keskiviikkona, huhtikuuta 12, 2006

Miksi kelpaan vain seksikumppaniksi?

Kuinka oppisin tunnistamaan pelimiehet hyvistä tyypeistä?
Vedän säännöllisesti puoleeni pelimiehiä, jotka kylmästi pyrkivät vain saamaan sitä yhtä? Useimmat ovat lopulta tunnustaneet motiivinsa (koska olen niin ihana ihminen etteivät halua enää jatkaa ja satuttaa minua enempää? Hah. Tätä olen kuullut sekä sellaisilta, joiden kanssa asia on mennyt petileikkeihin saakka, että sellaisilta, jotka yrittivät pitkään ja hartaasti, mutta ehdin huomata heidän päämääränsä ennen kuin tein erehdystä. Toinen hyvä repliikki on: Eihän tästä ollut tarkoitus tullakaan mitään. Kun sinä olet tuollainen pelinainen niin kyllähän sinä sen tiesit.), ja homma on päättynyt siihen. Yksi käytti hyväkseen aikansa ja sitten vain katosi, lakkasi vastaamasta puheluihin jne. Vieläkin tuntuu pahalta.

Valitsen miehiä, jotka ovat menestyviä tai fyysisesti upeita tai muuten mielenkiintoisia. Jotkut ovat olleet rikkaita julkkiksia (kyllä vain?) ja toiset tavallisia miehiä. En siis mielestäni tietoisesti valikoi tietyntyyppisiä miehiä. Lopputulos on kuitenkin joka kerta ollut sama. Ymmärrättekö? 100 % ihmissuhteistani on mennyt pieleen!

Miksi siis kuitenkin päädyn aina kertakäyttötavaraksi? Miksi _aina_?
Joillakin vain näyttää käyvän paska säkä kerta toisensa jälkeen.

Selitysyrityksiä viestiketjusta:
  • Kuulostaa siltä että,olet vaan liian kaunis nainen noille tyypeille.jos oot niin...Enemmistö miehistä ei halua itselleen kaunista naista/vaimoa, nyt ihmettelet no miksei ne halua? No siksi, koska kaunis nainen on miesten mielestä 'vaarallinen" ei jokainen mies kestä sitä *kidutusta* elikkä mitä se 'kauniin naisen' kauneus tuo tullessaan miehen elämään,miehellä ei ole mielirauhaa jos ette ole yhdessä.
  • Sun taso ei vaan riitä näille, et käy kuin panoksi. Oman tasoisesi mies voi toimii toisin (se hoitaa muuten vastaavasti taas itseään alemmalla tasolla olevia naisia). Näin se ketju menee..
  • Älkää nyt hei viitsikö jatkaa tuota tasopaskaa enää!!! =D =D =D =D

Ei kommentteja: