maanantaina, helmikuuta 25, 2008

Kaleva uutisoi

Keski-ikäiset miehet vaarallisimpia liikenteessä.

Kurvikkaat naiset ovat viisaampia.

Twelve Norwegian firms face closure over gender equality law.

9 kommenttia:

Mikko Ellilä kirjoitti...

Tuossa jutussa ei kerrottu onnettomuuksien määrää suhteessa ajokilometreihin, joten uutinen oli yhtä tyhjän kanssa. Informaatioarvo tasan nolla.

Anonyymi kirjoitti...

"Kurvikas ja näyttävä nainen on siten myös hedelmällinen ja terve. Tuoreen tutkimuksen perusteella vaikuttaa siltä, että kurvien lisäksi naiselta löytyy myös järkeä päästä."

Ilmankos kurvikkaat naiset ovat aina vedonneet minun..älyyni.

Henry Laasanen kirjoitti...

Eikä uutisessa kerrottu nuorten miesten ikäryhmän kokoa, joka muistaakseni oli mainittua vanhempien miesten ikäryhmää pienempi (tyyliin 18-25-vuotiaat).

Anonyymi kirjoitti...

Tuo uutinen Norjasta todistaa näiden naiskiintiöiden järjettömyyden. Norjalaisilla on ehkä varaa tuollaiseen pelleilyyn, mutta miten se palvelee kenenkään intressejä jos toimivia ja kannattavia yrityksiä uhataan alasajolla, vain koska yrityksen hallitukseesa ei muka ole tarpeeksi naisia?

Anonyymi kirjoitti...

Joo, kaikissa paikoissa pitää saada naiskiintiöt, eli noin 90% naisia kaikista korkeimmilla paikoilla, niin sitä sitten voidaan kutsua tasa-arvoksi ja 'diversiteetiksi', sitten on tarpeeksi monimuotoista väkeä.

Tämä jälleen sarjassamme feminismin älyttömät ristiriitaisuudet.

- Vortac

Henry Laasanen kirjoitti...

Jos mahdollista, Iltalehti alittaa jopa Kalevan standardin

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200802257298868_uu.shtml

Anonyymi kirjoitti...

http://www.wikihow.com/Be-Just-Friends-With-a-Member-of-the-Opposite-Sex

Anonyymi kirjoitti...

Tuollainen laki johtaa todennäköisesti kahvinkeittäjien palkkamiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin vähän ihmettelin tuota uutista keski-ikäisistä miehistä liikenteessä. Tietysti tämän ikäiset miehet ajavat paljon ja heitä on lukumääräisesti paljon liikenteessä. Mutta eikö tällä tavoin pitäisi nimenomaan karttua sitä ajokokemusta, jonka avulla pystyisi edes jossain määrin välttämään pahimmat liikennemokat? Ettei esim. liukas keli pääse yllättämään. Eikö tämän ikäryhmän miesten pitäisi olla keskimääräistä turvallisempia kuljettajia? Vai nouseeko se kokemus keltaisen nesteen muodossa päähän?