sunnuntaina, tammikuuta 21, 2007

Linkkejä

I seduced my future husband to hide my love child. But I have no regrets.

New York Times Gets Another Story Very Wrong - This Time it’s about Marriage.

Women embrace long-hours culture as men bow out.

Educated women 'more likely to binge-drink'.

4 kommenttia:

Mikko Moilanen kirjoitti...

Ensimmäinen tarina oli mainio esimerkki siitä, että miten naiset käyttää toisia miehiä seksuaalisesti ja taloudellisesti hyväkseen ja toisia ainoastaan taloudellisesti ja sosiaalisesti hyväkseen.

Mainittua naista voinee kuvata parhaiten sanalla huora. Kunniallinen prostituoitu hän ei ole.

Mikko Moilanen kirjoitti...

Even then, I didn't really want it to end. Our passion was as strong as ever and he'd kept his word about helping to support Amy, presenting me with a generous wedge of money whenever we met.

-- 39 vuotta vanha nainen.

Tulipa muuten mieleen, että kuinka moni miespuolinen ikätoverinsa olisi ollut kiinnostunut hänestä, mutta jotka oli ehkä näkymättömiä henelle. Eihän heillä varmaankaan ollut autoa ja asuntoa, luksusta vaikka muille jakaa.

A beautiful house, joint financial commitments and shared assets bound my lover to his marriage.

Mutta ei rakkaus? Ei lupaus yhteiselosta? Tämä nainen ei ehkä ota huomioon sitä, että miesten aivot toimivat eri tavalla kuin naisten aivot. Miehet on uhrautuvia ja ritarillisia luonnostaan.

Harmi ettei hän kertonut, että osuiko avioero 'sattumalta' ajankohtaan, jolloin hän oli valmistunut tiedotusopin laitokselta ja saanut ensimmäisen hyväpalkkaisen vakituisen työn.

Anonyymi kirjoitti...

McCartney maksoi avioliitostaan 1500 euroa tunnilta.

http://www.iltasanomat.fi/viihde/uutinen.asp?id=1304685&ref=rss

Anonyymi kirjoitti...

"McCartney maksoi avioliitostaan 1500 euroa tunnilta."

Plus kaksi kiinteistöä yht. 10 milj. puntaa ja oliko vielä joku kämppä mistä mies maksaa 3000 punnan vuokraa oliko se nyt kuukaudessa vai viikossa.

Tässä toinen joka on elämäntyönään putsannut idioottimiehiä avioerojen avulla. http://eternalbachelor.blogspot.com/2007/01/zsa-zsa-winks.html

Yhden erittäin hyvä neuvon hän miehille on antanut, ehkä tahattomasti: "A man in love is incomplete until he is married. Then he is finished."

Älkää menkö naimisiin.