maanantaina, kesäkuuta 12, 2006

Seksinnälkäiset miehet

Nainen:
Nyt alkaa kyllä kärsivällisyys pettää... Kun näin sinkkunaisena koettaa tutustua miehiin ihan vakavammallakin ajatuksella, niin siitä ei kyllä tule - varsinkaan näin kun kesä tulee ja vaatteet vähenee - yhtään mitään. Kun päätän lähteä hiukan illalla ulos ja laitan jotain vetävämpää päälle, niin ilta menee usein niin, että miehiä kyllä useinkin pörrää ympärillä, mutta naamasta näkee erittäin selvästi, mikä on tuttavuuden tekemisen perimmäinen tarkoitus. Ja auta armias, jos satun laittamaan esim. lyhyen hameen päälle, saa tehdä tosissaan töitä, ettei sitä revitä pois jo baarissa. Arjen keskellä meno ei nyt ihan tuollaista ole, mutta liekö sitten huonoa tuuria vai mitä, että yleensä silloinkin jos johonkuhun tutustun, mies tunkee liian aikaisin liian lähelle. Eikä ole uutta sekään, että jutellessa tai esim. treffeillä miehen katse harhailee akselilla mun rinnat - jalkojen väli. Siksi kysynkin, että miten ihmeessä voi tutustua mielenkiintoisiin ja mukaviin sinkkumiehiin, kun mies haluaa lähes poikkeuksetta aloittaa tuttavuuden tekemisen fyysisestä kanssakäymisestä??? Kun mä haluisin taas tutustua eka siihen henkiseen puoleen. Pitääkö mun vaan pysyä tiukkana, läppästä poskelle ja antaa tulla suorat sanat vai mitä sellaisessa tilanteessa voi tehdä (sitoo mies kettingillä ovenpieleen, kun ei muuten tunnu pysyvän housuissaan, niinkö?)? En ole ainakaan kuullut eikä omakohtaista kokemustakaan ole siitä, että suhde kehittyisi pysyväksi rakkaudeksi, jos heti eka iltana naidaan taju kankaalle? Ärsytystä lisää sekin, kun useat miehet pitävät oikeutenaan kosketella, taputella tms., vaikkei välttämättä edes tunneta!! Ja jos laitan esim. jonkun lyhyen hameen ja topin päälle, niin miehet olettavat heti, että olen seksinhakumielessä liikkeellä! Ei mulla seksiä vastaan mitään ole, mutta en mä nyt sitä ihan jokaisen kanssa ja missä tilanteessa tahansa halua, joten pientä kunnioitusta toivois miehenkin puolelta.
Valistuksena naisille seuraavat pointit:
  • Miehillä tekee ensimmäisenä mieli seksiä. Se, että miehillä tekee ensimmäisenä mieli seksiä ei sulje pois sitä vaihtoehtoa, että myöhemmin tekisi mieli muutakin. Ei miehen naamasta voi nähdä tuttavuuden tekemisen perimmäistä tarkoitusta. Siitä voi vain nähdä, että juuri sillä hetkellä mies haluaa seksiä.
  • Pariutumismarkkinoilla on pakko elää markkinoiden ehdoilla. Valitettavasti ei ole olemassa sellaisia pariutumismarkkinoita, jossa voisit tutustua miehiin omilla ehdoillasi.
  • Jos haluat tutustua miehen henkiseen puoleen, niin harkitse nettideittailua tai sano miehelle heti suoraan, että etsit pitkäaikaista seuraa ja että haluat tutustua ensin mieheen persoonana ja sitten vasta edetä seksiin. Toki tuossa tavassa on se ongelma, että jos tarjolla on muita naisia, jotka suostuvat heti seksiin, jäät helposti kilpailussa kakkoseksi noille naisille.
  • Miehet katsovat rintoja ja jalkoväliä naisessa, sellaisia miehet ovat, opi hyväksymään se. Jossain toisessa universumissa on erilaisia miehiä. Jos et voi muuttaa maailmaa, muuta oma suhtautumisesi.
  • Seksisuhde voi kehittyä rakkaudeksi, mutta toisaalta voi olla niin, että mies haluaa vain seksiä, eikä soittoa jatkossa kuulu.

Ei kommentteja: