lauantaina, kesäkuuta 30, 2007

Seksin hakua

Otamut.orgissa on seksiä hakevien ilmoituksia joista näkee, kuinka vastausta ilmoituksiin on tullut. Seksiä hakevia naisia oli yhteensä 17, joille oli tullut yhteensä 1278 vastausta. Seksiä hakevia miehiä oli yhteensä 104, jotka olivat saaneet 24 vastausta.

8 kommenttia:

Lord B. kirjoitti...

Vain naisille suunnattu uimaranta.

Anonyymi kirjoitti...

Lord Boredom, melko säälittävää touhua. Minua henkilökohtaisesti vituttaa naisten illat uimahallilla. Aika monta kertaa olen lähtenyt keskiviikkona uimahallille ja vasta perillä tajunnut että siellä on naisten ilta.

Ihmeellisen asennevammaista porukkaa kun ei voi uida samaan aikaan miesten kanssa.

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin ihmettelin tuota naisten/miesten iltojen jakoa, mutta selitys löytyi kun pulahdin altaaseen ja olin ainoa jolta löytyivät uikkarit. Suomen vanhimmassa uimahallissa on ainoastaan yksi saunatila...

Anonyymi kirjoitti...

Eikun meillä on sellainen järjestelmä että keskiviikkoisin on naisten ilta. Uimahallissa on kyllä kahdet pesutilat.

Anonyymi kirjoitti...

Löytyyhän tuosta blogin uutisesta sentään jotain positiivista: italialaiset miehet saavat rannoilla vilkuilla vapaammin muita naisia, kun siellä ei enää ole näitä femakkoja joiden katsominen on kiellettyä.

Anonyymi kirjoitti...

Kai teillä on vastavuoroisesti miesten ilta? Jollei ole niin tasa-arvovaltuutetulle tai jollekin vastaavalle turhakkeelle noottia.

Anonyymi kirjoitti...

Minusta tuntuu, että tasa-arvoturhake kertoisi, ettei toiminnassa ole mitään epätasa-arvoista. Asialla lienee jotain tekemistä valittajan sukupuolen kanssa, koska muut perustelut ovat yleensä jossain naurettavan ja älyä halveksivan välimaastossa.

Anonyymi kirjoitti...

ainakin hervannassa se naisten uimahallivuoro oli muslimimaahanmuuttajien takia perustettu. menin kerran sillä vuorolla ja näky oli todella ilahduttava: halli oli pullollaan hyvin peittävissä uima-asuissa pulikoivia maahanmuuttajatyttöjä, jotka ilmeisesti eivät olisi muutoin saaneet tulla uimahalliin ollenkaan.