torstaina, marraskuuta 01, 2007

Tiedettä Naistutkimus-lehdestä

Naistutkimus-lehti: "Sukupuolivalinnan lähempi tarkastelu osoittaa sen elitistiseksi heteromiesten narratiiviksi, jossa ideaalisiksi ymmärretyt sukupuolisuhteet on luonnollistettu projisoimalla ne eläinmaailmaan. Sieltä ne on siirretty edelleen selittämään ihmisluontoa. Vaikka sukupuolivalinnan teoria heijastaakin hyvin oman syntyaikansa ajattelumuotoja, olisi kohtuutonta palauttaa sukupuolta käsittelevä tutkimus yhä uudelleen tällaiseen 1800-luvun maailmankuvaan."

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

http://www.yle.fi/uutiset/24h/id73805.html

Ruotsissa valtiosihteeri eroaa ryyppy- ja pususkandaalin vuoksi
...
valtiosihteeri Ulrica Schenström viettää juopuneena baari-iltaa Tukholmassa. Kuvissa Schenström suutelee TV4:n poliittista toimittajaa.

Kami kirjoitti...

Eikös tuo ole jonkin tason argumentointivirhe tuo:

"olisi kohtuutonta palauttaa sukupuolta käsittelevä tutkimus yhä uudelleen tällaiseen 1800-luvun maailmankuvaan."
Minun yksinkertaisella maalaisjärjelläni, se että jokin on perustuu menneisyyteen, ei vielä todista sitä vääräksi.

Ja miksi elitistinen heteromiesten narratiivi ole sen enemmän väärässä kuin elitistinen lesbofeministien scifidraama?

Pohjaako ajatus samalle argumentille?

"Koska nyt on 2000-luku!"

Anonyymi kirjoitti...

Ja niinku, ne delfiinit ja bonobotkin, hei!

Kami kirjoitti...

Ei sillä, vähän huonohan se on varmaankin on muista lajeista vedellä johtopäätöksiä, varsinkin kun itse sattuu edustamaan lajia jonka suurin voittokulku on adaptaatio. Mutta on outoa että sillä olisi jokin merkitys miltä vuosisadalta jokin näkemys on.

Ikäänkuin pisteenä i:n päälle se on vielä 1800-luvulta.

Emmekä tarvitse mitään apinoiden tutkimista tullaksemme samaan johtopäätökseen. Tarvitsee vain elää todellisuudessa.

Luonto harvemmin toimii järjenvastaisesti, feminismi taas enimmäkseen. Paino sanalla enimmäkseen.

Anonyymi kirjoitti...

Marx saisi myös jäädä sinne 1800 -luvulle.

Mikko Ellilä kirjoitti...

"Sukupuolivalinnan lähempi tarkastelu osoittaa sen elitistiseksi heteromiesten narratiiviksi, jossa ideaalisiksi ymmärretyt sukupuolisuhteet on luonnollistettu projisoimalla ne eläinmaailmaan."

Ei jumalauta. Geeniteoria eli biologia on siis feministien mielestä vain "narratiivia" eli "kertomusta", jossa pyritään "luonnollistamaan" heteromiesten ihannemallit sukupuolisuhteista "projisoimalla" nämä miesten toiveet eläinmaailmaan. Voi saatana vittu perkele. Biologia ei siis ole totta, koska feministit kuvittelevat biologian olevan vain miesten ihanteita kuvaamaan keskitty kertomus. Voi vitun vittu.

"Sieltä ne on siirretty edelleen selittämään ihmisluontoa."

Biologia ei siis koske ihmisiä. Ihminen ei ole biologinen olento. Ihmisellä ei ole geenejä. Oikeastaan mitään geenejä ei ole olemassakaan koko maailmassa. Kaikki elävät olennot ovat jotenkin mystisesti materialisoituneet tyhjästä sattumalta juuri nykyisenlaisina ilman mitään geenejä.

"Vaikka sukupuolivalinnan teoria heijastaakin hyvin oman syntyaikansa ajattelumuotoja, olisi kohtuutonta palauttaa sukupuolta käsittelevä tutkimus yhä uudelleen tällaiseen 1800-luvun maailmankuvaan."

Kaikki 2000-luvullakin tehty tieteellinen biologinen tutkimus edustaa "1800-luvun maailmankuvaa". Millä perusteella? No sillä perusteella, että feministi sanoo niin. Kaikki 1900-luvulla ja 2000-luvulla tehty tieteellinen tutkimus voidaan kumota yksinkertaisesti siten, että feministi vain päättää haukkua tutkimustuloksia "1800-luvun maailmankuvaa edustaviksi". Voi vitun vitun vittu.

Tuollaisesta paskapuheesta jollekulle maksetaan palkkaa veronmaksajien rahoista.

sharpneli kirjoitti...

Painovoiman lähempi tarkastelu osoittaa sen elitistiseksi heteromiesten narratiiviksi, jossa ideaaliseksi ymmärretyt tapahtumat on luonnollistettu projisoimalla ne havaintoihin. Sieltä ne on edelleen siirretty selittämään esimerkiksi planeettojen liikeradat. Vaikka painovoiman teoria heijastaakin hyvin oman syntyaikansa ajattelumuotoja, olisi kohtuutonta palauttaa maailmankaikkeutta käsittelevä tutkimus yhä uudelleen tälläiseen 1600 luvun maailmankuvaan.

Todellisuudessa asiat putoavat koska pahan heteromiehen synkät ajatukset vetävät ne maahan. Ilman heteromiehiä, eritoten valkoisia sellaisia, maailma olisi parempi paikka.

Anonyymi kirjoitti...

"Marx saisi myös jäädä sinne 1800 -luvulle."

Eikös feminismi ole myös 1800-luvun lapsi? Samalle ideologioiden roskatunkiolle se pitäisi toimittaa kuin sen sisaraatteet, kommunismi ja kansallissosialismi.