lauantaina, elokuuta 25, 2007

Flaksi käy toisilla

5 minuuttia ilmoitus SuomiTreffeillä.
En edes ehtinyt laatia profiiliani valmiiksi kun siihen hyökkäsi vastaamaan nimimerkki "Tuliperse" tällaisella viestillä:

Moi! Nimimerkki tulee taannoisesta sauna haverista, ei sen kummempaa. Olen tooooosikiva, keskustelutaitoinen ja naisen huomioiva.Kaikin tavoin:-)) Se paksu,halkaisija 5cm,suonikas ja suuriterskainen, seisoo 1-3 tuntia vaikka sperma välillä ryöpsähtäisi herkkuusi, nuolen mielelläni ja kauan ja uskallankin sanoa olevani paras nuolemaan:-)
Kaksi vuorokautta Suomi24 Treffeillä.
En silti olisi uskonut, että miehet ovat NIIN sivistymättömiä juntteja mitä muut naiset ovat antaneet ymmärtää. Kuvittelin, että ihmisten vaatimustaso on niin korkea, että eivät sen vuoksi löydä seuraa, mutta totuus on vielä synkempi, mitä nämä vuodatukset näillä palstoilla. Kaikki eivät viitsi kirjoittaa omista epämiellyttävistä kokemuksistaan.

Vastauksia kuvattomaan profiiliini tuli kahden vuorokauden aikana kymmeniä, joille jokaiselle vastasin. Vietin koko viikonlopun, tai oikeammin sanottuna tuhlasin, koneen äärellä yrittäen saada kontaktia ja vuoropuhelua muutamien vastaajien kanssa.

Korostan, että minulla ei ollut hurjia vaatimuksia etsimäni kumppanin suhteen, koska ihmissuhteiden rakentaminen ei ole matematiikkaa eikä lomakkeiden vaihtoehtojen rastittamista. Alkututustumiseen riitti mielestäni esittää miehelle sellaiset vaatimukset, että hän on vapaa, hetero, sinkku, leski tai eronnut, iältään minua kolme vuotta nuorempi tai 8 vuotta vanhempi.

Yksikään mies ei pysty kirjoittamaan kahta lausetta pidempää viestiä. Ja entä se ilmaisullinen taso! En tarkoita kielioppia tai kirjoitusvirheitä - niitä teemme kaikki ja se ei ole olennaista.

Vaan mitäs mieltä olette kun mies ei osaa vastata minun pitkiin viesteihini ja kysymyksiini muuta kuin
"joo.mutta onks sulla sitä kuvaa"
"lähetä kuva"
"mua ei vittuakaan kiinnosta sun harrastukset vaan se minkä näkönen oot"

Useampi mies kinusi pelkästään kuvaa. Olisin ymmärtänyt sen, jos heillä itsellään olisi ollut profiilissaan kuva, mutta eipä ollut.

Tuollaisten urpojen kanssa mitä Suomi24-treffikerhon miehet ovat en ikinä halua lähteä treffeille. Kyllä se niin on, että fiksut miehet löytävät seuransa muualta kuin deittipalstoilta - ja deittipalstoille jäävät vain rupusakki, joka ei edes osaa LUKEA. Minulle vastanneet miehet eivät edes olleet lukeneet profiiliani vaan kyselivät asioita, jotka selkeästi olin profiilissani kertonut.

Luulen, että miehille tulee niin paljon vastauksia naisilta, että heillä on kiire postiensa lukemisen ja vastailun kanssa, etteivät he oikein itsekään tiedä mitä ovat hakemassa ja on sitten vara valita kuvien perusteella ne parhaimman näköiset.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Luulen, että miehille tulee niin paljon vastauksia naisilta, että heillä on kiire postiensa lukemisen ja vastailun kanssa, etteivät he oikein itsekään tiedä mitä ovat hakemassa ja on sitten vara valita kuvien perusteella ne parhaimman näköiset.

Tässähän on malliesimerkki siitä, kun nainen projisoi omat pyrkimyksensä ja kokemuksensa miehiäkin koskevaksi. Hommahan on TÄYSIN päinvastoin: miehet eivät saa vastauksia, ja sen takia heidän täytyy yrittää kymmeniä kertoja kovempaa kuin naisten.

Anonyymi kirjoitti...

Kylläpä tulee ikävät fläsärit koko Suomi24:stä, kun muistelen, miten kovasti yritin siellä joskus tyttöihin tutustua... Noin vuoden aikana lähetin kymmenille yksilöllisen viestin, liittyen siihen, mitä kukin oli profiiliinsa kirjoittanut. Näistä viitisen tyttöä kirjoitti jotain takaisin - ja heistä jopa yksi lähti (yhden kerran) treffeille. Minuun ei kukaan ottanut omaehtoisesti yhteyttä, ja toki minulla oli fiksu kuvakin profiilissa.

Sinänsä olen kyllä oikeastaan samaa mieltä tuon lainatun kirjoittajan kanssa: eihän siellä deittipalstoilla pyöri kuin hyypiöitä. En minäkään viitsisi, jos vaan pystyisin jotain muuta tekemään ja keksimään. (Ja silti, näin yksinäinen kun on, jopa täysin kertakäyttöiset treffit, vaikka vain puhuen, on sentään jotain, heh.)

Anonyymi kirjoitti...

Aika huonosti mennyt sinulla. Ottaa varmaan luonnon päälle tuollainen menestyksen puute :(

Itsellä on tällä hetkellä juurikin suomi24-treffeistä löydetty nainen kierroksessa.

"Sinänsä olen kyllä oikeastaan samaa mieltä tuon lainatun kirjoittajan kanssa: eihän siellä deittipalstoilla pyöri kuin hyypiöitä."

Naisista suurin osa ainakin tuntuu olevan ihan ok, miehistä en tiedä. Pitäisi kai joskus värkkäillä naisprofiili ihan vain sen takia, että saisi tsekattua mitä ne miehet oikein kirjoittelee.

Eikös Henkalla tai jollain muulla ollutkin joskus joku tällainen projekti menossa?

Henry Laasanen kirjoitti...

Oli lokakuu 14, 2006

http://ihmissuhteet.blogspot.com/2006/10/nettideittitesti-nainen-29v.html

Pistäpäs naisprofiili peliin ja laita tulokset sähköpostilla tulemaan, niin laitan blogiin. Mikä muuten on oma vastausprosenttisi naisten kanssa?

Anonyymi kirjoitti...

No tuossa sun jutussahan on oikeastaan kaikki olennainen, joten enpä jaksa alkaa feikkiprofiilia virittelemään.

Kaivellaanpa vastausstatistiikkaa...

Kolmasosa kuvallisista naisista vastasi, neljäsosa lähti treffeille. Tulos luultavasti nousisi, jos hyväksyisin yh:t ja laskisin vähän rimaa.

Kuvattomista naisista yli puolet vastasi, taas neljäsosan kanssa päästiin treffeille. Aika yllättävä tulos, olisi voinut kuvitella että kuvattomista olis bongannut enemmän treffiseuraa. Epäintuitiiviseen tulokseen on järkevä selitys: en itse suostunut lähtemään kuvien vaihdon jälkeen kaikkien kanssa treffeille, enkä myöskään suostunut treffeille jos nainen ei tahtonut lähettää kuvaansa. Kuvallisille naisille kirjoittamalla tällaista ylimääräistä hylkäyskierrosta ei ole.

Kolme kuvatonta naista skriivasi minulle ja näistä yhden kanssa käytiin treffeillä. En ole nyt kovinkaan aktiivisesti jaksanut kenellekään kirjoitella kun on tämä yksi tapaus työn alla.

Anonyymi kirjoitti...

"Treffimies" on luultavasti oikeassa. Ainakaan itse en ole saanut kovin paljon vastauksia, kun olen käyttänyt erästä pienempää tapaamispalvelua.

Toisaalta olen hämmästynyt tälläisen tavallisemman treffipalvelun vastausten tasosta. En kuitenkaan tiedä, ovatko ne paljon kummempia itse käyttämälläni sivustolla. Mikäli ovat, asiaan kuitenkin -- hmm -- saattaa vaikuttaa, että tavallisilla sivuilla monet miehet etsivät yksinomaan panoa.