keskiviikkona, lokakuuta 03, 2007

Realistinen tavoite

Haaste!
Minun nimeni on Teppo M ja tämä on minun projektiplogini. Olen 37-vuotias mies ja olen maannut aikuisen elämäni aikana yhteensä kolmen naisen kanssa.

Löimme siis vetoa. 10 000€ siitä, pystynkö naimaan sataa eri naista vuoden aikana. En suostunut ehdotukseen videoida akteja salaa, mutta lupasin raportoida jokaisen yksittäisen suorituksen tätä tarkoitusta varten erikseen avaamaani blogiin.
0/100 Suunnittelmia ja uusi auto.
Valinnan perusteena käytetään yleisesti kahta erilaista lähestymistapaa: 1) kenen kanssa makaisin mieluiten tai 2) kuka antaa todennäköisimmin. Valintaa vaikeuttaa se, että nämä kaksi perustetta ovat yleensä keskenään selvästi ristiriitaisia. Se ei pane joka valkkaa sanoo vanha kansa, mutta luulen ettei ruoansulatuselimistöni kestäisi sitä, että naisin vuoden aikana sadan suomen helpoimman kapakkaruusun kanssa.

Minulla on siis ongelma, jota on yksinkertaisinta kuvata joukko-opillisesti. Kenen kanssa makaisin on funktio kaikkien naisten joukosta NAISET haluttavien naisten joukkoon PANTAVAT, kun taas Kuka makaisi kanssani on funktio kaikkien naisten joukosta NAISET halukkaitten naisten joukkoon ANTAVAT. Iskun kohteeksi olisi siis valittava joku alkio näiden kahden joukon leikkausjoukosta (joukko jonka alkiot kuuluvat sekä joukkoon ANTAVAT että joukkoon PANTAVAT). Valitettavan usein leikkausjoukko on ollut tyhjä joukko NULL.

Perinteinen tapa kasvattaa leikkausjoukkoa on ottaa lisää viinaa, mikä toimenpide kasvattaa tehokkaasti PANTAVAT joukon kokoa, mutta valitettavasti samaan aikaan pienentää yhtä nopeasti joukkoa ANTAVAT. Hätätilanteessa voisi ajatella iskevänsä naisen melko selvinpäin ANTAVAT joukosta ja juoda hänet sitten PANTAVAT joukkoon juuri ennen varsinaista seksuaalista kontaktia, mutta tätä menetelmää voi tosiaan suositella vain viimeisessä hädässä käytettäväksi. On nimitäin kyseenalaista kuuluko nainen silloin siihen osajoukkoon joukosta NAISET, joiden vierestä on valmis aamulla heräämään.
2/100 Havaintoja savannilta
Joskus kuulee väitettävän, että miehet haluavat ”vain sitä yhtä”. Ilmeisesti tällä tarkoitetaan sitä, että miehet haluavat päästä sänkyyn. Paino lauseessa on sanalla vain, joten oleellisempaa kuin se, mitä miehet haluavat, tuntuu olevan se, mitä he eivät halua. Nainen antaisi kyllä mielellään sitä yhtä kunhan saa vastineeksi kaikenlaista muuta. Onko siis yhtä oikein sanoa, että naiset haluavat ”vain sitä kaikkea muuta”? Tämä ”muuta” tarkoittaisi kai sitten omakotitaloa tai vähintään rivarinpätkää, 1,8:a lasta, koiraa, farmaria ja lähes koko valtakuntaa (miehen puoli valtakuntaa kun kutistuu tosielämässä yleensä autotallin perältä varattuun omaan soppeen, jota mies saa hallita oman mielensä mukaan).

Jos henkilö A haluaa vain jotain yhtä ja henkilö B haluaa kaikkea muuta, niin toinen osaa priorisoida ja harjoittaa kohtuutta. Toinen ei. Kumpi siis todellisuudessa on eettisesti paremmalla tiellä?

11 kommenttia:

Panu kirjoitti...

Olenko ainoa, joka on huomannut hyvän uutisen: Isosisko-blogi on tauolla? Vai onko asia jo kaikkien muiden tiedossa?

Henry Laasanen kirjoitti...

Mistäs nyt sitten huumori revitään?

Panu kirjoitti...

Birdystä?

Anonyymi kirjoitti...

http://www.ejhs.org/volume9/Garza.htm
http://www.ejhs.org/volume9/garza1.htm

Anonyymi kirjoitti...

Ei tule voittamana tuota vetoa. Pitäisi hoidella kaksi naista viikossa. Jos ei ole todella komea, ainoa mahdollisuus on turvautua huoriin.

Anonyymi kirjoitti...

Syltty: Ei naisten kaataminen ole komeudesta kiinni.

- Vortac

Henry Laasanen kirjoitti...

Juu, samaa mieltä, kova on tavoite, vaikka rima olisi pohjilla.

Panu kirjoitti...

Annetaan pojan yrittää. :D

Anonyymi kirjoitti...

Eihän tuo mahdoton urakka ole, mutta vaatii melkoista panostusta - käytännössä joka ikinen päivä menee seuraavaa panoa pohjustaessa. Viikonloppupanoihin turvaaminen kun on erittäin epävarma keino.

Baarihenkilökuntaan kuuluva pystyisi todennäköisesti moiseen suoritukseen, tosin se maksaisi todennäköisesti työpaikan tai pari...

Anonyymi kirjoitti...

Kaverihan voi helposti sepittää 50%, 75% tai vaikka 99% panoista omasta päästään, jos vain mielikuvitusta ja eläytymiskykyä riittää. Mitään mahdollisuuttahan varmistaa tarinoiden todenperäisyyttä ei ole. Sikäli tuo 10 000 euron veto tuntuu lähinnä vitsiltä.

Anonyymi kirjoitti...

Minä ihmettelen, että eikö se nyt joskus 50. naisen jälkeen rupeaisi kyllästyttämään?