perjantaina, lokakuuta 26, 2007

Boikottiuhka puree

Seksin myynti on siirtynyt kaduilta ja ravintoloista nettiin.
Suomalaiset seksityöntekijät ovat Kontulan mielestä kohtuullisen hyvässä asemassa ja heidän on helppo neuvotella asiakassuhteissaan.

"Pääsääntöisesti tapaamani seksityöntekijät kokevat, että valta asiakassuhteissa on heillä, tai valta on jakautunut puoliksi heidän ja asiakkaan kesken."

Suuren kysynnän takia suomalaiset seksityöntekijät pystyvät Kontulan mukaan pitämään hintatasonsa niin korkeana, että työtä pystyy tekemään kohtuullisen vähän.

"Nyt on täysin mahdollista, että on täysipäiväinen opiskelija ja osa-aikainen prostituoitu siinä sivussa. Suurin osa seksityöntekijöistä ottaa vaan muutaman asiakkaan kuukaudessa ja tekee sitä hyvin satunnaisesti."
Helsinkiläisprostituoitu tienaa jopa 5 000 euroa kuukaudessa.
Prostituoitu voi valita asiakkaansa, vahvistaa seksityöläisenä työskentelevä 35-vuotias "Kisu".

Kisu kertoo, ettei hänellä ole taloudellista pakkoa tehdä prostituoidun töitä. Elanto irtoaa virallisesta ammatista.

"Toiset ottavat lainaa, minä hankin rahat näin. Olen rahoittanut isompia hankintoja, kuten kodin sisustusta, prostituutiolla. Minulla ei ole lainaa."

Kisu tienaa kuukaudesta riippuen 3 500–5 000 euroa. Hän maksaa tuloistaan verot.

5 kommenttia:

Henry Laasanen kirjoitti...

Aikaisemmassa keskustelussa kommentoitiin: "Kun ei kukaan selväjärkinen ihminen pidä seksin myynnistä."

Vaikeahan seksin myynnistä on olla pitänmättä, jos ilman koulutusta ja vähällä työmäärällä ansaitsee 5000 euroa kuussa.

Anonyymi kirjoitti...

Niinpä niin. Seksipalvelujen myynti on monelle kannattava bisnes. Ihan vapaaehtoisesti sitä tehdään. Joiden on vain vaikea myöntää tosiasioita.

Anonyymi kirjoitti...

seksityöläisenhän ei ole tosiaan pakko antaa kenelle tahansa, eli miehiltä voi vaatia tuoreen valokuvan tms etukäteen. jos mies onkin huijannut lähettämällä brat pitin kuvan eikä omaansa, selviää totuus kuitenkin ennen yhdyntää ja siinä vaiheessa voi yhtä lailla vielä perääntyä. ainoa ongelma tuleekin siitä, ettei potentiaalisten asiakkaiden pään sisään pääse yhtä helposti kuin mitä pinnan tarkistaminen vaatii, etenkään jos asiakkaalla on vähänkin kykyä pitää asenteensa piilossa lyhyessä tutustumisvaiheessa. tarkoitan siis huoria nöyryyttämään ja vahingoittamaan pyrkiviä asiakkaita; salaa paljaalla naivia tai salakuvaavia, väkivaltaisiksi tai loukkaaviksi äityviä, huoran asettamat rajat ylittäviä, jne. huoriin on varmasti helpompi suhtautua ali-ihmisinä, laskevathan he ihan itse ihmisarvonsa kauppatavaran tasalle. oli huora itse mitä tahansa mieltä ihmisarvostaan altistaa hän siis itsensä sairaiden ihmisten päätelmälle "tuo on omasta halustaan huora -> sille saa tehdä mitä vain". henkan ja muidenkin huoraksi haluavien miesten olisikin syytä muistaa, että vaikka miehenä olisi helppo uskaltautua naisten leluksi on tilanne naisille paljon karumpi. miehelle "rattopojan" homma voisi tuoda myös positiivista, ihailevaa julkisuutta ja arvonnousua, naiselle vain halveksuntaa ja sosiaalisista kuvioista jäädyttämistä (kukaan ei halua päivällispöytäänsä "likaista huoraa").

Anonyymi kirjoitti...

Se on jännää että vaikka prostituutio olisi laitonta, se muuttuu välittömästi lailliseksi jos seksi kuvataan videokameralle ja video myydään netissä tai DVD:llä. Mihinköhän logiikkaan sekin perustuu?

Anonyymi kirjoitti...

Ei kauppatavaran tasolla tai kauppatavarana ole mikään ihmisarvo tai muu abstrakti kökköily. Prostituutiohan ei ole edes mitään kauppaamista, vaan vuokraamista. Siinä vuokrataan hetkeksi römpsän käyttöoikeutta. Eihän sillä ole mitään tekemistä minkään ihmisarvon kanssa!

En ymmärrä miksi yksinkertainen ja selkeä asia aina väännetään joksikin hämäräksi ihmisarvo-abstraktioksi. Römpsä on römpsä, ei mitään sen ihmeempää.

- Vortac