lauantaina, toukokuuta 19, 2007

Naistutkimus

Naistutkimus ja tieteen tuntomerkit.

Men are 'too frightened to give women the compliments they need.

Panu: Virtsakot hirnuvat raitilla.

Fifty failures for each success.

13 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

aiheeseen liittymättä
http://www.cbn.com/CBNnews/159841.aspx

Anonyymi kirjoitti...

Vapautuksen sosiologiaa:
http://www.theregister.co.uk/2007/04/20/geek_service/

Anonyymi kirjoitti...

En oo kattonu noita linkkejä enkä tarkistanu huolella, löytyisikö täältä linkki tuohon kohuttuun Cadillac-mainokseen, joka mitä ilmeisimmin psykologisesti koettaa 'neuteroida' miehen ja jossa mies alistetaan varsin onnettomaan asemaan.

Kuitenkin, tällä sivulla puidaan sitä ja muutakin mielenkiintoista valtarakenteista, niiden syistä, liittyen nimenomaan feminismiin ja miesten alistamiseen.

http://www.savethemales.ca/

Toivottavasti tällaisten hivenen aihetta sivuavien linkkien postaaminen on sallittua.

- Vortac

Anonyymi kirjoitti...

Vortac:

Tuolla:
http://www.cadillac.com/cadillacjsp/footer/downloads.jsp
Alempana on lista eri mainoksista. Klikkaa sieltä mainosta joka nimetty "khakis".

Todella hyvä sivusto tuo savethemales.ca muuten.

Anonyymi kirjoitti...

Yksi mainos lisää, jossa miehen kurjuutta käytetään hyväksi ja hengellä leikitellään.

http://www.youtube.com/watch?v=Dno_JDqKlXE

Seuraavaksi veitsimainos, jossa nainen viiltelee ranteensa. It really cuts.

Anonyymi kirjoitti...

savethemales.ca on uskomattoman vainoharhainen, ja ihmettelen muuten miksi anti-feminismiin täytyy niin usein sotkea homofobiaa. Tuon saitin kommenteissa vielä kaiken lisäksi höpistään Illuminatista ja liskorodusta . Voi hyvä jumala...

Panu kirjoitti...

savethemales.ca on uskomattoman vainoharhainen, ja ihmettelen muuten miksi anti-feminismiin täytyy niin usein sotkea homofobiaa...

...tai rasismia, anteeksi "maahanmuuttajakriittisyyttä", tai hurrivihaa, tai ylipäätään mitään äärioikeistolaisen paskasakin hölmöilyjä. Tällainen saasta tahraa Jumalan puhtaan valkean timattisen totuuden, jota antifeminismi on.

Anonyymi kirjoitti...

Maahanmuutto -tai Islamkriittisyys ei nyt ole aivan sama asia kuin irrationaalinen homofobia jolle ei koskaan löydy mitään perusteita paitsi "no kun se on luonnotonta."

Anonyymi kirjoitti...

En pidä itseäni homofobisena, ja omaankin korvaani kalskahtivat jotkin jutut tuolta SaveTheMales-sivustolta, mutta ei heidän "antihomo-missionsa" niin vaikea ole käsittää. Nimittäin kun kauneusihanteet ja trendit tuovat esille aina vain androgyynimpää miesmallia, johon harvalla meistä on mahdollisuutta pyrkiä tietoisesti, alkaa tilanne tietenkin ahdistaa. "Kohta minusta ei tavallisena miehenä ole mihinkään!", miehet ajattelevat, ja siksi protestoivat "homontamista" vastaan. Vaikkeivät homoja mitenkään oikeasti kavahtaisikaan.

Anonyymi kirjoitti...

Täytyy sanoa, että myös minua hieman nuo savethemales.ca sivun kirjoitusten otsakkeet jo itsessään hieman epäilyttävät.

""Kohta minusta ei tavallisena miehenä ole mihinkään!", miehet ajattelevat, ja siksi protestoivat "homontamista" vastaan. Vaikkeivät homoja mitenkään oikeasti kavahtaisikaan."

Tuo ajattelu pitää omalta kohdaltani paikkansa, vaikken kavahda homoja tai muita seksuaalivähemmistöjä tai vastusta heitä tai protestoi heitä vastaan. Nimittäin, onko koskaan edes ollut sellaista "heterouttamista" kuin nyt on "homontamista" (mies tai nainen) mediassa yleensä? Joku tietysti sanoo, että kaikki edeltävät ohjelmat, tottakai. Minä kysyn, oikeastiko, tarkoituksella, tietoisesti ja harkiten sekä käsikirjoittaen? Tässä voi jo heti kättelyssä kyseenalaistaa esim. "Queer eye" -sisustusohjelman ja sen ilmiselvän asetelman "homot sisustavat heteromiehiä ja antavat heille vinkkejä naisten suhteen" tai sitten ei ja pitää sitä varoittavana esimerkkinä.

Mielenkiintoinen on myös tuo "tavallinen mies", jota käytettiin. Millainen se on? Tähän kysymykseen toivoisi etenkin naisten vastaavan, he kun usein kyselevät sen "tavallisen miehen" perään.

Anonyymi kirjoitti...

"Mielenkiintoinen on myös tuo "tavallinen mies", jota käytettiin. Millainen se on?"

Vähemmän jännittyneenä voi odotella kahtalaisia vastauksia, vahvasti sukupuolittuen... Sama homma siinä kuinka naisille pitää olla "yli 180 senttinen tavallinen mies", vaikka tavallinen mies ei ole yli 180 senttinen.

Anonyymi kirjoitti...

Tammisalon ja Niemelän blogi on kyllä jotain. Suosittelisin heille ja kaikille heidän maailmankuvaansa yhtyville kirjaa nimeltä "Johdatus laadulliseen tutkimukseen" (Gummerus 1998).

Anonyymi kirjoitti...

Joo, sorry vain - huomasin itsekin enemmän tutkailtuani mitä kaikkea höpöilyä siellä tuli vastaan noista liskoista sun muusta.

Mutta siinä, että CIA ja ylipäätään valtaapitävä eliitti olisi nimenomaan harkiten ja tarkoituksella synnyttänyt feminismin ei mielestäni ole välttämättä täysin humpuukia - se sopisi aika hyvin yksiin todellisuuden kanssa. Feminismi näyttäisi aika hyvin palvelevan suurkorporaatioiden ja eliitin etuja.

- Vortac

p.s. Aikomukseni on tästedes tutkailla ensin ja postata linkki vasta sitten kun olen tarkemmin selannut läpi mitä kaikkea moskaa sieltä mahtaa löytyä. Mutta sukeutuipahan ainakin hivenen keskustelua, ja kommunikaatiohan on aina hyvästä. (ennenkuin tämä käsitetään väärin, todettakoon, että feministinen jankutus ei ole kommunikaatiota nähnytkään)