torstaina, marraskuuta 08, 2007

Turisti ja Birdy

Turisti:
Voin vain kuvitella mikä haloo syntyy täällä bittiavaruudessa, jos jälkeenpäin käy ilmi, että kyseessä oli joku sosiaalisesti kömpelö, mutta silti niin kiltti poika, jolla ei koskaan ollut tyttöystävää, eikä liemmälti muitakaan kavereita ja jonka aika kului nörtähtävien harrastusten parissa. Ne saavat kunnian julistaa tyypin marttyyrisankarikseen ja aina vain lisää vettä myllyynsä. Syyt etsitään tai keksitään kyllä ympäröivän yhteiskunnan hameväen edustajista, muttei suinkaan henkilöstä itsestään. Eihän se ole sen reppanan vika. Se on syyntakeeton ja kaikki tietenkin tietävät mistä syystä.

Hiljaa mielessäni toivoisin, että se olisi joku öyhöttävä pelimies, mutta jotenkin tuntuu ettei ehkä ole. Jotenkin tuntuu, että kyseessä on joku stereotyyppinen reppana. Se sopisi kaavaan aivan liian hyvin.
Tyttöystävän käytös syy Auvisen veritekoon?

Birdy:
Turisti, ei kannata polttaa hermojaan: nuo samat blogistit ovat parhaillaan jo yli 10 vuotta länkyttäneet samaa mantraa. Ajattele nyt: lauma lähes *nelikymmenvuotiaita* henkisiä teinipoikia kirkuu vuosi toisensa perään, miten naiset on kamalii ku ei sekään kaheksantoistavuotias malli antanu:-D Sitten luetaan Suomi24:aa, ElliPlazaa ja katsotaan SinkkuäitiBB:a ja käytetään niitä todistusaineistona naissukupuolen harjoittamasta sovinismista.

Henkan blogin kommentoija-anonyymi-räkyttäjien takia en koskaan itse aio laittaa kommenttilootia yhtään mihinkään: yleinen mentaliteetti on raukkamainen (anonyymit huutelevat kulman takaa törkeyksiä aikomattakaan keskustella mitään) ja vailla järjen hiventä (perustellaan City-lehden chattijutulla sitä, että 50% ihmiskunnasta on ahnaita lunttuja tms. nättiä). Birdy-inho muistuttaa jotain alaluokan tytöt-on-yök -mäikäämistä ja nytkään ette tainneet muuhun kyetä kuin vinkua, että kirjastani tykänneet naiset ovat älyvapaita ja kirjailijuuteni on Kurostelua ja Avellaneilua:)

Minä olen jo aivan helkkarin liian vanha teidän leikkeihin, myönnän suoraan. Toivotan naisvihaiselle poikaklubillenne ja sen anonyymijäsenille reippaampaa elämänasennetta, kykyä kasvaa aikuiseksi ja naisystävällisempää mielialaa (voi muuten sen myötä yhtäkkiä tavata kivoja naisia!) Parahin terveisin, B.

Minku: räkänaurut näiden poikien jutuista saa siksi, että olen noiden katkeropoikien juttuja lukenut jo kymmenisen vuotta. Sfnetissä riehui eräs naisvihaaja järkyttämässä ja pahoittamassa muiden mieliä - homma jatkui blogeissa ja mukaan ilmestyi e.m. pipipään fanipoikia. Surkuhupaisuus on juuri siinä, että heput ovat lähes nelikymppisiä (elleivät jo täyttäneet) ja jaksavat vinkua, kun ei se teinimalli anna pesää -> todiste naisten pahuudesta.

28 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Turisti ja Birdy eivät sitten edes jaksaneet odottaa kuvailemiaan kirjoituksia vaan piti päästä riekkumaan tämän tragedian haaskalla.
Ala-arvoista kommentointia. Birdyn kohdalla tuon nyt ymmärtää. Turistia olen pitänyt fiksumpana.

Anonyymi kirjoitti...

Birdyversumissa ei mitään uutta.

Voisipa tarttua kristallipalloon miten tätä tapausta tullaan Blogistanissa käsittelemään:

- Oikeistobloggaajien mielestä tekijä oli vihervasemmistolainen anarkisti
- Vasemmistobloggaajien mielestä tekijä oli äärioikeistolainen natsisympatisoija
- Antilibertaristien mielestä tekijä oli libertaristi
- Libertaristien mielestä libertaristit eivät tapa, ihmiset tappavat
- Kukkahattutädit haluavat aseet ja hevimetallin pois kaikilta
- Libertaristit haluavat lisää aseita kaikille
- Humanistitytöt valittavat, että kovien arvojen yhteiskunnassamme kukaan ei halaa yksinäisiä nuoria miehiä tarpeeksi
- Birdyistien reaktion näimmekin juuri
- ATM:t viettävät hiljaisen hetken, ja kiittävät onneaan etteivät ole sekaantuneet ääriliikkeisiin

Anonyymi kirjoitti...

"Ajattele nyt: lauma lähes *nelikymmenvuotiaita* henkisiä teinipoikia kirkuu vuosi toisensa perään, miten naiset on kamalii ku ei sekään kaheksantoistavuotias malli antanu:-D"

Henkilökohtaisuuksia ja solvauksia.

"Sitten luetaan Suomi24:aa, ElliPlazaa ja katsotaan SinkkuäitiBB:a ja käytetään niitä todistusaineistona naissukupuolen harjoittamasta sovinismista."

Harjoittamasta feminismistä. Ja kyllä, nuokin todistavat jotain ympäröivästä todellisuudesta. Silmät auki maailmasta saa enemmän irti, kuin uskomalla sokeasti johonkin 1800-luvulta periytyvään ideologiaan.

"Henkan blogin kommentoija-anonyymi-räkyttäjien takia en koskaan itse aio laittaa kommenttilootia yhtään mihinkään: yleinen mentaliteetti on raukkamainen"

Raukkamaista on piiloutua avoimelta keskustelulta, kuten sinä, Birdy, teet.

"Toivotan naisvihaiselle poikaklubillenne ja sen anonyymijäsenille reippaampaa elämänasennetta, kykyä kasvaa aikuiseksi ja naisystävällisempää mielialaa (voi muuten sen myötä yhtäkkiä tavata kivoja naisia!)"

Mitä kauempana tällaiset miehiävihaavat ja tasa-arvoa vastustavat lintuset minusta pysyvät, niin sitä parempi. Varsinainen pyryharakka.

Anonyymi kirjoitti...

Kalman kylmät väreet menee, kun lukee Birdyn tai Turistin kommentteja asiaan liittyen.

Agressiivinen tarve oman "totuuden" ylläpitoon ja siitä seuraavan mielenrauhan onnistunut säilyttäminen , johtaa näköjään täydelliseen empatiakyvyttömyyteen ja koko asiasta sivuraiteille suistumiseen.

Kommenttien aggressiivisuudesta voi kuitenkin mielestäni tulkita, että jotain voimakasta heräsi (vaikka juuri se tekstissä ehkä yritetäänkin peittää) ja joka on saatava näin ollen vähintään yhtä voimakkaasti kumottua ja nollattua

Olisihan se helppoa, jos olisi olemassa pohjimmiltaan vain hyviä ja pahoja ihmisiä.

Anonyymi kirjoitti...

"Syyt etsitään tai keksitään kyllä ympäröivän yhteiskunnan hameväen edustajista, muttei suinkaan henkilöstä itsestään. Eihän se ole sen reppanan vika. Se on syyntakeeton ja kaikki tietenkin tietävät mistä syystä."

Lukisit sinäkin, turisti, lehtiä, niin tietäisit paremmin, missä oikein mennään. Eipä niissä ole tekijälle sympatiaa tai ymmärrystä herunut. Melkoinen lykkausmieliala oli eilenkin vallalla. Ja syytä haetaan nimenomaan tekijästä itsestään, ei mistään muualta. Oli se vaan tosi outo tyyppi.

Aivan toinen oli meno kesällä, kun naismurhaajista kirjoiteltiin. Silloin kyllä syy oli kenen tahansa muun paitsi murhaajan itsensä. Ja ymmärrystä riitti, kun se on niin kovin raskasta olla nainen. Etenkin äiti. Ja hei, miehethän ne vasta väkivaltaisia ovatkin, joten puhutaankin taas vain siitä.

Anonyymi kirjoitti...

Böödilässytys on aina yhtä virkistävää, mutta sitä se ei ymmärrä, että teinimalleilta on pesää saatu aina ja saadaan edelleen. Ränisevät ja rutisevat keski-ikäiset egoisti-miesvihaajakärtyt ovat se todellinen haaste.

Anonyymi kirjoitti...

"Olisihan se helppoa, jos olisi olemassa pohjimmiltaan vain hyviä ja pahoja ihmisiä."

Niinhän se näille feministeille meneekin. Hyviä ihmisiä kutsutaan naisiksi ja pahoja miehiksi.

Anonyymi kirjoitti...

En edes ymmärrä miten sitä ex-tyttöystävää voidaan muka kutsua tyttöystäväksi? Mitä ihmeen seurustelua on joku netin välityksellä tapahtuva "juttu"?

Kyseessä on kyllä ollut melkoinen luuseri.

PS. kyseinen hemmo osoittaa aika selkeästi, että kommunismiin/natsismiin nykyaikana vetoa tuntevat ihmiset ovat oikeasti päästään sekaisin

Anonyymi kirjoitti...

Ihmettelen joskus, kun olen vain vajavainen mies, että miksi, kun me miehet olemme herrarotu, ja hallitseva ptriarkaalinen sortaja luokka, niin miksi sitten tälläisia miehiä on? Joiden elämä on niin hirveää että kuolema tai tappaminen on pras vaihtoehto?
Luulisi että kun on verrattavissa keskiajan kuninkaallisiin yhteikuntaluokkana että asiat olivsivat aivan mahtavna hyvin.
Kuitenkin 80% itsemurhista on miesten tekemiä....voisiko joku totuuden tietäjä, eli feministi kertoa mistä tämä johtuu?
Tämä tapaus on loistava esimerkki siitä, miten asiaan suhtaudutaan verrattuna myrkky siskoihin, jotka käyvät Jihadia, patriarkaa vastaan.
Jotta voidaan pitä ihmistä täysin vastuussa teostaan, edellyttää se, että ihmisellä on deterministinen kohtalo sekä valinan täysi vapaus, eli siittämishetkellä tähtiin, (astrologia hurraa hurraa) kirjoitettiin että 7.11 tämä sikiö ampuu 8 ihmistä. Riippumatta millaisessa maailmassa hän elää.
Pakko sanoa, että ymmärrän täysin kyeseistä murhaajaa. Ehkä paremmin kuin tunnen miellyttäväksi.

Anonyymi kirjoitti...

No ainakaan ei voi sanoa, että henry ei kestä kritiikkiä.

Anonyymi kirjoitti...

Länkyttää, räkyttää, vinkua raukkamaisia, naisvihaajia, pipipäitä... Ankaraa, mutta asiallista kritiikkiä.

Panu kirjoitti...

Humanistitytöt valittavat, että kovien arvojen yhteiskunnassamme kukaan ei halaa yksinäisiä nuoria miehiä tarpeeksi.

Ei tietenkään, vaan syyttävät tästäkin patriarkaattia ja suomalaisen miehen kriisiä.

Anonyymi kirjoitti...

http://fi-lib.blogspot.com/2007/11/vitun-idiootit.html
Kaiken takana on marxilainen hapatus...

Anonyymi kirjoitti...

Katsoin juuri Lynchin INLAND EMPIREn. Tuli jotenkin sellainen olo että muistutttaa tätä keskustelua. Molemmat osapuolet todistavat että toinen on puoleellinen ja hänellä on tarkoitushakuiset vaikutteet. Sitten ei voi tietää mikä on totta ja mikä unta, missä kaikki alkaa ja loppuu ja kuka on oikeassa...

Pillun saamattomuus voi tuon ikäisellä olla hyvinkin yksi syy: mutta lisäksi siihen vaikuttanivat Nietzschen lukeminen väärin päin sekä kykenemättömyys suhtautua vastoinkäymisiin ja ihmiskunnan typeryyteen mitenkään terveesti, nauramalla tai liittymällä kettutyttöihin, joka sekin olisi ollut parempi kuin tällainen.

Panu kirjoitti...

http://fi-lib.blogspot.com/2007/11/vitun-idiootit.html
Kaiken takana on marxilainen hapatus...


Kummaa muuten, että libsujen pitää aina puhua tuosta vitusta. No, siitä puhe mistä puute.

kykenemättömyys suhtautua vastoinkäymisiin ja ihmiskunnan typeryyteen mitenkään terveesti, nauramalla tai liittymällä kettutyttöihin, joka sekin olisi ollut parempi kuin tällainen.

Asiaa. Vasemmisto-, kettutyttö- ja rauhanaktivistihörhöilyssä on tähän touhuun verrattuna se hyvä puoli, että vasemmistohörhöilyyn liittyy ajatus tehdä jotain hyvää lähimmäisten eteen. Se sentään sosiaalistaa nuoren, kun taas tämä nietse-rasismi-yli-ihminen-minäminäminä
-kompleksi vain pahentaa sitä liikafiksun pojun yksinäisyyttä tekemällä ongelmasta hyveen.

Panu kirjoitti...

Turisti ja Birdy eivät sitten edes jaksaneet odottaa kuvailemiaan kirjoituksia vaan piti päästä riekkumaan tämän tragedian haaskalla.

Kierointa, mitä niille voi tehdä, on jättää pillunpuute- ja ATM-jutut kokonaan pois ja blogata aiheesta aivan jostain toisesta näkökulmasta. Hehee!

Arawn kirjoitti...

Panu: No, sinähän sen jo osittain teitkin. Tosin valitsit sen toisen näkökulman, jota sinulta odotettiin. Täytyy kyllä tunnustaa, että itse veikkasin sen vievän 1-2 päivää, mutta olit nopeampi.

Panu kirjoitti...

No, sinähän sen jo osittain teitkin. Tosin valitsit sen toisen näkökulman, jota sinulta odotettiin. Täytyy kyllä tunnustaa, että itse veikkasin sen vievän 1-2 päivää, mutta olit nopeampi.

Turpa kiinni, ääliö. En ole vielä ehtinyt saada omaa bloggaustani valmiiksi, jollet ole sattunut huomaamaan. Nuole sinä vaan edelleenkin niiden maahanmuuttajakriitikkoystäviesi smegmoja.

Arawn kirjoitti...

Niin, siksi sanoinkin, että "osittain", koska et tehnyt kantojasi selväksi ihan blogikirjoituksessa - vielä.

Joka tapauksessa, kiitos näkemyksieni vahvistamisesta. Kielenkäyttösi on usein omiaan tukemaan niitä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kettutyttöihin yhtyminen olisi voinut olla hyvästä.

(Mistä tulikin mieleeni... Panu, piirtääkö velipoikasi Aviisiin? Oli aika hassu sarjakuva aiheesta hiljattain :D )

Ehkäpä ero vasemmisto- ja oikeistohörhöjen välinen ero on siinä, että vasemmistohörhöillä on tyhmemmät puheet ja oikeistohörhöillä tyhmemmät teot. Yhteiskunta kestää tyhmiä puheita varsin hyvin mutta tyhmät teot voivat ajaa tekijänsä umpikujaan ja aiheuttaa sitä ennen paljon kärsimystä sivullisille.

Anonyymi kirjoitti...

Täältähän se löytyikin:

http://www.aviisi.fi/media/kuvat/viihde/sarjakuvat/d71c858aloittelijoille.gif

Junakohtaus kirjoitti...

Tässä ketjussa ihmisaivot näyttävät voimansa. Tähän ei eläin pysty.

Anonyymi kirjoitti...

Ihminen on poleeminen eläin.

Henry Laasanen kirjoitti...

"No ainakaan ei voi sanoa, että henry ei kestä kritiikkiä."

Täällä noudatetaan feministiblogeille ja naistutkimukselle käsittämätöntä vapaata tiedonvälitystä.

Anonyymi kirjoitti...

Anonyymitoverini kristallipallo on oikeassa.

Seuraavan kerran kun joku puhuu "median antamasta naiskuvasta" tai jotain, vastaan: "Sitten luetaan Suomi24:aa, ElliPlazaa ja katsotaan SinkkuäitiBB:a ja käytetään niitä todistusaineistona"

Anonyymi kirjoitti...

"Turpa kiinni, ääliö. En ole vielä ehtinyt saada omaa bloggaustani valmiiksi, jollet ole sattunut huomaamaan. Nuole sinä vaan edelleenkin niiden maahanmuuttajakriitikkoystäviesi smegmoja."

Panu on varmaan seuraava, jolla napsahtaa. Hyi saatana.

Anonyymi kirjoitti...

Turpa kiinni, ääliö. En ole vielä ehtinyt saada omaa bloggaustani valmiiksi, jollet ole sattunut huomaamaan. Nuole sinä vaan edelleenkin niiden maahanmuuttajakriitikkoystäviesi smegmoja.

Onko sulla Panu oikeesti joku ongelma?

Uskomatonta.

Anonyymi kirjoitti...

Harvassa lienevät he, jotka täysin ongelmattomia ovat tällaisessa maailmassa.

- Vortac