niin! Kun pyöräilin aamulla työkkäriin, niin pyöräteline oli täynnä NAISTEN PYÖRIÄ! Vitun FEMINISTIT olivat vallanneet pyörätelineenkin! NE ON JOKA PAIKASSA!"

Hei spartacus - malttia, maltti on valttia.

Vedä hiukan henkeä, ja koita hahmottaa ympäröivä todellisuus!

Teidän feministien, spartacus, tulisi ymmärtää, ettei teidän kannata asioissa, joista ette mitään ymmärrä (tasa-arvoasiat) ryhtyä sekoilemaan.
Jos alat sekoilemaan, silloin pitää mennä kotiin, olla yksin ja ottaa lääkettä...eikä tulla tänne sekoilemaan ja pilaamaan aidon tasa-arvon kannattajien päivää.

Kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Onko tämä hulluutta, feminismiä vai SPARTA? Kysyn vaan.

Homososialismi on se ase, jolla feministien ylivalta murretaan.

Kaikkien vapaamielisten miesten puolesta,

Leonidas

Juho Autio kirjoitti...

Reetta Rädyllä oli Marjukka Karttuselle painavaa sanottavaa.

Anonyymi kirjoitti...

Henry: No KIITTI! >:-/

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

toi 'halla'-video, jossa se ruma, 'liian-vähäpukeinen-noin-läskiksi' eukko mukamas kuokkii (jep, tehottomalta ja vaivalloiselta ja heiveröiseltä touhulta näyttää)..

Sen verran siitä toki on pakko heti kärkeen sanoa, että onpa tunteetonta ja vaimeaa 'kiroamista'. Siis on kuin joku teatterikoulun flopannut siivooja oltaisiin laitettu kameran eteen ja sanottu sille että "kiroile vähän ja leiki tolla kepillä".

Ei minkäänlaisia näyttelynlahjoja tai rooliin eläytymistä. Mua hävettäisi oikein olan takaa, jos olisin tuo eukko. (jos taas se on ns. 'tosissaan', niin sitten se vasta noloa onkin :))

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Karkauspäivänä kaikki on päälaellaan

Tänään vietetään karkauspäivää. Länsi-Euroopassa karkauspäivää on perinteisesti pidetty päivänä, jolloin kaikki on päälaellaan. Esimerkiksi naiset voivat tänään kosia. Muina päivinä se on miesten etuoikeus.

Juu, naiset voivat kosia, mutta kosivatko?
Tuo muina päivinä kosiminen onkin "melkoinen" etuoikeus miehille...kun nyt vaan näkisi, missä se etuoikeus on.

Perinteeseen kuuluu, että kosinnan torjuva mies joutuu maksamaan naiselle hyvitystä. Suomalainen tapa on, että torjutulle pitää antaa kangasta uuteen hameeseen tai leninkiin.

Onko tiedossa mitä hyvitystä kosinnan torjuva nainen joutuu miehelle maksamaan?
Kai tästä pitäisi olla jossain jo laajaakin "tietokantaa" koska tuo kosinta on perinteisesti ollut miesten etuoikeus.

Arawn kirjoitti...

Jape: Jep, _perinteethän_ ovat tunnetusti olleet tasa-arvoisia. Ne kun juontuvat vuosikymmenien ja -satojen takaa, jolloin koko maailma eli tasa-arvon kautta.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvin hoidettu haastattelu tänään Ylen aamuohjelmassa, Henry. Hieno juttu, että miesten tasa-arvo-ongelmat saavat näin huomiota mediassa. Eikä nyt edes ollut mitään kiintiöfemakkoa pilaamassa tilaisuutta, toisin kuin yleensä.

Toimittajan tyypilliset höpinät naisten eurosta ja käsittämätön ihmettely siitä, kuinka biologialla on merkitystä ihmisten käyttäytymisen kannalta, olisi voinut tietysti ampua ihan tylystikin alas, mutta kyllä tämä oli hyvä, asiallinen ja kuvia kumartamaton esitys. Juuri tätä on kaivattu.

Anonyymi kirjoitti...

Arawn: "Jep, _perinteethän_ ovat tunnetusti olleet tasa-arvoisia"

En nyt ole aivan varma, Arawn, että onko sinulla tuossa nyt sarkasmia mukana :), mutta oletan, että on.

Myt kun olemme siis kokoajan edenneet tasa-arvoisempaan yheiskuntaan, niin miten käytänteet sinun näkökulmasta, Arawn, esim. tämän kosimisetuoikeuden suhteen ovat muuttuneet?

Entäpä miten kosimiskäytäntö on muuttunut tasa-arvoisemmaksi? Kuinka yleistä ja tasa-arvoista nyklyisin on se, että nainen kosii miestä...siis muulloinkin kuin _perinteisesti_ noin joka neljäsvuosi karkauspäivänä?

Tasa-arvo terveisin :)

Kuntsa kirjoitti...

Jape, Naiset antoivat hyvitykseksi rukkaset.

Karkauspäivää vietetään Länsi-Euroopassa 24. päivä helmikuuta, kuudenneksi viimeisenä päivänä, tänään on ihan normaalisti helmikuun viimeinen päivä. Jos joku pyrkii tänään iholle, niin kangaspakan sijaan kannattaa tarjota luento kalenterista ja toivottaa onnea heljän vuoden päähän. ;)

Arawn kirjoitti...

Jape: Se käytäntö on varmaan sikäli muuttunut tasa-arvoisemmaksi, että miehet eivät enää ostele hamekankaita (sen puoleen, kovin moni nainen ei osaisi hametta tehdäkään) tai hameita kieltäytyessään karkauspäivänä kosinnasta - mikäli ovat joskus todella ostaneet eikä kyseessä ole jonkinlainen perinneleikki.

En tiedä, kuinka yleistä naisten kosinta on. Jonkin verran sitä tapahtuu. Vaikea sanoa, kuinka tasa-arvoista tästä voidaan saada, sillä baareissakin miehet tekevät yhä enemmät aloitteet, vaikka naiset niitä jonkin verran tekevät. Ts. miestä pidetään edelleen aloitteellisempana yksilönä. Kannattaa kuitenkin muistaa, että tämä käsitys lokeroi sekä miehet että naiset, ei vain miehiä.

Anonyymi kirjoitti...

"Hyvin hoidettu haastattelu tänään Ylen aamuohjelmassa, Henry."

Olen JYRKÄSTI samaa mieltä. Tosi mukavaa on myös se, että sinä Jorma valppaasti seuraat kaikista kiireistäsi huolimatta Henryn tekemisiä. OPEROIMINEN monella eri rintamalla on varmasti raskasta! Mutta et ole vielä kertonut missä kaikkkialla vaikutat. Koska olet niin lannistumattoman rohkea, USKALLAT taatusti nimetä kenttätyösi pääkohteet meille muillekin sotureille.

Miksi muuten JAPE solvaa minua feministiksi? HALOO? Onko sisälukutaito tällä tasa-arvotaistelun ALOKKAALLA vähän hukassa? Tai sitten raukka ei vain ole sisäistänyt TOTUUTTA. Voisitko lopettaa solvaamisen. KIITOS.

Anonyymi kirjoitti...

"Mutta et ole vielä kertonut missä kaikkkialla vaikutat."

Maalla, merellä ja ilmassa. 24/7.

Anonyymi kirjoitti...

VAU! Vähän kuin JAMES BOND siis! Ymmärrän, että et voi paljastaa enempää, muutenhan tehtäväsi saattaa vaarantua. En häiritse salaista operaatiotasi tämän enempää. Keep up the good work, Mr. Jorma!

Anonyymi kirjoitti...

Spratacus / Spartacus: "Miksi muuten JAPE solvaa minua feministiksi?"

Arvoisa Spratacus / Spartacus, ei kai sen toteaminen, että feministi on feministi ole solvaamista? Juu, ei ole!

Spratacus / Spartacus: "Onko sisälukutaito tällä tasa-arvotaistelun ALOKKAALLA vähän hukassa?"

Ei millään muotoa.

Spratacus / Spartacus: "Tai sitten raukka ei vain ole sisäistänyt TOTUUTTA."

Mikä on totuus? Ja onko kyse aidosta ja oikeasta totuudesta vai feministien "totuudesta"?

Anonyymi kirjoitti...

Alokas Jape,

a) Minä EN OLE feministi, olen tasa-arvon kannattaja.

b)Totuus ei ole muuta kuin tosiasioiden summa. Ainoa TOTUUS on, että NAISET HALLITSEVAT KOKO MAAILMAA ja miehet ovat tämän maailman alistettuja ORJIA. Schwarzeneggerkin pakotetaan tarjoilemaan valtiattarelleen aamukahvin suoraan sänkyyn. Tätä sortoa vastaan kaikkein rohkeimmat meistä taistelevat maalla, merellä ja ilmassa. 24/7.

Lisää tyhmiä kysymyksiä, sinä pelokas luuseri?

Anonyymi kirjoitti...

Spartacus, sinä vinoilun ja sarkasmin alkeita opetteleva femakkotrolli,

Pääsiäiseen on vielä aikaa. Sotkiko lauha talvi sisäisen kellosi?

Anonyymi kirjoitti...

Spratacus / Spartacus: "Lisää tyhmiä kysymyksiä, sinä pelokas luuseri?"

Arvoisa feministi Spratacus / Spartacus,

Kyllä kysymyksiä on, mutta sinulla ei vain ole kysymysiin vastauksia, varsinkaan asiallisia sellaisia.

Kiitos ja hei!

Anonyymi kirjoitti...

http://www.alternet.org/sex/77923/

Anonyymi kirjoitti...

Arawn: "En tiedä, kuinka yleistä naisten kosinta on. Jonkin verran sitä tapahtuu."

Voi olla, että jonkin verran tosiaan tapahtuu kosintaa naisten suorittamana, mutta se pääasiassa kasaantunee jurri tälläisiin erikoistapuksiin, kuten tämä karkauspäivä. Jos naiset olisivat enemmän kiinnostuneita tosiasiallisesta tasa-arvosta, eivät he antaisi tälläisten "perinteiden" estää heitä kosimasta vaikka joka päivä :)

Arawn: "Vaikea sanoa, kuinka tasa-arvoista tästä voidaan saada, sillä baareissakin miehet tekevät yhä enemmät aloitteet, vaikka naiset niitä jonkin verran tekevät. Ts. miestä pidetään edelleen aloitteellisempana yksilönä."

Niin, Arawn, tässä ollaan juuri taas asian ytimessä, mistä täälläkin usein puhutaan, eli naiset voisivat tehdä niitä aloitteita halutessaan enemmän ja aktiivisemmin, mutta eivät tee, koska haluavat pitää etulyöntiaseman itsellään.

Kuten varmaan Arawn itse kokemuksesta tiedät on etu aloitteen kohteella. Naiset eivät joko halua / uskalla laittaa itseään likoon pelätessään torjutuksi tulemista. Toisaalta taas aloiteellisia, mutta toistuvasti torjutuksi tulevia miehiä pidetään reppanoina. Ja jos et tee miehenä aloiteita niin olet silloinkin reppana, naisten mielestä. Siinä on melko vaikea yhtälö ratkaistavaksi, jollei joustoa ryhdy löytymään myös naisten puolelta...

Arawn kirjoitti...

Jape: "Voi olla, että jonkin verran tosiaan tapahtuu kosintaa naisten suorittamana, mutta se pääasiassa kasaantunee jurri tälläisiin erikoistapuksiin, kuten tämä karkauspäivä. Jos naiset olisivat enemmän kiinnostuneita tosiasiallisesta tasa-arvosta, eivät he antaisi tälläisten "perinteiden" estää heitä kosimasta vaikka joka päivä :)"

Minä en itse asiassa ole samaa mieltä. Mutta vaikea tässä on sanoa mitään varmaa, kun kummallakaan ei taida olla mutua kummempaa tietoa asiasta.

"Kuten varmaan Arawn itse kokemuksesta tiedät on etu aloitteen kohteella. Naiset eivät joko halua / uskalla laittaa itseään likoon pelätessään torjutuksi tulemista. "

Siltä se varmasti näyttää aloitteentekijöiden puolelta. En kuitenkaan jaksa kiistellä asiasta. Useimpien mielestä muiden osa on aina parempi - jännä juttu on se, että jos kovin moni uskoo näin, on mahdotonta sanoa, kenen osa on objektiivisesti parempi vai onko kenenkään. Vai onko mitään objektiivista parempaa olemassa.

Anonyymi kirjoitti...

Arawn: "Siltä se varmasti näyttää aloitteentekijöiden puolelta. En kuitenkaan jaksa kiistellä asiasta. Useimpien mielestä muiden osa on aina parempi"

Äh Arawn, "itku" ja pettymys, kuinka sinä nyt näin helposti lannistuit? :)

Arawn kirjoitti...

Jape: Se riita, että kumman osa on huonompi ja kumman parempi, on loputon suo ja erinomaisen epähedelmällinen aihe, havaintojeni mukaan. Ihmiset tuppaavat näkemään pääasiassa ongelmat, jotka koskettavat heitä itseään ja suhtautuvat yliolkaisesti ja puusilmäisesti sellaisiin ongelmiin, joita eivät itse huomaa tai koe. En väitä olevani vapaa tästä ja jos kaksi puupäätä iskee päänsä yhteen, kipuhan siitä seuraa.

Ei kiitos.