sunnuntaina, huhtikuuta 16, 2006

Noora menee naimisiin

Katsoinpa tänään ensimmäistä kertaa ohjelman Nooran naimisiin menosta. Treffikaverina oli puolikalju, hoikka, matematiikan tutkija. Nooran reaktio ensisekunneilla paljasti homman juonen. Noora ei oikeastaan katsonutkaan treffiparinsa suuntaan. Treffeillä Noora oli joka asiasta eri mieltä. Täytyy kyllä sanoa, että Noora on kyllä aika hirveä. Käytöstavat ihan metsästä reväistyt. Käy sääliksi tulevan sulhon puolesta.
Tota toi Noora vaikuttaa ihan perussuomalaiselta naiselta, joka koostuu 80 % henkisistä ongelmista.

Kyllä on tosi tympeä eukko se Noora. Ei varmasti tule löytämään miestä. Teki Nelonen ison virheen, kun otti tuollaisen hapannaaman ohjelmaan. Karkottaa vielä loputkin katsojat!

Noora on ihan väärä valinta ohjelmaan. Koppava tympee eukko. Sarja toimis, jos siinä ois joku kiva, positiivinen, persoonallinen eukko. Noora hapannaama koko ajan ja ihan flegu.

kammottava ilmestys tämä noora.Hitto mikä hapannaama. Aina sellainen perusnegatiivinen ilme päällä. Mistä tuollainen tapaus on ylipäätään löydetty? Kun puheen taso on niinku hihhih heh, kuule, mut niinku mä taidan palauttaa tän sormuksen niinku..hehheh.

"Noora menee naimisiin"-ohjelman Noora
on kyllä jotenkin todella töykeä! Ei naura eikä hymyile ikinä ja vastailee tylysti miesten kommentteihin! Vaikka ei synkkaa, ei silti tarvitse olla töykeä. Ihan sääliksi käy niitä miehiä, mukavia ovat olleet nimittäin kaikki..:(

tuo nauraa hörötteli hermostuneesti sen tutkijan kanssa jutellessaan. Ärsyttävää silti. Epäaitoa, kai sitten formaattiin kuuluu irvistely ja naamanvääntely kun sulhokandi ei miellytä.

Karmee muija Ihme jos kelpuuttaa yhtäkään raadin valitsemista miehistä ja menee naimisiin silloin kesäkuussa. Noora voisi tarkistaa vähän vaatimuksiaan, kun ei itsekään ihan 10 ole. Kyllä tänäänkin kun kukkakauppias astui ovesta oli Nooran ilme niin tylsistynyt, että pahaa teki. Olis voinut kohtellaisuudesta olla vähän innostuneemman näköinen.

Noora on negatiivinen narisija ja tyhjän nauraja.....miesten seurassa.

Noora ei itse ole millään lailla hauska eikä sosiaalinenkaan... kundit saa tehä sietämättömän määrän työtä hauskuuttaakseen tuota nirppanokkaa, joka ei innostu mistään.

Taitaa olla mimmillä k... noussut päähän, ku on ekaa kertaa elämässään päässy oikein valitsijan tehtävään

Ei kommentteja: