sunnuntaina, marraskuuta 18, 2007

Rakel

Suomalainen nainen:
Eniten minua kummastuttaa suomitytön parjauskeskusteluissa toistuva oletus, että pukeutuminen tai säärien pituus vaikuttaisi sänkykäyttäytymiseen. Ulkonäkö kun ei tietääkseni ole millään tavalla verrannollista seksuaalisuuteen. Laittamaton rumilus ei ole automaattisesti frigidi, eikä pitkäsäärinen pimu seksipeto. Itse persjalkaisena suomalaisena väitän, että tuulipukuinen pyöreä nainen saattaa olla kaiken nielevä ja kokeileva seksimaanikko siinä missä minihameinen missityyppi voi olla totaalikieltäytyjä. Seksikkyys kun ei ole kiinni vaatetuksesta tai vartalon mallista, vaan asenteesta.

29 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ATM:iä taas poljetaan ;)
http://suudelma.vuodatus.net/blog/914954

Anonyymi kirjoitti...

Taaskaan mies ei saa tietenkään itse muodostaa mielipidettä siitä mikä on seksikästä ja mitä on seksikkyys, vaan naisethan haluavat määritellä sen miesten puolesta. Muistakaa sitten katsella asenteita älkääkä tissejä kun masturboitte.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Tämä ei oikeastaan liity aiheeseen, mutta on mielestäni niin tärkeä ja hyvin kirjoitettu analyysi feminismin farssimaisesta luonteesta, että laitan linkin tähän vaikka se todennäköisesti on täällä jo ollutkin ja varmasti suurin osa täällä on tuon tekstin lukenutkin.

http://www.ukmm.org.uk/issues/masc.htm

Kunpa kaikki feministit ja naiset lukisivat tuon. Voisi olla helpompi keskustella edes jostain perusasioista ja sitä myötä laajentaa ymmärrystä miesten kärsimyksiä kohtaan sen sorron vuoksi jota he joutuvat joka päivä sietämään.

- Vortac

Arawn kirjoitti...

Vortac: "Taaskaan mies ei saa tietenkään itse muodostaa mielipidettä siitä mikä on seksikästä ja mitä on seksikkyys, vaan naisethan haluavat määritellä sen miesten puolesta. Muistakaa sitten katsella asenteita älkääkä tissejä kun masturboitte. "

Seksikäyttäytyminen ja ulkoinen seksikkyys eivät kai ole samoja asioita?

Ilkka kirjoitti...

Tosiasiahan se on että miehet pitävät kauniista naisista enemmän näin yleisesti ja kauneudessa on jotakin yleisiä trendejä havaittavissa. Kauneus yhdeistetään siihen että objektia pidetään helpommin seksikkäänä.

Tottahan se kuitenkin on että seksikäs ulkonäkö ei indikoi kyseisen objektin seksikäyttäytymisen kanssa. Oma empiirinen kokemukseni kertoo mulle sen että kiihkeimmät kohtaamiset ovat tapahtuneet nk. normaalia hiukkasen tuhdimpien normaalinäköisten tyttösten kanssa, yksi tapauksista on ehdoton huippukohta tuolla saralla elämäni tuon saran tapahtumista. Vaikken mikään casanova olekaan niin kahdeksan turneeta yhden päivän aikana on sellainen määrä jota tuskin tulen koskaan ylittämään kenenkään kanssa, normaalisti pitkänkin tauon jälkeen on jäänyt 2-3 kertaan.

Tästä kokemuksestani huolimatta kuppilassa kylläkin katse edelleenkin aina etsiytyy enempi niihin hoikempiin tyttösiin ensiksi, näin se vaan menee.

sdasfafasd kirjoitti...

Tuo Rakelin juttu sellaista junnujen lätkäjoukkueen feelgood tsemppiä, ennen ylivoimaisen vastuksen kohtaamista.

Anonyymi kirjoitti...

"Seksikäyttäytyminen ja ulkoinen seksikkyys eivät kai ole samoja asioita?"

Eivät tietenkään ole. Näin tuskin kukaan kuvitteleekaan. Tosiasia kuitenkin on, että seksikkäämmän näköiset naiset keräävät miesten huomion, on se sitten tarkoituksellista tai ei. Tosiasia on myös se, että monissa muissa maissa naiset osaavat pukeutua seksikkäämmin kuin täällä Suomessa.

Arawn kirjoitti...

Jorma: Noinhan se on, mutta ainakaan tuo Henkan lainaama Rakelin juttu ei nähdäkseni pyrikään kumoamaan esittämiäsi toteamuksia. Se vain toteaa, että se kohtuullisen epäseksikkäänkin näköinen otus voi olla peto sängyssä - ja toisaalta että kaikki ulkoisesti seksikkäät eivät sitä ole.

Sekin on totta, että monissa maissa naiset pukeutuvat keskimäärin seksikkäämmin kuin Suomessa (eivät kuitenkaan kaikki naiset niissäkään maissa, siis edes kaikki nuoret naiset). Siinä on omat hyvät ja huonot puolensa.

Sitä en silti ole koskaan oikein ymmärtänyt, että miksi täytyy niin huikeasti valittaa niistä suomalaisista naisista (tai miehistä). Jos omaan kansallisuuteen kuuluvat puolisoehdokkaat eivät miellytä lainkaan eikö kannattaisi valittamisen sijasta mennä hakemaan puoliso sieltä maasta, minkä ehdokkaita pitää miellyttävimpinä?

Anonyymi kirjoitti...

"Noinhan se on, mutta ainakaan tuo Henkan lainaama Rakelin juttu ei nähdäkseni pyrikään kumoamaan esittämiäsi toteamuksia."

No, kyllähän siinä huomautetaan, ettei jokainen ruotsalainen tai venäläinen nainen ole kaunotar, eikä jokainen suomalainen nainen ole aina tuulipukuun sonnustautunut. Tämä on tietenkin sinänsä totta, mutta silti Tukholman ja Moskovan katukuvat eroavat edukseen Helsingin vastaavasta, ja nimenomaan naiskauneuden ansiosta.

"Siinä on omat hyvät ja huonot puolensa."

Mitäs huonoa siinä on? Kateuttahan se tietysti herättää, se on selvä.

"miksi täytyy niin huikeasti valittaa niistä suomalaisista naisista"

En minä ainakaan koe valittaneeni mistään. Juttu on vain niin, että jos haluaa olla seksikäs, niin ulkoiseen olemukseen täytyy panostaa. Tämä koskee tietysti niin miehiä kuin naisiakin. Jos tuulipuku päällä sauvakävelee julkisilla paikoilla, niin turha siinä on mistään seksikkäästä asenteesta puhua.

"mennä hakemaan puoliso sieltä maasta, minkä ehdokkaita pitää miellyttävimpinä?"

Tai sitten seksikkäiden naisten maahanmuuttoa voitaisiin lisätä?

Anonyymi kirjoitti...

Ehkä miestarjonta on vain niin huonoa, ettei viitsi pynttäytyä enemmän.

Samasta syystä AT-miehetkään eivät viitsi ottaa itseään kunnolla niskasta kiinni ja kammata naamojaan. Eivät ne naiset niin suuren vaivan arvoisia kuitenkaan ole.

Markkinat toimivat.

Anonyymi kirjoitti...

"Ehkä miestarjonta on vain niin huonoa, ettei viitsi pynttäytyä enemmän."

Eikö se olekaan niin, että naiset pukeutuvat seksikkäästi vain itseään varten, eivät miehiä?

Arawn kirjoitti...

Jorma: "Mitäs huonoa siinä on? Kateuttahan se tietysti herättää, se on selvä."

No, esimerkiksi Venäjällähän tasa-arvo on aika erilaisissa kantimissa. Laskisin sen ainakin omalta kannaltani huonoksi puoleksi, joskin ymmärrän, ettei se sitä kaikille miehille välttämättä ole.

"En minä ainakaan koe valittaneeni mistään. Juttu on vain niin, että jos haluaa olla seksikäs, niin ulkoiseen olemukseen täytyy panostaa. Tämä koskee tietysti niin miehiä kuin naisiakin. Jos tuulipuku päällä sauvakävelee julkisilla paikoilla, niin turha siinä on mistään seksikkäästä asenteesta puhua. "

Se kohta ei oikeastaan tarkoittanutkaan sinua - en minäkään koe sinun valittaneen. Mutta olen törmännyt usein valittajiin, joten se koski yleisesti niitä, jotka valittajat.

"Tai sitten seksikkäiden naisten maahanmuuttoa voitaisiin lisätä?"

Siihen saattaa mennä hetki, että maahanmuuttopolitiikaksi hyväksytään se, että maahantulijoiden olisi oltava naisia ja seksikkäitä...

Noin muuten sen seksipakkauksenhan voi hakea ulkomailta ja tuoda tänne (ja sitten eräissä tapauksissa todeta, että pakkaus otti kahden vuoden kuluttua eron, koska alun perinkin käyttä maahantuojaa pääsylippuna Suomeen).

Tommi: "Ehkä miestarjonta on vain niin huonoa, ettei viitsi pynttäytyä enemmän."

No en nyt tiedä, onko se Venäjälläkään niin ihmeellistä. En ihan hevillä venäläistä miestä ottaisi. :P Hyvännäköisiä miehiä esim. sieltä saa kaivaa kuin neulaa heinäsuovasta (olen tavannut elämäni aikana vain 2 - ja olen tavannut ja nähnyt lukemattomia venäläismiehiä). Kai niillä on sitten rahaa tai jotain muuta tosi siistiä tarjottavaa, koska usein näkee mitättömän näiköisen äijän kaunottaren kyljessä.

"Samasta syystä AT-miehetkään eivät viitsi ottaa itseään kunnolla niskasta kiinni ja kammata naamojaan. Eivät ne naiset niin suuren vaivan arvoisia kuitenkaan ole."

Eivätkä jaksa mennä hakemaan niitä seksikkäämpiä ulkomailta. :)

Henry Laasanen kirjoitti...

"Ehkä miestarjonta on vain niin huonoa, ettei viitsi pynttäytyä enemmän."

Tai markkinatilanne on niin hyvä, että kysyntää riittää, pukeutui miten tahansa.

Jos naiset eivät ole riippuvaisia miehistä juuri ollekaan, niin miksi vaivautua. Miesten rahat kierrätetään naisille valtion kautta ja irtoseksiä irtoaa komeilta pelimiehiltä haluttaessa - ilman pukeutumiseen panostamista, kuin ehkä joskus harvoin.

"Samasta syystä AT-miehetkään eivät viitsi ottaa itseään kunnolla niskasta kiinni ja kammata naamojaan."

AT-miehillä syy on siinä, että naaman kampaaminen tuo lisää työtä, mutta ei auta mitään. Investointivaatimukset ma:n nostamiseksi ovat liian suuret.

"Markkinat toimivat."

Juu, mutta eivät tasa-arvoisesti.

Anonyymi kirjoitti...

Jorma: "Tämä on tietenkin sinänsä totta, mutta silti Tukholman ja Moskovan katukuvat eroavat edukseen Helsingin vastaavasta, ja nimenomaan naiskauneuden ansiosta."

Näkyy myös miehissä. Suomalaiset pukeutuvat ja esiintyvät julkisilla paikoilla keskimäärin jumalattoman huonosti, sukupuoleen katsomatta.

Ilmasto ei asiaa selitä, koska sekä itä- että länsinaapurimme ovat kuin eri planeetalta. Myöhäinen kaupungistuminen ja jokin syvällä istuva metsäläisyys saattavat selittääkin.

"Tai sitten seksikkäiden naisten maahanmuuttoa voitaisiin lisätä?"

Milläs meinasit houkutella ne tänne? Pitämällä luennon ATM:n kanssa parittelun kansanterveydellisestä siunauksellisuudesta?

Harva tukholmalais- tai pietarilaiskaunotar nimittäin pitää puhekyvyttömiä pottunenäisiä äijänköriläitä tai Linuxia kovin suurena houkuttimena.

"Eikö se olekaan niin, että naiset pukeutuvat seksikkäästi vain itseään varten, eivät miehiä?"

Naiset pukeutuvat seksikkäästi kilpaillakseen keskenään houkuttelevimpien uroiden suosiosta. He eivät pukeudu seksikkäästi itseään varten, mutta eivät myöskään ATM:ää varten.

- Pottunenä

Anonyymi kirjoitti...

"No, esimerkiksi Venäjällähän tasa-arvo on aika erilaisissa kantimissa. Laskisin sen ainakin omalta kannaltani huonoksi puoleksi, joskin ymmärrän, ettei se sitä kaikille miehille välttämättä ole."

Miten tasa-arvo liittyy seksikkääseen pukeutumiseen? Meinaatko, että seksikäs pukeutuminen olisi tasa-arvon toteutumisen este?

"Siihen saattaa mennä hetki, että maahanmuuttopolitiikaksi hyväksytään se, että maahantulijoiden olisi oltava naisia ja seksikkäitä..."

Ihan hyvä sisäänottokriteeristö minusta. Seksikkäitä naisia ei ole koskaan liikaa.

"Noin muuten sen seksipakkauksenhan voi hakea ulkomailta ja tuoda tänne"

Ei yhtään hullumpi ratkaisu.

Anonyymi kirjoitti...

"Näkyy myös miehissä. Suomalaiset pukeutuvat ja esiintyvät julkisilla paikoilla keskimäärin jumalattoman huonosti, sukupuoleen katsomatta."

Kyllä. Olen samaa mieltä, vaikka miesten ulkonäkö ei minua sinänsä kiinnostakaan. Suomessa on jopa työpaikkoja, joissa miehet eivät pidä pukua. Muualla dresscode on tiukempi.

"Milläs meinasit houkutella ne tänne? Pitämällä luennon ATM:n kanssa parittelun kansanterveydellisestä siunauksellisuudesta?"

Tuokin voisi auttaa, mutta ehkäpä houkuttimeksi tarvitaan jotain muuta. Kaikesta parjauksesta huolimatta, uskoisin, että suomalaisessa miehessä voisi olla vetovoimaa. Täällä naiset voisivat nauttia elämästä rauhassa, ilman päällekäyviä gigoloja ja macho-miehiä.

"Naiset pukeutuvat seksikkäästi kilpaillakseen keskenään houkuttelevimpien uroiden suosiosta. He eivät pukeudu seksikkäästi itseään varten, mutta eivät myöskään ATM:ää varten."

Niin minä vähän arvelinkin, mutta sittenhan kaikki nämä puheet siitä, kuinka naiset pukeutuisivat seksikkäästi vain itseään varten, ovatkin sitä itseään.

Panu kirjoitti...


Harva tukholmalais- tai pietarilaiskaunotar nimittäin pitää puhekyvyttömiä pottunenäisiä äijänköriläitä tai Linuxia kovin suurena houkuttimena.


Näinhän se on. Kun asenne on, että "yhyy ei pakko ruottia yhyy" ja "yhyy en kyllä opettele mittään ryssää yhyy", niin tulos on yhyy ei eksoottista pillua yhyy.

Panu kirjoitti...

Tuokin voisi auttaa, mutta ehkäpä houkuttimeksi tarvitaan jotain muuta. Kaikesta parjauksesta huolimatta, uskoisin, että suomalaisessa miehessä voisi olla vetovoimaa.

Se on toki sanottava, että suomalainen mies on sisäistänyt nämä tasa-arvojutut poikkeuksetta kyllin hyvin ollakseen oikeasti houkutteleva vaihtoehto jollekulle hakkaajamachomaasta tulevalle naiselle. Mitä tulee tuohon seksikkäiden naisten maahanmuuttoon, Kokkarinenhan ehdotti jo vuosia sitten Suomen ovien nimenomaista avaamista nuorille naisille, jotka pakenevat pakkoavioliittoa jostain herranhylkäämästä murjanistanista.

Markku kirjoitti...

Mitä tulee tuohon seksikkäiden naisten maahanmuuttoon, Kokkarinenhan ehdotti jo vuosia sitten Suomen ovien nimenomaista avaamista nuorille naisille, jotka pakenevat pakkoavioliittoa jostain herranhylkäämästä murjanistanista.

Kokkarinen on nero. Olisi todella hauska nähdä feministit kiemurtelemassa tuon argumentin kuultuaan.

Anonyymi kirjoitti...

Niin no, feministit eivät varmaan ensimmäisenä korvaisi pakkoavioliittoa pakkoavioliitolla, vaan valinnanvapaudella, joka tuskin toteutuu edes siinä vaiheessa kun nainen saa valita pakkoavioituuko koti- vai ulkomaille.

Myöhäisen kaupungistumisen ja metsäläisyyden lisäksi suomalaista pukeutumista selittänee se, että valehtelu (so. itsensä kaunistaminen esim. push-upeilla) koetaan ikävänä piirteenä ja tämän kääntöpuolena se, että muiden ihmisten pitäisi hyväksyä oma itse sellaisena kuin se on.

Lopuksi väittäisin, että jos suomalaiset naiset eivät Suomessa suomalaisista atmmistä kiinnostu, niin miksi ulkomaalaiset naiset kiinnostuisivat Suomessa suomalaisista atmmistä? Eiköhän niilläkin olisi kiire liitää suomalaisten ytmmien housuihin, erityisesti kun otetaan huomioon suomalaisten ja ulkomaalaisten naisten tasoero, joka Suomessa vaan korostuu ulkomaalaisten eksotiikka-arvolla, niin että suomalaiselle ytm:lle voi hyvinkin kelvata Suomessa vähän alemman tason eksoottiikka-arvolla kohennettu nainen. Vastaavaa ilmiötä kun on tämänkin palstan jutuissa tullut ilmi sukupuoleltaan käänteisissä tilanteissa.

Arawn kirjoitti...

Jorma: "Miten tasa-arvo liittyy seksikkääseen pukeutumiseen? Meinaatko, että seksikäs pukeutuminen olisi tasa-arvon toteutumisen este?"

Ei se ehkä este ole, mutta toisinaan se vaikuttaisi olevan jonkinlainen implikaatio epätasa-arvoisemmista oloista. Toisaalta, jos sanotaan, että sekä ruotsalaiset että venäläiset ovat seksikkäämpiä kuin suomalaiset, se on varsin mielenkiintoista... Itse olen ollut huomaavinani Itä-Euroopassa melko poikkeavaa pukeutumista kuin esim. Ruotsissa, mutta en yksin ole pätevä arvioimaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Niin no, feministit eivät varmaan ensimmäisenä korvaisi pakkoavioliittoa pakkoavioliitolla, vaan valinnanvapaudella, joka tuskin toteutuu edes siinä vaiheessa kun nainen saa valita pakkoavioituuko koti- vai ulkomaille."

Totta, feministit keskittyisivät luulemaan, että naisia tässä taas pakotetaan johonkin pakkorakoon. Tosiasiassa kysymys on siitä, että saataisiin kaikki paikat niin täyteen naisia, että ATM:llekin mahdollisesti liikenisi jokunen. Eikö se kuulostaisi feministeistäkin hienolta, kun Suomen väestöstä vain 25% olisi miehiä?

Tuntuu siltä, että ATM on joillekin jonkinlainen myyttinen Shrekiltä näyttävä hirviö, jota yksikään nainen ei ikinä huolisi vapaaehtoisesti lähelleen. En nyt sano, etteikö sellaisiakin monstereita joukossa ole, mutta en oikein usko niiden olevan kovin tyypillinen tapaus. Pikemminkin ATM:n vikana on, ettei hän osaa kunnolla kuulua, näkyä eikä haista. Nainen ei yksinkertaisesti vain huomaa koko ihmistä.

Muutetaan vähän kysynnän ja tarjonnan suhdetta, niin ehkä sokea kanakin löytää jyvän. Ei siinä sen kummemasta ole kyse.

Anonyymi kirjoitti...

"Tai sitten seksikkäiden naisten maahanmuuttoa voitaisiin lisätä?"

siis siirrelläänkö ihmisiä tosiaan suomen päätöksellä maasta toiseen, esim naisia "seksikkäämpien naisten maista" suomeen? miten itse suhtautuisitte jos jostain toisesta maasta vain ilmoitettaisiin, että sinut on nyt päätetty siirtää meille joidenkin kansalaistemme tarpeisiin? sotahan siitä syttyisi. vapaaehtoisia, free movers-kategoriaan kuuluvia muuttajiahan on aina ollut, mutta esim sotien tai köyhyyden takia muuttavien pakolaisten sijoittelu on nykyiselläänkin ongelmallinen juttu. on kieli- ja ammattitaidottomuutta, rikollisuutta, mielenterveysongelmaa.. ei suomella ole varaa paisuttaa pakolaismääriä ja samalla ylläpitää nykyistä terveyden- ja sos.huollon tasoa. vai voitaisiinko jokainen atm velvoittaa sijoittamaan ja elättämään yksi tällainen seksikäs maahanmuuttaja?

Anonyymi kirjoitti...

"vai voitaisiinko jokainen atm velvoittaa sijoittamaan ja elättämään yksi tällainen seksikäs maahanmuuttaja?"

Ei siinä mitään velvoittamisia tarvittaisi.

Anonyymi kirjoitti...

"siis siirrelläänkö ihmisiä tosiaan suomen päätöksellä maasta toiseen, esim naisia "seksikkäämpien naisten maista" suomeen?"

Eihän tässä olla ketään pakolla mihinkään siirtämässä. Mutta kun nyt kerran puhutaan työperäisestä maahanmuutosta, niin yhtä hyvin voitaisiin puhua seksikkyysperusteisesta maahanmuutosta.

"vai voitaisiinko jokainen atm velvoittaa sijoittamaan ja elättämään yksi tällainen seksikäs maahanmuuttaja?"

"vai voitaisiinko jokainen atm velvoittaa sijoittamaan ja elättämään yksi tällainen seksikäs maahanmuuttaja?"

Vapaaehtoisia vastaanottajia löytyisi kyllä.

Anonyymi kirjoitti...

jorma: "Eihän tässä olla ketään pakolla mihinkään siirtämässä. Mutta kun nyt kerran puhutaan työperäisestä maahanmuutosta, niin yhtä hyvin voitaisiin puhua seksikkyysperusteisesta maahanmuutosta."

vapaaehtoiset tulevat jo nyt suomeen. eri asia sitten on kenen kanssa he pariutuvat.

Anonyymi kirjoitti...

"vapaaehtoiset tulevat jo nyt suomeen. eri asia sitten on kenen kanssa he pariutuvat."

Enpä sanoisi ihan noinkaan. Maahanmuuttavat yksityisyrittäjät ovat yleensä miehiä, saapuvat naiset taas pitkälti perheellisiä. Tähän tilanteeseen voitaisiin puuttua. Mainoskampanjat pystyyn seksikkäiden naisten kotikonnuilla. Eräänlainen globaali "maajussille morsian".

Anonyymi kirjoitti...

Mitä vikaa e-postimyyntimorsiamissa on, Jorma? Myönnettäköön, että mainostus kulkee toiseen suuntaan, mutta muuten näyttää siltä, että innokkaita tulijoita olisi vaikka millä mitalla. Säästetään mainosrahat ja käytetään ne venäläisten byrokraattien tukemiseen.

Anonyymi kirjoitti...

Ei niissä mitään vikaa ole, minun tietääkseni. Jos homma toimii, niin kaikki ovat varmaan tyytyväisiä.