maanantaina, joulukuuta 04, 2006

Susan Kuronen paljastaa

Iltalehti:
Susan Kuroselle on jäänyt seurustelusta Matti Vanhasen kanssa mielikuva, että pääministeri oli heidän seurustelussaan kiinnostunut vain seksistä.
No, Suomen seksikkäimmälle miehelle löytyy varmaan tasokkaampaakin seuraa, joten ei ihme.
Helsingin Sanomissa Kuronen korostaa, että hänen mielestään pääministerinkin on mahdollista seurustella ja elää täysin normaalia elämää. Siihen kuuluu Kurosen mukaan myös se, että yksityiselämästä puhutaan avoimemmin.
Woman Hazardous

Ruotsi: Äidin työttömyys kohentaa lasten koulutodistuksia:
Jos perheen äiti jää työttömäksi, paranevat lasten koulutodistukset. Jos taas isä jää työttömäksi, niin lasten todistukset huononevat.
Millä tuon ilmiön selitätte?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

"Ehkä äidin myönteinen vaikutus johtuu siitä, että naiset selviävät työttömyydestä paremmin kuin miehet, tutkimuksen tekijä Anna Öster pohti."

Ehkäpä Ruotsissa paneudutaan tähän epäkohtaan, ja aletaan tukea työttömiä miehiä enemmän, tasa-arvon nimissä. Odotamme mielenkiinnolla.. ;Þ

Anonyymi kirjoitti...

Jos perheen äiti jäi työttömäksi, jäikö perheelle vielä työssäkäyvä isä?

Jos perheen isä jäi työttömäksi, menettikö perhe sen ainoan tulonlähteenä toimineen työpaikan edellistä vaihtoehtoa useammin?

Jos perheessä on jo kotiäiti, auttaako lasten tilannetta se, että isästäkin tulee työtön koti-isä?

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin alan hiljalleen uskoa että Matti Vanhanen on ihan todellinen mies kun ei ole kiinnostunut kuin seksistä.

No leikki sikseen - tässä on ainakin mun osalta sellainen synkkä juttu että kun ajattelen että suhde on pelkkää seksiä ja suhde on henkisesti täysin pintapuolinen kaikki menee ihan ok.

Mutta sitten kun olen itse tosissani niin ongelmat alkaa.

Nimimerkki ei-enää-mikään-nuori-mies-mutta-ei-kypsäkään

Anonyymi kirjoitti...

Muistan jostain lukeneeni, että Susan Kuronen kirjoitteli päiväkirjaansa myös jotain siihen suuntaan, että: "Matti auttaa mua rahallisesti pitopalvelun perustamisessa"

Kun tähän yhdistetään Susanin kaamea havainto siitä, että Mattia kiinnosti ensisijaisesti vain seksi, niin eikös tässä nyt täyty aivan selkeästi rikoksen tunnusmerkit? Ainakin feministien ensimmäisen seksin täysostokieltolakiehdotuksen mukaan asia olisi varsin kiistaton.

Seksin oston yrittäminenhän on tietääkseni samalla tavalla rangaistavaa kuin seksin ostaminenkin (=sakot tai max 6kk)? Ei siis ole relevanttia edes se, saiko Matti pildeä vai ei.

Ja koska Susan ilmoitti itsestään netissä, niin kyseinen deittipalsta syyllistyi feministien tämänhetkisenkin tulkinnan mukaan paritukseen. Susan on siis parituksen uhri, jolta Matti yritti ostaa seksiä.

Onneksi hallituksemme sääti jämerän lain, jotta loppuu tämä miesten heteronormatiivinen naisten alistaminen, joka jo määritelmällisesti on miesten väkivaltaa Susanin kaltaisia naisuhreja kohtaan.