maanantaina, heinäkuuta 09, 2007

Kesä

Equal Pay for Equal Work at Wimbledon?

Man Arrested After Telling Women They Were 'Extremely Beautiful'

Huomio!!! Vaimosi pettää sinua.

Iskulause.

Posh opetteli pitkään tavaramerkkiään.
Victoria Beckham paljastaa, että hänellä kesti monta vuotta ennen kuin hän oppi poseeramaan seksikkäästi huulet törröllään.

- Olen harjoitellut sitä monta vuotta peilin edessä, Posh sanoo Now-lehdessä.
Kuka vielä kehtaa väittää, että kauniiden naisten elämä olisi helppoa?

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olen vähän ajatellut, että jos minua joku pettää, muotoilen kummankin osapuolen kasvot uusiksi. Sekä miehen, että naisen. Suhdehan on jo siinä vaiheessa muutenkin tuhoon tuomittu, joten miksi ei tehdä lopusta yhtä helvettiä myös sille toiselle?

- Syltty

jailja kirjoitti...

Samasta aiheesta

Anonyymi kirjoitti...

No, jos on joko hyvä ihmistuntija tai ei ole ihmissuhdetta, ei tarvitse pelätä moista..

Henkilökohtaiselta kannalta mietin, onko yksikään nainen sen arvoinen, että joutuu kärsimään petetyksi tulemisen tunteen.. Mieluummin ilman kuin lutkan kanssa - se on mun mottoni tällä haavaa.

Miehen sydäntä pettäminen rusentaa sitäkin pahemmin, kun mies ei voi noin vain helposti hypätä seuraavan naisen syliin - sitä syliä kun saa työstää ja työstää hiki hatussa kauhealla vaivalla. Naisille pettäminen on 90000 kertaa helpompaa - siksi mielestäni heille tulisi asettaa moisesta lutkaisuudesta ja virtsa-aivoisuudesta 90000 kertaa suurempi sanktio.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Mitenkäs tällainen sanktio käytännössä toteutettaisiin ja kuka olisi valvova taho?

Itse olen kyllä ajatellut todistettuani tässä niin monta eroa ja onnetonta avioliittoa että ilman avioehtoa en ala mihinkään liittoon. Tuollakaan miesparalla ei ole minkään tyyppistä hajua mitä oma rakastava vaimo oikein touhuaa selän takana.

Anonyymi kirjoitti...

Onko olemassa jotain "kuinka usein olet tullut petetyksi" -tutkimuksia? Oma MuTu-tuntuma on että jos miesten ja naisten välillä on eroja pettämisten määrässä, niin se olisi korkeintaan niin että miehet pettävät enemmän. Toki mielipidettäni saa yrittää muuttaa, mutta ei ainakaan toisella MuTulla.

Anonyymi kirjoitti...

Tutkimusen tekeminen tieteellisellä pohjalla olisi varmasti erittäin vaikeaa.
Ensinnäkin ihmisillä on taipumus tehdä toisin, kuin kertovat tehneensä.
Toisekseen oletan, että YTM miehet seurustelevat jatkuvasti, ja pettävät kokoajan. Jo se aiheuttaa vääristymän, jossa naisten selektion vuoksi "miehet pettävät aina".

Noin yleensäottaen heittäisin MuTuna, että pettäminen on likipitäen yhtä yleistä.
Toisinsanoen, lähes kaikki naiset pettävät, mutta harvoin, ja osa miehistä pettää kokoajan.

Mutta eihän se pimppa siitä kulu, että oma naisesi antaa välillä jollekin hyppyritukalle. Saatpahan enemmän aikaa harrastuksillesi. :)

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin kyllä kallistun siihen että pettäminen ei ole kiinni sukupuolesta, ei vaan ole koskaan tullut nähtyä mitään tilastoa. "Oletko tullut petetyksi" antaisi varmaan jonkun näköisen kuvan asiasta, mutta toisaalta moisen tutkimuksen tekeminen erikseen taitaa olla ajan haaskausta. Kaipa se menisi jonkun tutkimuksen osana viattomasti...

setsu kirjoitti...

Mä näen kyllä eroja miesten ja naisten pettämisissä, mutta se ei välttämättä ole määrässä.
Miehet pettää rennommin, ja se ei ehkä merkkaa niin paljoa. Toki on niitäkin miehiä, jotka pettää ihan tunnesyistä, mutta joskus vaan riittää tilaisuus.
Naiset taas ehkä helpommin yrittää pettämisellä korvata jotain tai hakea huomiota.
Sen tähden ehkä useammin miehen pettäminen jää syrjähypyksi josta joko jäädään kiinni tai ei jäädä. Nainen taas usein heittää tunteet peliin ja etsii uudesta miehestä pelastavaa ritariaan.
Tämä on nyt vähän kärjistettyä, mutta tajuatte varmaan mitä tarkoitan. Eikä tietenkään päde yleispätevästi jokaiseen.

Arawn kirjoitti...

Vortac: "Miehen sydäntä pettäminen rusentaa sitäkin pahemmin, kun mies ei voi noin vain helposti hypätä seuraavan naisen syliin - sitä syliä kun saa työstää ja työstää hiki hatussa kauhealla vaivalla."

Miten tähän suhteutuu se, että moni ukkomies hyppää sulavasti ensimmäisestä suhteesta toiseen ilman minkäänlaista välivaihetta? Ja siis nämä ovat tapauksia, joissa uusi suhde on ollut jo käynnissä ennen kuin vanha on lopetettu ja ex saa vasta lopetusvaiheessa tietää, että mies on riiannut toista naista jo pidempään.

Diipadaapa: "Toisekseen oletan, että YTM miehet seurustelevat jatkuvasti, ja pettävät kokoajan."

Entäs ne miehet, jotka seurustelevat ainakin suurimman osan ajastaan eivätkä petä? vai ovatko he vain urbaani legenda? :)

Mitä tulee määriin, evoluutiobiologisesti (lempiaineenne) naisen on järkevämpää pettää harvoin ja valikoiden (jos lainkaan), kun taas miehen on järkevää pettää mahdollisimman monen naisen kanssa. Eri asia sitten, kuinka moni toteuttaa tätä elämässään. Itse en tunne yhtäkään petturinaista, mutta parikin petturimiestä. Ehkä tästä pitäisi taas Oman Kokemuksen perusteella päätellä, että naiset eivät petä. ;)

Anonyymi kirjoitti...

Arawn: Entäs ne miehet, jotka seurustelevat ainakin suurimman osan ajastaan eivätkä petä? vai ovatko he vain urbaani legenda? :)

Ovatko mielestäsi kaikki seurustelevat miehet YTM:iä?

Arawn kirjoitti...

Diipa: Eivät varmaan kaikki. Mutta missä se raja tarkalleen menee? Meneekö se pettämisessä - pettävä mies = YTM, ei pettävä = KTM/ATM? Vai panojen määrässä vai siinä, kuinka helposti saisi _teoreettisesti_ naista, mitä ei tosin voida varmentaa, koska mies seurustelee eikä vonkaa muilta?

Ja voiko ATM ylipäätään seurustella vai päätyykö hän seurustelukumppanin saatuaan välittömästi KTM-kategoriaan?

Anonyymi kirjoitti...

Arawn,

Mä en nyt näistä tarkoista kategoriarajoista niin hirveästi perusta, mutta...

Sen jälkeen kun aloin seurustelemaan, niin muut naiset ovat olleet musta jostain syystä vähintään kymmenen kertaa kiinnostuneempia kuin ennen seurustelua.

Arawn kirjoitti...

Eli tästä voitaisiin päätellä, että seurusteleva mies ei enää ole ATM? ;)