lauantaina, lokakuuta 01, 2005

Ei me, ne oli ne hullut feministit...

Suomen feministit pesevät käsiään kannssasiskojensa edesottamuksista:

Tiina Kaarela:
Yle palveli isänmaata ja näytti eilen kohutun miesvihadokkarin. Eipä yllätä, että Blogosfäärin kumpikin naisvihaaja on niin innoissaan, että hyvä jos ei pissi tule housuun. . .

Siitäpä saivat, jästipäät, taas oivan tilaisuuden niputtaa kaikki feministit samaan soppaan. Tyypit siis syyllistyvät ihan siihen samaan, mistä nyt näitä dokumentissa esiintyneitä naisia arvostelevat, tehdessään pitkälle meneviä johtopäätöksiä feminismistä heidän esiintymisensä perusteella. Näiden inttäjien päähän ei uppoa, että feminismi pitää sisällään useita eri suuntauksia ja jopa ideologioita.

Vai että meidän feministien pitäisi mennä itseemme ja kysyä, missä nyt mennään kun jostain kiven kolosta on kaivettu esiin pari naispuolista panupetteriä?!?
Yhteiskuntakriittinen feministi:
Tv-2:n Silminnäkijä-ohjelma Miesvihaajat (Könskriget) oli uskomaton rimanalitus tv-journalismilta. Ohjelma onnistui kyllä jossain ihan tärkeässäkin asiassa; se nimittäin paljasti sen että ei Ruotsin Naispäivystyksen johdossa ja Ruotsin hallituksen erityisvustajallakaan ole kaikki ihan kotona.
Yhteiskuntakriittisen feministin tagissa lukee: "Olen radikaali ja leppymätön. Minua kiinnostaa se, kenen käsissä valta on." Merkittäväähän juuri näissä ruotsalaisissa feministeissä on se, että he edustavat virallista valtion rahallisesti tukemaa tahoa. Tahoa, joilla on se valta. Jos joku yksityinen hörhöfeministi laukoo päättömyyksiä, niin kyse ei ollenkaan vastaavan mittaluokan tapahtumasta.

Feministiksihän voi ilmeisesti tunnustautua kuka tahansa kannattamalla mitä tahansa ja kun jostakin syytetään feministejä, niin vedotaan siihen, että "ei me tuota kannateta, ne on niitä hörhöjä". Ihminen ei voi kuitenkaan olla tuosta vaan esim. natsi ja sanoa, että "en mää ole niitä Saksan aikaisia pahoja natseja, mää oon hyvä natsi". Jos joku aate, kuten feminismi on latvasta laho, se pilaa koko puun.

Ei kommentteja: