lauantaina, tammikuuta 21, 2006

Ollako vai eikö olla

Ellit:
Tom: Olen jumiutunut täydelliseen päättämättömyyden tilaan tyttöystäväni suhteen. Hän on toisaalta äärettömän fiksu ,hyvää seuraa, luotettava, kaikin puolin hyvä vaimoehdokas ja varmasti parempi nainen kuin ansaitsisin. Kuitenkin minä typeryyksissäni kiinnitän suurimman huomioni siihen yhteen seikkaan joka minua ei miellytä eli että hän ei ole kovinkaan kaunis. En saa päätettyä ollakko vai eikö olla koska toisaalta ulkonäkö lemppaus perusteena tuntuu aika alhaiselta ja toisaalta naimisiin meno ilman tunteen paloa ei sekään tunnu hyvältä.

Neuvo 1: Oletko itse komea, siis muittenkin mielestä kuin itsesi? Mikäli olet itse täysin tavallinen tai keskimääräistä huonomman näköinen, mielestäni vaatimus on aika teennäinen. Ota huomioon, että et ehkä koskaan tule löytämään tarpeeksi kaunista naista, joka olisi sinusta kiinnostunut. Joten silloin kannattaa miettiä, että oletko mieluiten yksin vai tavallisen näköisen tytön kanssa?

Neuvo 2: Ihastutko normaalisti standardi-kauniiseen, vai persoonan kautta kauniiseen? Jos mallikaunottaret ovat tavoitteenasi, niin silloin kannattaa katsoa edellisen kirjoittajan ehdotuksen mukaisesti peiliin ja todeta mahdollisuudet sellaisen saavuttamiseksi.

Neuvo 3: Sanoisin, että villakoiran ydin kohdallasi on, ettet oikeasti rakasta tyttöystävääsi etkä ilmeisesti ole kohdannut itsellesi sopivaa kumppania. Kaikkihan me emme ole kukkasia, mutta jos oikeasti todella toisesta välittää ja tätä rakastaa, ei ulkonäöllä loppupeleissä ole merkitystä. Se, että hänen ulkonäkönsä sinua häiritsee jo nyt, kertoo ettei suhteenne voi kovinkaan hyvä olla eikä sellaiseksi kehitykään.

Neuvo 4: Hyvä Tom, minulla oli aikoinaan tuo sama ongelma. Tytön ulkonäössä ja pukeutumisessa oli piirteitä, joista en pitänyt. Olin kuvitellut itselleni vähän toisenlaista tyttöä. Minäkin olin ihastunut tytön fiksuuteen. Vaikka olinkin vasta parikymppinen, niin pyörsin periaatteeni ja annoin tuolle tytölle mahdollisuuden. Otin riskin. Hän vei sydämmeni ja se on hänellä vieläkin 30v yhteiselon jälkeen. Tuo nuorena tehty päätös oli elämäni paras päätös.

Neuvo 5: Ei ole reilua upeaa tyttöystävääsi kohtaan tuollainen marina. Lopeta seurustelu ja anna hänelle vapaus löytää rinnalleen se mies, jonka hän ansaitsee.
Joogavideo ATM:lle.

Ei kommentteja: