keskiviikkona, toukokuuta 09, 2007

Tähän feministinen kasvatus johtaa

Markus Drake oli Voimala-ohjelmassa äitinsä Sunnivan kanssa, joka on aktiivifeministi. Kun Markus meni kouluun, niin hän ei omien sanojensa mukaan ymmärtänyt flirttailusta mitään eikä ymmärtänyt, miten tavallinen maailma toimii. Sitä, että miesten ja naisten tulisi käyttäytyä erilailla.

Markus Drake, aikamme sankari.

Markus Drake haluaa pelastaa joukkoliikenteen. Ajamalla pummilla.

Ihmettelen edelleen, miten vihreä puolue kykenee saamaan juuri yhtään ääntä Suomen vaaleissa.

7 kommenttia:

Fafjafafa kirjoitti...

Koska Vihreillä alkaa olla, ihan kuten oikeilla puolueilla, toimiva myynti- ja markkinointikoneisto joka työntää Draken kaltaiset hörhöt syrjään ja antaa Tarja Cronbergin kaltaisten pseudoterävien yhteiskuntakriitikoiden vetää julkisuuskuvaa? Draket ovat vihreistä julkisuuteen näkyvässä kuvassa poikkeus.

Anonyymi kirjoitti...

Draken suurin synti monien silmissä on varmaankin se, että hän ei näytä kärsivän tarpeeksi (juuri lainkaan) tulojen tai rahan puutteestaan. Vittu mikä luuseri, tyypillä ei ole rahaa ja se ei edes häpeä sitä, siis niinku ei vittu.

Hörhö hän on toki, mutta hyvin harmiton tässä satojentuhansien työttömien maassa. Lisäksi joukkoliikenteen tulee AINA maksaa hieman, vaikka sitä voikin yhteiskunnan rahoilla tukea, koska muuten autot ja junat ovat täynnä häiriköitä.

Anonyymi kirjoitti...

Alkaa oikestaan olemaan aivan sama, kuka vihreitä julkisuudessa edustaa, kunhan esim. Cronberg ja Brax & co. lopettavat sen järjettömän silmien räpyttelyn kun heitä haastatellaan. Politiikka ei ole flirttiä.

Melkein hävettää vihreiden mediakonsultin puolesta. Tai sitten tarkoitus on juurikin käyttää naisellisia avuja hyväksi sanoman voimistamiseksi. Sekin tosin on jokseenkin noloa.

Pekka Eskimo kirjoitti...

silmien räpyttelyn arvostelussa olisin varovainen, koska siinä voi olla oma neurologiansa taustalla. On epähienoa arvostella tic-oireilua, vaikka olisikin eri mieltä.

Anonyymi kirjoitti...

Jos joukkoliikenne olisi 100% verovarojen varassa, niin kaikki, mukaanlukien yksityisautoilijat, joutuisivat maksamaan siitä saman verran. Verojen ja välittömän maksun yhdistäminen on "oikeudenmukaisempi" tapa rahoittaa julkista liikennettä.

Voidaan jopa ajatellea, että julkisesta palvelusta maksettu välitön maksu on "välitöntä veroa". Jostain syystä Draken kaltaisilla huuhaahemmoilla ei tunnu olevan alkeellisintakaan isomorfiantajua, kunhan ladotaan muodikkaita mielipiteitä kun kerran ollaan päätetty olla niin radikaaleja että.

Tai sitten Drake todellakin haluaa julkisen liikenteen rahoituksen olevan tasaverolla epäoikeudenmukaisesti suoritettua. Se jos mikä olisi hänelle voitollinen tilanne: mikäs siinä rikkaiden maksaessa.

Anonyymi kirjoitti...

"silmien räpyttelyn arvostelussa olisin varovainen, koska siinä voi olla oma neurologiansa taustalla. On epähienoa arvostella tic-oireilua, vaikka olisikin eri mieltä."

Voihan se tietysti näinkin olla, onko se? Tarkemmin kun seuraa, niin toimittajan kysyessä ei silmät juurikaan räpsy, vaan vasta vastauksen aikana.

Anonyymi kirjoitti...

rumia akkoja.. ei toimi lirkuttelut.. TYHMYYS ON SYYNÄ VIHREIDEN ÄÄNESTÄMISEEN!