keskiviikkona, lokakuuta 10, 2007

Naiset taas uhreina

Tasa-arvovaltuutetun mielestä hoitajien palkkakiistassa kyse tasa-arvosta.

Thaihieronnan uhrit.
Thainaiset selkeästi pelkäävät. Kolmas nainen antaa haastattelun ovensuusta, mutta ei uskalla avata takalukkoa. Täällä Kalliossa kun voi olla monenlaisia palvelun etsijöitä, yleensä humalaisia, enkä ihmettele vaikka nyrkitkin puhuisivat.

Sisäministeri Anne Holmlund aikoo nyt laittaa thaihierontapaikat kuriin. Rikollisuus rehottaa ja naiset kokevat olevansa pakotettuja myymään seksiä. Mutta kuka pakottaa? Jos olet kielitaidoton, perheväkivallan uhri ja ison lapsilauman kasvattaja, niin mitä sinä tekisit? Suomalainen varmasti menisi ensin sossun luukulle, ennen kuin antaisi suuseksia - puolen tunnin hieronta maksaa 25 euroa.
Minäkin pelkäisin haastatteluja, jos olisin verorikollinen. Antaisin mielelläni naisille suuseksiä pienemmälläkin hinnalla.

Tasa-arvovaltuutettu: Hiustenleikkuun oltava yhtä kallista miehille ja naisille.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tasa-arvovaltuutettu on pelkkä vitsi. Miehiä syrjivään hinnoitteluun ja käytäntöihin, kuten esim. ravintoloiden ovipolitiikkaan ta senssilinjojen taksoihin, hän ei ole koskaan puuttunut mitenkään.

Poliisit ja palomiehet tekevät vaativaa ja vaarallista työtä, silti heidän palkkatasonsa on todella surkea, miksei tätä nähdätasa-arvo-ongelmana? Siksikö, koska kyseessä ovat miesvaltaiset alat?

Anonyymi kirjoitti...

Eivät nämä thaihierojat ole mitään uhreja, tai no, ehkä feministien ja Pravdan uhreja. Omasta halustaan ne tätä hommaa tekevät.

Kyllä tässä maassa täysin kielitaidottomat ja ison lapsilauman kasvattajat ovat nopeasti oppineet hyödyntämään sosiaaliturvan tarjoamia mahdollisuuksia, mikseivät sitten thainaisetkin (jos heillä nyt lapsilaumoja tai kielitaidottomuutta edes on)? Siksi, että thaihieronta kannattaa paremmin. Eivät nämä naiset mitään idiootteja ole. Perheväkivallan väkinäinen ymppääminen juttuun (mitään näyttöä ei tietenkään ole), kertoo jo puhtaasta epätoivosta. Kaiken pahan takana ovat taaskin pahat suomalaiset heteromiehet, omaa tahtoa naisilla ei ole muka lainkaan.

Suomen parituslainsäädäntö pitäisi uudistaa siten, että laillisten, valvottujen ja luvanvaraisten bordellien perustaminen tulisi mahdolliseksi. Siitä hyötyisivät kaikki, paitsi feministit, mutta kuka heistä välittää? He ovat täysin tarpeettomia olentoja. Maailma olisi parempi paikka ilman heitä.

Anonyymi kirjoitti...

Rakennustyömaiden sekatyöt ovat huonosti palkattuja suhteessa työn raskauteen - tuplasti raskaampaa kuin mikään naisten sisähomma. Mikään ammattiliitto ei kuitenkaan ole valmis nostamaan heidän palkkojaan. Ala on varmaan liian patrialkaalinen. Pitäisi saada naisia raksalle duuniin niin palkatkin voisivat nousta.

Arawn kirjoitti...

Henry: "Minäkin pelkäisin haastatteluja, jos olisin verorikollinen. Antaisin mielelläni naisille suuseksiä pienemmälläkin hinnalla. "

Ihan totta. Minäkin söisin mieluusti suklaata pienemmälläkin hinnalla.

Anonyymi kirjoitti...

Viittaako suklaan syönti tässä ns. salad tossingiin?

Pekka Eskimo kirjoitti...

"Suomalainen varmasti menisi ensin sossun luukulle, ennen kuin antaisi suuseksia - puolen tunnin hieronta maksaa 25 euroa."

ettei toimittaja nyt tahallaan antaisi ymmärtää, että thai-naiset antavat suuseksiä 25 eurosta.

lainataanpa nyt caps-lokin uhriksi jäänyttä seksitreffit keskustelijaa:
"OLEN VIERAILLUT THAIHIERONTA PIKAOISSA MUUTAMAAN OTTEESEEN. USEIMMITEN HOMMA ON TOIMINUT NÄIN. ENSIN MAKSETAAN HIERONNASTA 20-30 EUROA. HETKEN HIEROTTUA TYTTÖ KYSYY HALUUTKO JOTAIN MUUTA. KYSYT ETTÄ MITÄ OLIS TARJOLLA. SINULLE TARJOTAAN KÄSI OITOA NOIUN 40 EURON HINTAAN... PANEMAANKIN OLEN KERRAN PÄÄSSYT MUTTA SIITÄ JOUTU PULITTAMAAN YLIN 100 EUROA. "
http://www.seksitreffit.com/forum/viewtopic.php?t=1525

tai pakkotoistolla arvellaan:
"Hieronta joka on yleensä pakko ottaa: n.25e
Hieronnan päälle:

Suikkari/runkkaus: n. 60e
Koko hoito: n.80-100e."

25 euroa kouluttamattoman ihmisen tekemästä puolen tunnin hieronnasta ei ole välttämättä kauhean paljon.

ja jos tosiaan saa 85 euroa verotonta tuloa siitä, että hieroo hipeltää jotakuta rumaa läskiä puolituntia ja sitten antaa käsiseksiä päälle, niin ei se kauhean huonolta kaupalta vaikuta.

kouluttamaton ihminen saa tehdä kaksi kahdeksan tunnin työpäivää tuohon tuloon.

Anonyymi kirjoitti...

"Viittaako suklaan syönti tässä ns. salad tossingiin?"

Arawnin tapauksessa hyvin todennäköisesti kyllä.

Arawn kirjoitti...

Teillä on perverssi mielikuvitus.