maanantaina, helmikuuta 12, 2007

Syöjättären synty

The Hot Babe Scale:
On the Hot Babe scale, 6’s and 7’s get THE MOST ATTENTION out of all the women, even though the 5’s are more numerically plentiful (assuming a roughly normal distribution curve). 6’s and 7’s are hot, to be sure — but not TOO hot that they are considered “unapproachable”. In other words, most guys on the social value scale between 4 and 10 feel confident that they can “get” a 6 or a 7. So, 6’s and 7’s are the ones that get approached and hit on more than any other number on the scale.

This is why so many 6’s and 7’s (particularly 7’s) have a bitchy, holier-than-thou attitude even towards guys who are, socially speaking, higher value than them. This is probably one of the most important concepts of the HB scale to understand.
Tilaisuusko tekee naisesta "vaativan", "välinpitämättömän" ja "itsekeskeisen" "syöjättären", aidon merkityksellisille ystävyyden sekä Rakkauden tunteille elämässä?
Mitä siis tapahtuu siinä vaiheessa ihan tavalliselle suomalaiselle naiselle, kun hän äkkiä huomaakin olevansa jostain syystä tilanteessa, jossa hänelle valkenee, että hän voi vaihtaa miestä vaikka joka päivä ja aina uusi mies on "jonossa" odottamassa?
Niin naisille kuin miehillekin tapahtuu sama asia silloin, kun he huomaavat, että heihin kohdistuu suuri parinvalintakysyntä: he alkavat käyttäytyä itsekkäämmin ja toteuttaa vain omia mielihalujaan. Miksi? Siksi että heillä on siihen mahdollisuus. Parinvalintakysynnän kohteena oleminen antaa valtaa keskittyä vain omiin mielihaluihin ja kohdella muita kuin karjaa. Jos yksi partneri alkaa kyllästyttää tai tekee mitään väärää, kysytty henkilö voi vain vaihtaa toiseen vastaavaan. Samalla tavalla työnantaja voi edullisessa markkinatilanteessa sanoa "It's my way or high way". Prosentuaalisesti naisiin kohdistuva kysyntä on suurempi ja siten useammilla - kuutosen ja seiskan naisillakin - on mahdollisuus käyttää hyväkseen kysynnän antamaa valtaa ja käyttäytyä narttumaisesti, mitä nykyinen vahvan naiseuden ideologia lisäksi tukee.

7 kommenttia:

Mikko Moilanen kirjoitti...

Hämmästyttävää, suomalaisen naisen kertoma mielipide.

Miten on mahdollista, että Suomessa joku nainen todella uskaltaa sanoa, että miten asiat ovat reaalitodellisuudessa?

Mikko Moilanen kirjoitti...

LOL, Henryn linkkaamasta sivustosta iskurepliikki.

/*

#81: “You have a *beep* on your nose” (what? reach over and lightly poke her nose) “BEEP!”

*/

Kandee testaa, mut tissiin. On toiminut.

Mikko Moilanen kirjoitti...

ROFL, ja voin muuten kertoa, et sillä voi saada naisen todella kuumaksi sekunnissa.

Mikko Moilanen kirjoitti...

Mua kerran jopa pyydettiin tekemään niin uudestaan. Arvatkaa teinkö? No tietysti, lol. Eikä tullu edes lämää.

Anonyymi kirjoitti...

Henryltä:

"Niin naisille kuin miehillekin tapahtuu sama asia silloin, kun he huomaavat, että heihin kohdistuu suuri parinvalintakysyntä: he alkavat käyttäytyä itsekkäämmin ja toteuttaa vain omia mielihalujaan. Miksi? Siksi että heillä on siihen mahdollisuus."

Olisinpa minäkin teininä suostunut ymmärtämään tämän!

Nyt vanhempana ei ole syytä valittaa! Mutta naisten kohtalo surettaa: tuntuu pahalta kuinka he eivät suostu uskovan tilanteen kääntyneen. No enhän minäkään teininä mitään suostunut uskomaan.

Silti aika kulkee vain yhteen suuntaan.

Ég

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa asteikossa on se huvittavaa että en pidä ketään heistä mitenkään poikkeuksellisen viehättävinä. Tuo kymppikin on niin geneerisen tylsä että ei mitään rajaa.

Tyttö johon olen ollut ihastunut ylä-asteelta saakka on kauneimpia joita olen koskaan nähnyt, mutta hän ei muistuta tuon asteikon tylsiä nukkeja.

Paskasti tehty lista.

Anonyymi kirjoitti...

Hey! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to look
it over. I'm definitely loving the information. I'm book-marking and will be tweeting this to my followers!
Exceptional blog and outstanding design and style.


Here is my webpage :: cellulite treatment