maanantaina, tammikuuta 14, 2008

Pravda tiedottaa

Miehen päässä ei oikeasti naksahda.
Tänäkin viikonloppuna joku suomalainen mies ottaa kunnon kännit, saa raivarit ja käy naisensa kimppuun. Hyvällä tuurilla syntyy vain mustelmia, mutta jos pahasti sattuu, tulee naisesta ruumis. On se ihme homma. Harvemmin mies pääsee näissä jutuissa hengestään. Miksi näin päin?
Men in tough spot with kids. Fear of sexual predators, who are usually male, raises suspicions.

Hillary: "No Woman is Illegal"

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tottahan tuo on, ettei mies voi tänä päivänä olla lapsista kiinnostunut tai lähestyä lapsia, ilman että häntä heti epäillään jonkinsortin hyväksikäyttäjäksi tai pedofiiliksi. Naisten kohdalla tilanne on tietysti toinen.

Anonyymi kirjoitti...

Mutta tuo "who are usually male" on taas valheellista propagandaa. Näkeehän sen noista nais-pedofiliasivuista ja siitä että koska naista ei koskaan epäillä mistään ja naiselle sallitaan kaikki, niin naisten on helpompi olla pedofiilejä, koska heidän ei tarvitse edes salata asiaa keneltäkään..mikä johtaa siihen, että USUALLY ne ovat kyllä varmasti enemmistönä naisia.

Ainiin, mutta ehkäpä tässä on se harhaanjohtavuus, että naispedofiilejä ei edes pidetä pedofiileinä tai kutsuta pedofiileiksi. Hehän vain rrrakastavat lapsia niiin monella tasolla..

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Tänäkin viikonloppuna joku suomalainen mies ottaa kunnon kännit, saa raivarit ja käy naisensa kimppuun. Hyvällä tuurilla syntyy vain mustelmia, mutta jos pahasti sattuu, tulee naisesta ruumis. On se ihme homma. Harvemmin mies pääsee näissä jutuissa hengestään. Miksi näin päin?"

Tänäkin viikonloppuna moni suomalainen nainen kännissä tai selvinpäin musertaa jonkun miehen itsetunnon halventavilla kommenteillaan ja naureskelullaan hänen 'onnettomille' iskuyrityksilleen. Usein syntyy vain yksinäinen loppuelämä ja syvä häpeä sekä ujous, mutta jos pahasti sattuu, tekee mies itsarin.

Harvemmin nainen tekee sosiaalisen paineen ja pilkan takia itsarin.

Miksi näin päin?

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

"Harvemmin mies pääsee näissä jutuissa hengestään. Miksi näin päin?"

Ilmeisesti Pravdan toimituksessa oltaisiin tyytyväisiä, jos miehiä kuolisi perheväkivallan seurauksena enemmän.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200801147089317_uu.shtml

Vanhemmat = Äiti

Tätä tämä "tasa-arvo" on sitten...

Anonyymi kirjoitti...

Näin miehet, täällä länsieuroopan väkivaltaisimmassa maassa, kommentoivat perheväkivaltaa.

Anonyymi kirjoitti...

10000 abortoijatarta ei näy missään väkivaltatilastossa. Revi siitä dr phil.

Anonyymi kirjoitti...

Joopa joo. Valehtelu ja vääristellyt tilastot; näillä on suomalaista miestä survottu suohon jo vuosikymmenet.

Voisin googlettaa muutaman tutkimuksen joissa katsotaan hieman tarkemmin näitä väkivaltatilastoja ja niiden vertailukelpoisuutta, mutta mitä turhia. Neekeriksi kun on syntynyt, niin neekerinä pysyt.

Taidan mennä tästä hakkaamaan vaimoani ja juomaan viinaa. Kirveskin on jo teroitettu.