lauantaina, huhtikuuta 08, 2006

Susanna Rahkonen prostituoituna!

Kansanedustaja Susanna Rahkonen, varatuomari, eduskunnan lakivaliokunnan varapuheenjohtaja kirjoittaa paitsi HS:n sunnuntaisivuilla (2.4.2006), myös blogisivuillaan seuraavasti:

Susanna Rahkosen blogista:
Lakivaliokunnassa on painittu seksin oston ja hedelmöityslain kimpussa. On ihan outoa, että eduskunnan on tällä kaudella vallannut joku äijäkulttuurin viimeinen esiinmarssi. Hyvin tunkkaiset vihreät tuulet puhaltavat Arkadianmäen käytävillä ja ne ovat temmanneet monet naisetkin mukaansa. Eduskunnan avioero- ja rattijuopumuspuolue on ottanut johtoaseman lihaa syövien heteromiesten lipun kantajana.

Täällä kuvitellaan, että kansan syvät rivit haluavat laittaa naiset ojennukseen. Oikeutta ostaa seksiä pidetään tässä porukassa yhtenä miehisyyden kulmakivenä, ja sitä oikeutta ei saa riistää. Samat ukot pelkäävät, että jos naiset voivat tulla raskaaksi jossain klinikalla, miehiä ei enää tarvita. Tai ei tarvita ketä tahansa äijän retaleita. Naisille pitää kelvata ja sekös viikon samoissa kalsareissa kulkevaa kaljamahaa kauhistuttaa.

Lupaan suudella jokaista miestä, joka kannattaa julkisesti hallituksen esitystä seksin oston kieltäväksi laiksi ihmisoikeus- ja tasa-arvoperusteella.
Onko tässä saavutettu poliittisen absurdiuden huippu? Susanna Rahkonen yrittää saada seksin ostamisen kieltävää lakiesitystä lävitse myymällä itse seksiä!!!

Tietenkin Susannan lupaaman seksipalvelun arvo on luultavasti liian pieni, jotta sillä voitaisiin lakiesityksen läpimenoon vaikuttaa. Ilmainen vinkki: Susannan kannattaisi mieluummin luvata vaikkapa suihinotto jokaiselle lakia kannattavalle kansanedustajalle.

Ei kommentteja: