tiistaina, marraskuuta 08, 2005

ATM saa sakinhivutusta

Opas naisenkaatoon, ensimmäinen oppitunti.
Aurora: Lähdetäänpäs liikkeelle ihan perusasioista...Rahaa ja tai muovia. Se, että tarjoat naiselle parilla ensimmäisillä treffeillä, ei tarkoita todellakaan että joudut tekemään sitä lopun elämääsi. Se että nainen joutuu tarjoamaan parilla ensimmäisillä treffeillä, tarkoittaa että olet itserakas kusipää kitupiikki ja täten bygones.

Lord Boredom: Miksei nainen ole itserakas kusipää kitupiikki, jos hän ei tarjoa parilla ensimmäisillä treffeillä? (Missä on tasa-arvo?)

Lumikki: Tasa-arvo on housussasi. Niin kauan kuin miehen ja naisen housuissa piilee täysin erilaiset vastakappaleet, ja naisella on kuukautiset ja miehellä hallitsemattomat erektiot, ei ole syytä olettaa että miesten ja naisten henkiset erot olisivat yhtään sen pienempiä kuin fysiologiset. On olemassa feminiinisiä ja maskuliinisiä käyttäytymismalleja ja perinteitä. Yksilötasolla niitä saa rikkoa niin paljon kuin sielu sietää mutta minä ainakin haluan että naiset on yhä naisia ja miehet miehiä ja tasa-arvo toteutuu näiden kahden sukupuolen arvostuksessa eikä jossain pilkunviilaamisessa lapsellisesti että "jos tytöt vaatii tollasta niin poikienkin pitää saada, väy väy."

Aurora: Arvoisa Lord Boredom: Nämä ovat ohjeita ja neuvoja naisen näkökulmasta. Eivät jumalan sanaa. Suosittelen että testaat silti. Voi vaikka käydä flaksi. Ja mitä tasa-arvoon tulee, se on utopiaa. Sosialismikin oli ihan kiva aate muttei käytäntöön soveltuva.

Leia: Hei Lord B, ei tarvii miehen tarjota treffeillä, muut "säännöt" kyllä allekirjoitan. Tosin jos on tiedossa, että miehellä on hyvät/kohtuulliset tulot, eikä mies siltikään kertaakaan tarjoudu maksamaan, niin siitä saattaa tietysti tulla mieleen kaikenlaista...

Jude: Lord B., jos olet osakuntasi neitosten keskuudessa tunnettu miehenä jonka rinnalla jokainen nainen puhkea kukkaan ja jonka kanssa kaikki ovat saaneet ennenkokemattoman huikeita orgasmeja, se mies josta kaikki daamit näkevät enemmän tai vähemmän kosteita päiväunia, silloin ymmärrän että miksi sanot ?väy väy?. Muutoin, maksa se mitä sinun tulee maksaman tai ole ilman. Voithan aina jatkaa seurustelua Kyllikin kanssa.
Se siitä tasa-arvosta sitten.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

testi