tiistaina, marraskuuta 06, 2007

Voi Jeesus Kristus

Misandrogynia.
Siis mikä helvetti on tämä asenne, joka tuntuu nykyään löytyvän pelottavan monelta netissä tai muualla ääliömäisyyksiään levittävältä imbesillimieheltä? Näiden tyyppien ajatusketjujen pohjalla on ilmeisesti se, että he tulevat usein torjutuksi, eli eivät saa naisia (= seksiä). Tästä lähtee valtava katkeruus, joka kohdistuu naisiin. Syytetään naisia pihtaamisesta ja liian korkeasta vaatimustasosta. Muistetaan myös haukkua naisten typeryyttä, epäloogisuutta ja pinnallista keskittymistä ulkonäköön ja sisustamiseen. Lopputulos on aivan naurettava ristiriita: halutaan sellaista, mitä syvästi halveksitaan.

Aivan! Käsittämätöntä ruikutusta tuo Ihmissuhteet ja tasa-arvo -blogikin ajoittain. Ja eiköhän sielläkin vedetä esille esim perheväkivaltatutkimuksista mainittaessa "lyöhän naisetkin"-kortti. Öhöm, mutta entäs kun yli 90% tapauksissa mies lyö naista, eikö sitä nyt sukupuolittuneena ilmiönä saisi tutkia?
Protecting children by portraying MEN as MONSTERS.

Se pieni ero -blogi.

14 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Näiden tyyppien ajatusketjujen pohjalla on ilmeisesti se, että he tulevat usein torjutuksi, eli eivät saa naisia (= seksiä)."

Kyllä minä ainakin saan.

"Syytetään naisia pihtaamisesta ja liian korkeasta vaatimustasosta. Muistetaan myös haukkua naisten typeryyttä, epäloogisuutta ja pinnallista keskittymistä ulkonäköön ja sisustamiseen."

Niin. Nämä ovat ongelmia, joista irtautuminen edistäisi naisten omaa asiaa ja lisäisi heidän onnellisuuttaan.

"Lopputulos on aivan naurettava ristiriita: halutaan sellaista, mitä syvästi halveksitaan."

Ei ole mitään ristiriitaa. Haluan naisia ja saankin heitä. On minulla silti täysi oikeus esittää kriittisiä kommentteja naisten (ja miesten) käyttäytymisen vähemmän miellyttävistä puolista. Kukaan ei voi olla arvostelun yläpuolella. Ei edes suomalaisen yhteiskunnan pyhä lehmä, nainen.

"kun yli 90% tapauksissa mies lyö naista, eikö sitä nyt sukupuolittuneena ilmiönä saisi tutkia?"

Mutta kun näin ei ole. Miten niin sukupuolittunut ilmiö? Sarja onnettomia yksittäistapauksia.

Anonyymi kirjoitti...

http://pastebin.com/f49728dbc

Anonyymi kirjoitti...

""Syytetään naisia pihtaamisesta ja liian korkeasta vaatimustasosta. Muistetaan myös haukkua naisten typeryyttä, epäloogisuutta ja pinnallista keskittymistä ulkonäköön ja sisustamiseen.""

"Niin. Nämä ovat ongelmia, joista irtautuminen edistäisi naisten omaa asiaa ja lisäisi heidän onnellisuuttaan."

Ollaanpa sitä taas altruistisia tänään. Jos nainen antaisi minulle, naisen oma asia ja onnellisuus lisääntyisi. Salli mun nauraa.

""Lopputulos on aivan naurettava ristiriita: halutaan sellaista, mitä syvästi halveksitaan.""

"On minulla silti täysi oikeus esittää kriittisiä kommentteja naisten (ja miesten) käyttäytymisen vähemmän miellyttävistä puolista."

Olet siis "kriittinen" siitä, että joku ei halua sinua, halua olla sinun kanssasi. Jatka kritisoimista.

Anonyymi kirjoitti...

"Ollaanpa sitä taas altruistisia tänään. Jos nainen antaisi minulle, naisen oma asia ja onnellisuus lisääntyisi. Salli mun nauraa."

Sallin. Nauru pidentää ikää.

Ei toki tarvitse antaa nimenomaan minulle. Voi antaa jollekin toiselle. Vaikka useammallekin. Elämästä pitää nauttia. Iloiset ihmiset elävät pidempään ja ovat terveempiä. Näin se vain on.

"Olet siis "kriittinen" siitä, että joku ei halua sinua, halua olla sinun kanssasi. Jatka kritisoimista."

En ole kriittinen siitä, että joku ei halua olla minun kanssani. Jos ei halua, niin ei halua. EVVK. En minä ole tällä hetkellä seuraa vailla. Joten voit lakata esittämästä vaikeasti saavutettavaa; en ole sinusta kiinnostunut.

Kritiikkini kohdistuu naisten, ja miesten, käytöksen typeryyksiin, ja niitä kyllä riittää.

Anonyymi kirjoitti...

"Jos nainen antaisi minulle, naisen oma asia ja onnellisuus lisääntyisi. Salli mun nauraa. "

Ihan samalla tavalla miehetkin hyötyvät tasa-arvon myötä naisten paranevasta asemasta ;))

Minä en usko että naisten onnellisuus lisääntyy enemmän antamisella, päinvastoin. Jos naiset antaisivat vielä nykyistäkin enemmän, niin piparia tulisi pääasiassa pelimiehille -> mielipahaa kun mies aamulla nostaa kytkintä. Kyllä pillua irtoaa jo nyt todella helposti ja nopsaan, jos se on irrotakseen.

Sensijaan uskon, että naisten onnellisuus lisääntyisi siitä, että he antaisivat mahdollisuuden vähän heikommallekin ainekselle, mikäli itse ei tosiaankaan kuuluta siihen parempaan 50%-iin (siis eivät antaisi piparia, vaan mahdollisuuden parisuhteeseen).

Disclaimer:
Ennenkuin joku leimaa minut saamattomaksi luuseriksi, niin seurustelen tällä hetkellä itseäni monta vuotta nuoremman naisen kanssa, joka on myös keskimääräistä viehättävämpi (kuten kaikki aikaisemmatkin heilani, yhtä hairahdusta lukuunottamatta).

Anonyymi kirjoitti...

Biologiset halut tahtovat, järki halveksii.

Se mikä naisissa ns. ATM:iä ärsyttää on heidän puheidensa ja käytöksensä ristiriitaisuus. Toisaalta sanotaan että tahtovat herkän, auttavan ja ystävällisen miehen. Sitten juostaan aina niiden pieksevien idioottien perässä ja itketään ATM:n olkaa vasten miessuruja.

Oikeastihan naiset haluavat väkivaltaisen öyhöttäjän. Tämän he todistavat omilla valinnoillaan. Mutta miksi olla epärehellinen ja väittää haluavansa muuta? Todennäköisesti naiset eivät itsekkään ymmärrä tätä.

Jos lapsi joutuu onnettomuuteen ja hänelle pitäisi antaa tekohengitystä tahi muuta apua, itse en antaisi. Enkä myöskään naiselle. Tästä saa nykyään liian helposti raiskaus/ahdistelusyytteen että soitan vain ambulanssin paikalle. Otan mielummin syytteen hoitamattajätöstä kuin raiskauksesta.

Sama asia pätee yksinäisten lasten auttamiseen. Miehenä käytännössä pyrin välttämään tilanteita joissa joutuisin lasten kanssa mihinkään tekemisiin. Sillä pelkästään syyte, vaikkakin osoittautuu syyttömäksi, on maineelle itsemurha. Raiskauksissa / lasten seksuaalisessa ahdistelussa olet syyllinen pelkästään epäilyksen perusteella. Normaali oikeuskäytäntö ei toimi siinä.

Anonyymi kirjoitti...

jorma:

"Kyllä minä ainakin saan."

Siinä tapauksessa juttu ei koske sinua, vaan ilmeisesti näitä atm:iä.

Selvennä vielä, miksi naisten pitäisi tinkiä vaatimuksistaan ja ottaa mies, jollaista he eivät halua? Mitä iloa siitä heille on, varsinkin jos he olisivat mieluummin ilman kuin vastenmielisen miehen kanssa?

Sinänsä kyllä vaatimuksista tinkiminen on ihan järkevä kehotus, jos ne vaatimukset ovat ihan mahdottomia (tyyliin "miehen on pakko olla tosi rikas ja komea!"). Mutta ei siihen ketään voi pakottaakaan, ja ehkä ne tinkimättömät sitten ovat mieluummin kokonaan ilman miestä kuin ovat ilman täydellistä miestä. Se on heidän ongelmansa.

Se, miksi (jotkut) naiset sanovat haluavansa kiltin nössön, mutta sortuvat aina "väkivaltaiseen öyhöttäjään", on minullekin mysteeri. Itse en ainakaan toistaiseksi ole moiseen sortunut, joten en voi selventää sellaisten naisten ajatuksia.

Enkä tiedä miten siihen pitäisi suhtautua, jos nainen sanoo haluavansa yhtä, mutta todellisuudessa, tiedostamattaan, haluaakin toista ja myös toimii sen mukaan. Tuskin tuota tiedostamatonta, ehkä jostain evoluution mutkista kumpuavaa halua voi muuttaa. Minkä sille sitten oikeasti voi?

Huvittaa se, miten kommentoijien täällä pitää huomauttaa, että itse kyllä saa hyviä naisia, saamisongelma on joillain ihan toisilla. Hoh hoi.

Anonyymi kirjoitti...

"Huvittaa se, miten kommentoijien täällä pitää huomauttaa, että itse kyllä saa hyviä naisia, saamisongelma on joillain ihan toisilla. Hoh hoi."

Pakkohan se on huomauttaa, kun itsekin vihjaat että kaikki nämä ajatukset nousevat pelkästään pillunpuutteesta.

Vai miten muuten tämä lause tulisi tulkita:

"Näiden tyyppien ajatusketjujen pohjalla on ilmeisesti se, että he tulevat usein torjutuksi, eli eivät saa naisia (= seksiä)."

Panu kirjoitti...

Ei edes suomalaisen yhteiskunnan pyhä lehmä, nainen.

*hihittää pikkupoikamaisesti*

Panu kirjoitti...

Selvennä vielä, miksi naisten pitäisi tinkiä vaatimuksistaan ja ottaa mies, jollaista he eivät halua? Mitä iloa siitä heille on, varsinkin jos he olisivat mieluummin ilman kuin vastenmielisen miehen kanssa?

Jos kerran se ATM on niin vastenmielinen, miksi sille pitää antaa turhia toiveita? Miksi sitä käytetään hyväksi? Miksi ATM pitää ottaa sellaiseksi olkapääksi, jota vasten itketään muiden miesten kanssa koettuja pettymyksiä? Saavatko naiset jotain sairasta tyydytystä kilttien miesten kiduttamisesta?

Anonyymi kirjoitti...

Panu, juu, niin se on. Naisten välillä on maailmanlaajuinen salaliitto, jolla ei ole muuta tarkoitusta kuin kiusata ja kiduttaa miehiä mahdollisimman paljon.

Anonyymi kirjoitti...

"Pakkohan se on huomauttaa, kun itsekin vihjaat että kaikki nämä ajatukset nousevat pelkästään pillunpuutteesta."

Jonkun pillunpuutteesta ne mitä ilmeisimmin nousevat. Toki ATM:ien eikä teidän alfaurosten. Onneksi olette niin lojaaleja pillunpuutteisia veljiänne kohtaan, että puolustatte heidänkin asiaansa, vaikkei se tietysti teitä itseänne koskekaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Naisten välillä on maailmanlaajuinen salaliitto, jolla ei ole muuta tarkoitusta kuin kiusata ja kiduttaa miehiä mahdollisimman paljon."

Mitä ihmettä höpiset? Ei kaikessa ole aina kyse salaliitoista. Naisilla on parisuhdeasioissa paljon valtaa ja he myös käyttävät sitä. Jotkut tästä sitten kärsivät. Ei siinä ole mitään sen ihmeempää.

Anonyymi kirjoitti...

"Onneksi olette niin lojaaleja pillunpuutteisia veljiänne kohtaan, että puolustatte heidänkin asiaansa, vaikkei se tietysti teitä itseänne koskekaan."

Tarvitaanko nettikirjoittelulle aina jokin erityinen syy? Eikö pelkkä ajankulu kelpaa?