maanantaina, huhtikuuta 16, 2007

Työt menevät tasan

Surprise—men do just as much work as women do.
First, many knowledgeable people believe that women work more. In a survey by the authors of this study, 54 percent of economists and 62 percent of economics students thought that women work more than men, as did more than 70 percent of sociologists. And while the gender equal-work phenomenon has been noted before, "it has been swamped by claims in widely circulated sociological studies … that women's total work significantly exceeds men's," as the authors put it.
In search of the good wife.

Men dominate Waterstone's favourite 100.

Men need to step up for abused women.
Tony Porter says ending male violence against women starts with men who commit the act, but must also include men who have never raised a hand against a woman. "It's great to hold men accountable," he said, "but that in itself is not preventing the violence. To prevent the violence, all the rest of us have to get involved and say, 'We've had enough.' As complicated as it is, it could be that simple."

Porter lays the blame on a society rife with sexism, one that teaches men the wrong values when they're young. Boys learn early on to devalue women as sexual objects and property, he said.

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Porter lays the blame on a society rife with sexism, one that teaches men the wrong values when they're young. Boys learn early on to devalue women as sexual objects and property, he said.

Asiahan on täsmälleen päinvastoin. Nuoret miehethän oppivat jo varhain, että naiset ovat erittäin arvokkaita seksiobjekteja.

Anonyymi kirjoitti...

To prevent the violence, all the rest of us have to get involved and say, 'We've had enough.' As complicated as it is, it could be that simple."

Tämän jälkeen voitaisiin lopettaa ryöstely. Kaikki ei-varkaat vain toteavat, että nyt riittää, jolloin varkaus loppuu.

Anonyymi kirjoitti...

Yhteiskunta ja sosiologit voisivat samantien lopettaa miesten pitämisen pelkästään väkivalta- ja suoritusobjekteina.

Eipä ole tullut omisteltua naisesineitä tai harrastettua väkivaltaa ihan vain huvin vuoksi. Pitänee näköjään käydä tarkastamassa sekä housujen sisältö että kromosomien koostumus.

Anonyymi kirjoitti...

Feministit ja muut liberaalit kuvittelevat aina että ongelmat ratkeavat noinkin helposti. Sanotaan vain "ei väkivaltaa" ja homma on sillä selvä.

Anonyymi kirjoitti...

in search of the good wife: "Studies have indicated that when men aren’t touched affectionately they become more aggressive, and increasingly don’t want any contact that isn’t sex."
eli atm:t ovatkin aggressiivisempia kuin paljon naisen kosketusta saavat ytm:t? mielenkiintoista.. ainakin tuo loppupuoli näyttää pitävän täysin paikkansa mitän tulee tämän palstan misogyyneihin seksistisiin nillittäjiin.

Anonyymi kirjoitti...

Muuan suomalaisen tutkimuksen mukaan naiset tekevät aloitteen 50% kotiväkivaltatapauksissa. Kun miehillä yleensä on enemmän tuota voimaa, niin naisille jaetaan alkuinnnostuksesta huolimatta enimmäkseen hopeaa, eli turpaan tulee. Niinpä on sitten hyvä syyttää miehiä väkivaltaisuudesta ja peräänkuuluttaa heidän vastuutaan. Noin äkkiseltään voisi kuitenkin ehdottaa naisille, etteivät aloittaisi väkivallan käyttöä, niin heihin kohdistuva kotiväkivaltakin vähenisi kertaheitolla. Niin yksinkertaista se on.

Mitä sitten tulee kaiken maailman lakeihin, joita naisten suojaksi artikkelin mukaan on kyhäilty; Jos ne kerran eivät väkivallan määrään vaikuta, niin silloinhan niissä on jotain vikaa - esimerkiksi ne haukkuvat väärää puuta. Tyypillistä feminismiä siis...

W.

Anonyymi kirjoitti...

Misogyyni, naisten vihaaja: mies, joka vihaa naisia yhtä paljon kuin naiset toisiaan. (H.L. Mencken)

Miehiä vihaavat seksistiset nillittäjät työskentelevät naistutkimuksen laitoksella, tasa-arvolautakunnissa, ministeriöissä ym. paikoissa ja keräävät siitä palkkaa.

Luotatko sinä enemmän ammattilaisiin, jotka nillittävät vain koska saavat nillittämisestä elantonsa, vai onko parempi kuitenkin luottaa niihin, jotka nillittävät pelkästään asiaperusteilla?

Elämä on valintoja täynnä.

Anonyymi kirjoitti...

anonyymi: "Luotatko sinä enemmän ammattilaisiin, jotka nillittävät vain koska saavat nillittämisestä elantonsa, vai onko parempi kuitenkin luottaa niihin, jotka nillittävät pelkästään asiaperusteilla?"

totta kai aito intohimo nillittämiseen on puhtaampi perustelu kuin jos mukaan on sotkettu taludellisia intressejä (feminismi näinä päivinä toimii erinomaisesti vipuna politiikkaan ja moniin virkoihin). tuleeko misogyynien nillitys sitten suoraan sydämestä onkin jo toinen juttu. seksittömyyden aiheuttama katkeruus on mielestäni yhtä kaukana asiaperusteista kuin vallattomuuden ja varattomuuden aiheuttama katkeruus naisilla. en muutenkaan ole mielestäni valintatilanteessa, jossa minun täytyy valita joko misogyynit tai feministit: jos jotain täytyy valita niin se on kyllä prosciutto-mozarella-ruccola-pitsa.

Anonyymi kirjoitti...

Erinomainen valinta.

Täytyy tosin muistaa, ettei seksi tai sen saaminen ole kaikille se nillittämisen syvin peruste. Pillu on yliarvostettu luonnonvara. Otan mieluummin sen pitsan, kiitos.