keskiviikkona, joulukuuta 06, 2006

Hyvää itsenäisyyspäivää

Homofobia on seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluville ihmisille arkipäivää.

Lehdistötiedote - White Ribbon Campaign 2006.

Sosiaali- ja terveysministeri Tuula Haatainen: Suomalainen naistutkimus on tasa-arvopolitiikan kulmakivi.

5 kommenttia:

Pekka Eskimo kirjoitti...

Voi tuota tuula haataista.
Minkähänlaisia tuloksia on saatu, kun teknologiatutkimusta on arvioitu naistutkimuksen menetelmillä: onko paljastettu elektroniikan sukupuolibias ja oivallettu kuinka seksistinen on perusplugi, jossa "uros"-kappale työnnetään väkisin "naaras"-kappaleeseen, joka on aina altis miehisen teknologian symbolisille raiskauksille.

ja tuosta homofobiasta: minun homofobiani johtuu siitä, että olen piilevä kaappihomo ja pelkään homoseksuaalisuuden järkyttävän haurasta heteroseksuaalista identiteettiäni. eikö seta kunnioita kaappihomouttani ja oikeuttani ilmentää sitä homofobialla.

Anonyymi kirjoitti...

Haataisen kommenttia tai profeministimiehiä ei tarvitse selittää, mutta miksi sinua häiritsee se, että homot eivät tykkää homofobiasta? Tuskin väität, etteivät he oikeasti joudu ennakkoluuloja kohtaamaan?

Anonyymi kirjoitti...

"Suomalainen naistutkimus on tasa-arvopolitiikan kulmakivi"

Niinpä. Valitettavasti se ei ole enää uutinen.

"Naistutkimuksen asemaa on syytä edelleen vahvistaa myös tulevaisuudessa sekä omana monitieteisenä oppiaineena että eri ainelaitosten opetussisällöissä."

Tasa-arvon käsite siis hämärtynee tulevaisuudessa entisestään. Paskamaista on, että Haataisen ei edes tarvitse kilpailla samoista feministiäänistä Susanna Rahkosen kanssa. Haatainen kun on Helsingin vaalipiiristä ja Rahkonen Uudenmaan.

Anonyymi kirjoitti...

"Haataisen kommenttia tai profeministimiehiä ei tarvitse selittää..."

Pitikö tämän oikeasti mennä, että Haataisen kommenttia EI VOI selittää..?

Menneitä naistutkimuksen keskusteluja seuranneena näyttää siltä, että ko. "monitieteistä oppiainetta" ei voi kukaan ymmärtää menemättä alan peruskurssille. Samaa kyytiä pitäisi sitten vielä lukea läjä puppugeneraattorin läpikäyneitä kirjoja.

Siten Haataisella ei voi olla mitään jakoa sanoa naistutkimuksesta yhtään mitään. Ko. tädin käsitys tasa-arvostakin on niin järkeä vailla, ettei mitään rajaa.

Anonyymi kirjoitti...

Upeaa, että profeministimiehet sitoutuvat julkisesti olemaan hakkamatta enää naisiaan.