lauantaina, kesäkuuta 16, 2007

Linkkejä

Nainen hyötyy armeijasta miestä enemmän.

Sinkkuelämää.

Isä neuvolassa.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Asevelvollisuusjutussa jätettiin tekemättä ilmiselvä johtopäätös. Tutkimus oli tehty sukupuolisten erojen näkökulmasta. Oikea otsikko jutulle olisi ollut "Armeijaan vapaaehtoisesti menevät hyötyvät siitä enemmän kuin väkisin värvätyt".

Anonyymi kirjoitti...

Tuon neuvolajutun kommenteissa "Maija" kirjoittaa:

"En voi kasittaa. PURKKIRUOKAA??
Mista lahtien on turvallisempaa antaa lapselle (tai ylipaataan millekaan elolliselle olennolle) teollisesti tuotettua ruokaa luontaisesti tuotetun ruoan sijaan? Mennaampa vain kehitysmaihin ja katsotaan mita ruokaa lapsille siella annetaan, ja kappas, suurin osa niistakin elaa yhta monta onnellista vuotta kuin mekin vaikka kukaan ei ole ikina kuullutkaan purkkiruoasta.
Voi meita elintasomme vankeja…"


Heh, vanha kunnon vasemmistolainen "jalon villin" romantisointi on edelleen pinnalla.

Lord B. kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Lord B. kirjoitti...

Pornopallo raivostuttaa Ruotsissa.

Anonyymi kirjoitti...

Vanhat sukupuoliroolimallit jyräävät heterosuhteissa eli moni nainen yrittää edelleen etsiä itselleen vähintään yhtä koulutetun miehen. Vastaavasti monen miehen on edelleen vaikea sopeutua ajatukseen itseään paremmin koulutetusta saati tienaavasta vaimosta.

Mistäköhän tuokin johtuu? Onko miehillä yleensäkin niin huono itsetunto naisten suhteen, että heillä pitää olla parempi koulutus ja palkka, jotta ei aiheutuisi (turhaa) kränää? Voi onko kyse jostain muusta kuin itsetunnosta?

sdasfafasd kirjoitti...

Kun mies juo hänellä on huono itsetunto, jos mies ei juo hänellä on huono itsetunto, jos mies shoppailee hänellä on huono itsetunto, jos mies ei shoppaile hänellä on huono itsetunto. Jos mies suostuu käyttämään hametta hänellä on huono itsetunto ja mies ei käytä hametta hänellä on huono itsetunto. Jos mies pettää hänellä on huono itsetunto, jos mies ei saa pantua ketään hänellä on huono itsetunto, jos hän saa pantua kaikkia hänellä on huono itsetunto.

Syy on se että miehen lompakko on tekijä parisuhdemarkkinoilla. Niin yksinkertaista se on. Jos lompakko ei riitä, niin se tuo vähän samanlaista haastetta kuin olisi naista lyhyempi. Kyllä se voi silti onnistua en kiellä, kunhan vain tosiaan valitsee sen tasoisensa sekin auttaa.

Allekirjoitan kyllä että miehen on hankalampaa olla se vähemmän tienaava, mutta minkäs teet en odottaisi että tähän tasa-arvon epäkohtaan puututaan millään kiihkolla, sen annetaan vain lipua ohi.

Anonyymi kirjoitti...

Ilmeisesti termi "huono itsetunto" ei tarkoita yhtään mitään. Se on vain sellainen abstrakti ominaisuus joka on niillä miehillä joista nainen ei tällä kertaa syystä tai toisesta pidä.