keskiviikkona, huhtikuuta 19, 2006

Tempperamenttiset vahvat naiset

Anada:
Eräs niskakarvani pystyyn nostava naisen ominaisuus on temperamenttisuus. Heti alan miettiä niiden saapikkaiden jalkaan vetämistä ja paikalta pakenemista. Ehkä suhtaudun samalla tavalla naisten temperamenttisuuteen kuin naiset suhtautuvat miehen tossumaisuuteen. Minulle temperamenttisuus tuo mieleen nollasta sataseen hetkessä raivostuvan naisen, jonka vierellä ei edes aivastaa uskalla. Sellainen, joka suuttuessaan heittää häälahjana saadut kristallit miehensä kalloon. Varmaan temperamenttisuuteen liittyy hyviäkin ominaisuuksia... mutta... eipä tule heti mieleen yhtäkään...

Samalla on käsiteltävä sellaista ilmiötä kuin voimakastahtoinen nainen. Kun tämä sanayhdistelmä lausutaan, mieleeni tulee ensimmäiseksi mieleen nainen, joka lyttää miehen matalaksi. Sellainen nainen, joka on tottunut pitämään valtaa, mutta haluaa silti miehen yrittävän tietynlaista valtaannousua. Tämä siksi, ettei nainen kykene kunnioittamaan miestä, joka suostuu hänen jokaiseen oikkuun.

Naisten kommentteja:
  • Kuulostat sille, että haluat rinnallesi hiljaisen hissukan, joka ei ikinä sano vastaan ja toimii parhaaksi katsomallasi tavalla... Huutaminenkin on aina joskus harvoin terapeuttista, kokeile vaikka. Ei jokaista kinaa ja riitaa tarvitse analysoida ja pohtia loppuun asti. Joskus on oikeus menettää hermonsa puolin ja toisin ja huutaaaaaaa!!!!
  • Anada, ei kai sinun sisälläsi asu pieni sovinisti? Epäilen Eugenian olevan oikeassa, haluat hiljaisen hissukan. Sellaisen joka ei omaa mielipidettään sano ja kantaa sinulle tossut eteiseen tullessasi työstä. Ei kai?
  • Yhdyn Tuin kommenttiin. Oli kyllä aika sovinistinen bloggaus.
Täytyy kyllä sanoa, että olen Anadan kanssa täysin samaa mieltä: tempperamenttinen ja vahva eivät ole niitä adjektiiveja, jotka naisessa herättävät ihailuni. Miksi? Itse tykkää vaan elellä rauhassa ilman riitoja ja mitään ohjeistamista. Itse en ole ollenkaan tempperamenttinen tai vahva, jos sanalla viitataan vahvatahtoiseen, eli sellaiseen ihmiseen, joka pyrkii saamaan parisuhteessa tahtomiaan asioita lävitse.

En kyllä ymmärrä, mitä sovinistista on siinä, että haluaa välttää riitoja sekä suuttuvia ja vahvatahtoisia naisia, koska sellaiset naiset ovat rasittavia manipuloijia.

Ei kommentteja: