torstaina, toukokuuta 17, 2007

Miehet tasa-arvopolitiikkaan

Ministeri Wallin: Miehet olisi saatava kiinnostumaan tasa-arvopolitiikasta

Ulkomaillakin jo tiedetään...

Tulevaisuus

Vaikuttaja

5 kommenttia:

Pekka Eskimo kirjoitti...

"Kyse ei ole vastakkainasettelusta eikä kilpailusta miesten ja naisten välillä. Päinvastoin, miesten ja poikien osallistuminen sukupuolten välisen tasa-arvon toteutumiseen, on sopusoinnussa naisten ja tyttöjen aseman edistämisen kanssa."

molemmat sukupuolet huomioon ottava tasa-arvopolitiikka tarkoittaa sitä, että miehet ja naiset yhteistuumin keskittyvät naisten ja tyttöjen aseman edistämiseen.

Henry Laasanen kirjoitti...

Senhän tuo lausuma pitää sisällään, vaikka se onkin muotoiltu hyvin ympäripyöreäksi. Tosiasiassa tasa-arvo on monilta osiltaan nollasummaista. Jos esim. miesten osuutta vaarallisten töiden tekemisessä vähennetään, naisten osuus vastaavasti lisääntyy jne. Tyypillistä poliitikon mambojamboa, jossa ei sanota paljon mitään, mikä jättää käytännössä vallan feministiryhmille.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=XFPXHskY3DY

Anonyymi kirjoitti...

http://www.youtube.com/watch?v=JLJ0vXXWEYo&mode=related&search=

Katsomisen arvoinen tuokin.

Anonyymi kirjoitti...

Tässä hyvin harvinaista materiaalia väkivaltaisista naisista ja siitä miten MIES pidätetään jos kolme naista hakkaa sen, koska mies nyt sattui 'smartmouthing' ja koetti vältellä sitten niitä matameja.

Video (jota en tosin vielä ole katsonut kokonaan) järkytti mua, vaikka tiedänkin jo liikaakin siitä miten epätasapainossa naisten eduksi ja miesten häviöksi asiat tässä maailmassa ovat.

Katselin nuo pari edellämainittua, je nekin olivat ihan mielenkiintoisia ja hyviä pätkiä. Tämä on tosin mielestäni hivenen raaempaa realismia siitä miten a) Naisetkin ovat vähintään yhtä väkivaltaisia kuin miehet ja b) Mutta naiset pääsevät kuin koira veräjästä, joten todennäköisesti he ovat väkivaltaisempiakin (koska eivät koskaan saa mitään sanktiota riehumisestaan).

http://www.youtube.com/watch?v=JLJ0vXXWEYo&mode=related&search=

- Vortac