keskiviikkona, lokakuuta 24, 2007

Sovinisti

Lenita Airisto tuomitsee maajussi-Juhan akattelun sopimattomana käytöksenä.
Maajussille morsian -sarjan Juha Korhonen, 22, on kutsunut morsianehdokkaitaan ohjelmassa jo useampaan otteeseen akoiksi ja ämmiksi. Emmaa, 22, ja Heidiä, 21, miehen käytös loukkaa ja harmittaa. - Hän kutsui meitä jopa kantturoiksi eli lehmiksi!

Lenita Airisto ei ole seurannut sarjaa, mutta tuomitsee Juhan viljelemän akattelun. - Happamia on, sanoi kettukin pihlajanmarjoista. Juha ei ilmeisesti ole saanut pitkään aikaan - eikä tule saamaankaan tällä strategialla, Airisto puuskahtaa. - Hän on sovinisti, ja sovinismi on rasismia! Mistä nämä rasistit tulevat kun niitä on aina? Airisto ihmettelee. Hän uskoo Juhan käytöksen nousevan miehen aiemmista kokemuksista, mutta ei mene asiaa varmaksi sanomaan, kun ei tätä tunne. - Näitä tyyppejä kuhisee joka kiven alla, joita nostaa. Pitää vain astua yli. Ne eivät ansaitse mitään huomiota, puhumattakaan myötätunnosta.

19 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lenita Airisto on kyllä ihan uskomaton pelle. Ei riitä, että nytkin arvostelee henkilöä tätä tuntematta tai edes katsomatta ohjelmaa, jossa ko. bönde ilmeisesti esiintyy, vaan Lenita sotkee myös iloisesti sovinismin rasismiin.

Anonyymi kirjoitti...

Lenita vois pikkuhiljaa kääriytyä pysyvästi niihin siipiinsä ja jäädä aamulla nukkumaan sinne komeroonsa pää alaspäin kuten tapansa on.

Anonyymi kirjoitti...

Tuntemattoman luonneanalyysi valmis puoleen minuuttiin. On siinä kyllä uskomaton besserwisser ja päällepäsmäri, mutta naistenlehti/-sivu/-ohjelma -osastollahan menee pahimmillaan läpi ihan mikä tahansa.

Ymmärrän kyllä, että ihminen ei halua tulla kutsutuksi kantturaksi, eli lehmäksi.

Anonyymi kirjoitti...

Ihmiset reagoivat eri tavalla vanhaksi ja hyödyttömäksi tulemiseen. Jotkut hyväksyvät tilanteen hiljaa, toiset päästävät vielä jotain katkeraa pihinää ennen muumioitumistaan.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.hs.fi/kulttuuri/artikkeli/Miehet+kirjoittivat+parhaat+runot+salarakkaista/1135231276456?ref=rss

;)

Anonyymi kirjoitti...

Lenita on siis sitä mieltä, että mies ja nainen ovat eri rotua.

Anonyymi kirjoitti...

Nainen tuomittiin hyväksikäytöstä Varkaudessa
...
Antamassaan julkisessa selosteessa käräjäoikeus kertoo, että ratkaisua tehtäessä poikettiin normaalirangaistuksesta. Päätöstä tehtäessä otettiin huomioon muun muassa asianomistajien sukupuoli ja heidän vapaaehtoinen oleskelunsa teon aikana sekä vastaajan ikä ja kaikki asiasta hänelle aiheutuvat taloudelliset seuraamukset.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/200710246760043_uu.shtml

Anonyymi kirjoitti...

Onkohan tässä kyseessä raiskaus?
http://www.ircquotes.net/?120754

Isosisko tiennee? ;)

Anonyymi kirjoitti...

Lenitan kannattaisi ehkä olla ihan hiljakseen tästä eteenpäin. Hän kun puheillaan todennäköisesti lisää sovinistien lukumäärää oleellisesti, eikä ainakaan sitä vähennä.

Samoin hänelle tuntuu olevan epäselvää se, miten suomalaisia naisia yleisesti kohdellaan ja mitä useimmat miehet oikeasti heistä ajattelevat. On täysin mahdollista, että Lenitan läsnäolosta ei pidetä ja häntä kohdellaan alentuvasti. Se ei kuitenkaan välttämättä johdu siitä, että Lenita on nainen, vaan pikemminkin siitä, että hän on Lenita Airisto.

Anonyymi kirjoitti...

Jos rasismi olisi oikeasti ongelma länsimaissa, sitä ei pitäisi jatkuvasti keksiä tyhjästä.

Miten saamattomuus muuten liittyy tämän Juhan käyttäytymiseen? Minä en ole saanut koskaan elämäni aikana, enkä minä kutsu naisia ämmiksi. Luulisi enemmänkin että saamattomat ihmiset pyrkisivät päinvastaiseen käyttäytymiseen, jotta saamisen mahdollisuus kasvaisi.

Panu kirjoitti...

Jos rasismi olisi oikeasti ongelma länsimaissa, sitä ei pitäisi jatkuvasti keksiä tyhjästä.

Sinusta se sitten ei ole oikeasti ongelma, että syytön mies hakataan poliisiputkassa työkyvyttömäksi pelkän ihonvärin perusteella, ja poliisiylijohtaja kuulee asiasta ensimmäisen kerran seuraavana vuonna? Just.

Anonyymi kirjoitti...

Teinipissikset ja ATP. :DDDDD

http://www.youtube.com/watch?v=CuQ1uWPSDXU

Anonyymi kirjoitti...

"Sinusta se sitten ei ole oikeasti ongelma, että syytön mies hakataan poliisiputkassa työkyvyttömäksi pelkän ihonvärin perusteella,"

Julkisuuteen saatujen todisteiden perusteella putkapahoinpitely lienee tosiasia. Mutta millä sinäkin varmaksi todistat, että se johtui uhrin rodusta eikä esim. ärsyttävästä käytöksestä? Stevarit (kuten poliisitkin) osaavat kyllä rusikoida ihan punaposkisia suomalaisiakin.

Oman maailmankatsomuksensa pönkittäminen ideologiasta kumpuavilla perusteettomilla oletuksille ei ole terveellistä kenellekään.

Anonyymi kirjoitti...

Teinipissisten kosto ATM:lle. REGINA.

http://www.youtube.com/watch?v=FfJ6UuHuB4c

Anonyymi kirjoitti...

"Sinusta se sitten ei ole oikeasti ongelma, että syytön mies hakataan poliisiputkassa työkyvyttömäksi pelkän ihonvärin perusteella, ja poliisiylijohtaja kuulee asiasta ensimmäisen kerran seuraavana vuonna? Just."

Mut täähän onkin Y-K-S-I-T-T-Ä-I-S-T-A-P-A-U-S. Samoin kuin kongoidien tekemät sadat ryöstöt ja joukkoraiskaukset. Ai niin, sitä paitsi joukkoraiskaus on koulukiusattujen nörttien oikeutettu kosto pahoille nuorille fasistisille naisille...

Anonyymi kirjoitti...

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2007/10/19/AR2007101901544_pf.html

Is That 4-Year-Old Really a Sex Offender?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/content/article/2007/10/21/AR2007102100591_pf.html

Psychologists who treat boys say they suffer doubly _ from the abuse itself, and from the view that they were lucky.

"A boy is likely, with a female teacher, to claim that it wasn't a problem, it wasn't molestation, it wasn't abuse, he wasn't hurt by it," said Richard Gartner, a New York psychologist and author of "Beyond Betrayal: Taking Charge of Your Life After Boyhood Sexual Abuse." Recognition of the damage doesn't usually occur until the man is in his 30s, 40s or later, he said.

That damage varies widely, depending on the victim's age, the abuse itself, the sexual orientation of the boy and of the abuser, Gartner said. Victims often report addictive behavior and compulsive disorders, from gambling to sex to substance abuse, he said.

Ja tuo suomalainen hyväksikäyttäjänainen selvisi muutaman kymmenen päivän ehdollisella vankeudella sukupuolen ansiosta...

Anonyymi kirjoitti...

Sinusta se sitten ei ole oikeasti ongelma, että syytön mies hakataan poliisiputkassa työkyvyttömäksi pelkän ihonvärin perusteella, ja poliisiylijohtaja kuulee asiasta ensimmäisen kerran seuraavana vuonna? Just.

Edelleen: jos ongelma on niin vakava, miksi ihmiset jatkuvasti keksivät rasismia tyhjästä? Suurin osa nykypäivän väitetystä rasismista ei edes liity rotuun.

Kuntsa kirjoitti...

[b]Edelleen: jos ongelma on niin vakava, miksi ihmiset jatkuvasti keksivät rasismia tyhjästä? Suurin osa nykypäivän väitetystä rasismista ei edes liity rotuun.[/b]

Eiväthän nytkään kukaan ihminen mitään rasismia keksinyt, vaan Lenita, turha tyyppi joka on keksinyt että seksismiä kiljumalla voi selvitä törttöilystä kuin törttöilystä kuin sika veräjästä. Nyt se on keksinyt että seksismi on sama juttu kuin rasismi, ja sillä kortilla selviää vielä pahemmista sikailuista.