sunnuntaina, huhtikuuta 09, 2006

Susanna miestenvihaajana

Susanna: Seuraavassa miesinhokkiominaisuuksien kolme ärsyttävintä:
Vastuuta pakoileva mies, selittelevä mies, ruikuttava mies. Äänestä mielestäsi ärsyttävin ominaisuus näistä kolmesta sähköpostiini susanna.rahkonen@eduskunta.fi perjantaihin klo 12 mennessä. Minä äänestän ruikuttavaa miestä. Mikä surkimus!
Tässä blogissa ja miesaktivismissa yleensäkin ruikutetaan, koska se on demokraattisen yhteiskunnan tapa vaikuttaa, muuten asevelvollisuutta, vaarallisten ja likaisten töitten tekemistä, huoltajuuspäätöksiä ja lukemattomia muita asioita saada tasa-arvoistettua.

Voisikohan Panu tai joku verbaalisesti kyvykäs aktiivilukija lähettää Susannalle selväsanaista palautetta siitä, miesviha ja seksinostolain edistäminen seksiä myymällä eivät vaan yksinkertaisesti käy.

Susannan uusin:
Blogien syvin olemus ei ollut valjennut vielä sille aktiiville, joka lähestyi eduskunnan naisverkostoa ja kansanedustuslaitosta. Hänen tarkoituksenaan oli herättää eduskunnassa suurikin keskustelu epäilyttävästä ja kansanedustajalle sopimattomasta kielenkäytöstä, jota kuulemma edustan.

Tämä herrahenkilö oli nähnyt kovasti vaivaa poimiakseen mielestään kansanedustajalle sopimattomia sanoja ja sanontoja teksteistäni. Hän oli merkinnyt ne isoilla kirjaimilla. Joukossa oli mm. sanat: UKKO, ÄIJÄN RETALE, KALJAMAHA, ÄIJÄMEININKI jne.

Se hyvä puoli huolestuneen mieshenkilön puhdetyöstä oli, että hän oli joutunut kahlaamaan läpi tasaveroa, kansainvälistä verokilpailua, valtiosihteerijärjestelmää, pormestarimallia ja yritysten yhteiskuntavastuuta ynnä muita kuivan asiallisia aiheita käsittelevät kirjoitukseni. Sekä tietenkin tanssituntejani, lasteni juttuja ja muita tekemisiäni raportoivat tekstini.

Ja kuka väittikään, että vain naiset ovat huumorintajuttomia ja ahdasmielisiä olentoja!
Tämän huumorintajuton ja blogeja ymmärtämättömän herrahenkilön henkilöllisyys selviää täältä.

Poliittiseksi pakolaiseksi Ruotsiin:
Monien esimerkkien kautta olen sitä mieltä, että jos ei meno Suomessa muutu, anon poliittista turvapaikkaa Ruotsista. Tuntuu, että Ruotsissa kaikki on toisin. Siellä demarit ovat demareita. Naisten tasa-arvo on pitkällä ja kaikki haluavat olla feministejä.

Ruotsissa katsotaan, ettei ihmisten välistä tasa-arvoa edistä tilanne, jossa kuka tahansa mies voi luontevasti kysellä kadulla käveleviltä naisilta hintoja. Tai että kapakassa miesten on korrektia kysellä, paljonko seksi maksaa ja jos nainen kieltäytyy juttuseurasta, miehellä on oikeus loukkaantua, tarttua tiukasti käsivarresta ja uhata murskata naisen nenä. Tasa-arvoisena ei pidetä myöskään sitä, että kadulla ohi kävellessään mies voi kouraista naista haarojen välistä ja ehdotella kauppoja.
Toivottavasti Susanna tekee palveluksen itselleen ja Suomelle ja muuttaa pikaisesti Ruotsiin. Ruotsalaisia kohtaan en osaa tuntea empatiaa.

Ei kommentteja: