maanantaina, lokakuuta 15, 2007

Nainen ei mene pelimiehen helppoon

"miehet on niin hyviä tyyppejä kun ne valehtelee"
Pointtina: naiset eivät ole tyhmiä, miehet ovat jos olettavat että kaikki johtuu jostakin taktiikasta. Näin se vain on, ihan oikeasti. Moni nainen näkee hyvinkin kätkettyjen kauniiden puheiden läpi. On loppujen lopuksi kyse vain ihmisistä, joista jopa nanosekunnissa tietää kiinnostaako yhtään.

Mutta se on jotenkin jännä huomata, että vaikka tälläinen "pelimies" tyyppi on ollut nyt pinnalla jo pidemmän aikaa, se edelleen herättää keskustelua. Olikohan se taas jokin vastaisku aikoinaan naisten yhden illan jutuista kirvahtaneena? Että heti kun aletaan puhua neisen oma-aloitteellisuudesta, se koetaan jotenkin miehen maailmaa ja asemaa järkyttävänä, ja sille haetaan vastinetta jolla pönkitetään miehisyys tasapainoon? :) Tällä hetkellä hiipuu tämä äijäily-buumi, jota ennen villiinnyttiin metroseksuaaleista. En tahdo väheksyä, mutta lähinnä tälläiset nopeasti ilmestyneet ja hetkittäin vellovat miehen identiteettikriisit huvittavat, koska naiset ovat (noh, kohtalaisesti ottaen huomioon kaikki syömishäiriöt yms. sairaudet) selviytyneet yleismaailmallisista kauneuspaineista ja naisen roolin muuttumisesta (sadassa vuodessa baariin, äänestämään ja saavutettu edes jonkinlainen yleismaailmallinen arvostus ja ymmärrys tasa-vertaisuudesta miehen rinnalla -you get the point) Ja nyt miehisyys on sellaisessa kriisissä, ettei kyllä yhtään huvita olla mies tässä maailmassa (eli sillä ei nykypäivänä pääse yhtään sen helpommalla kuin naisenakaan)

btw; "kyllä sä voit paremmankin saada" -on yleensä ihan totta. Kukaan nainen ei halua idiottimukavarmaa känniääliötä joka omistaa maailman ja tulee iskemään sinua niinkuin olisi ostamassa jotakin maitopurkkia. Yleensä vielä ikä ja muut ulkonaiset olemukset saavat monen naisen ja naisen kaverin nou-fiilikselle (plus että tämmöiset roikkujat blokkaavat yleensä naisen ja naisen kavereiden muuta aikaa) Ja se on muuten naisten keskistä solidaarisuutta eikä mitään kissatappelua!Joten sen junttiördääjän kannattaa etsiä syitä torjutuksi tulemiselleen ehkä ihan itsestään, eikä yrittää selittää sitä millään "naisten välisillä vallantappeluilla" ! :)
Odotus.

Tulossa.

Ei kommentteja: